Şimdi Ara

arabada en fazla kaç km hızla gittiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
11.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu yanlış yerde ve aynı başkıkta açılmış onlarca konu var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

İntihar etmeye niyetim yok. Uzun yolda 90-100 km.

tın tın tın

• arabada en fazla kaç km hızla gittiniz?

İnternet kotalıysa açmayın hocam 4 mb

Bu arada bu yolda ortalama hızdan hesaplayıp ceza yazıyorlar diye duydum aslı var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 1 Eylül 2017; 15:28:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi hiz onundeki viraja stabil girip stabil ciktigin hizdir bu yuksek suratleri bi halt sananlar dolusmus gerci konuyu acan arkadas sanirim acemi ortaya bi yem koymus sazanlar atlamis...

Hadi pnp ilk viraja kadar bas basabildigin kadar virajda freni kokleriz hurraaa

• a4 210
  • En eski model Fiat Doblo ile eğimli yolda 180, düz yolda 167 km. 140'la hafif viraja girdim.

Yapmayın dostlar. Hız öldürür.

• Fiat grande punto 2008 tjet 120hp 220km arabayi ilk aldigim sene 1 kere yaptim ondan sonra 180 i gecmedim..
    Yas ilerledi arabayi degistirdim..
    2016 ford kuga 1.5l benzin 160 uzeri yapmadim oda cok ender uzun yolda 120 uzeri yapmiyorum..

Sonuc yas ilerledikce cocuk coluga karista hiz tutkusu kayboluyor yerine guvenli surus onem kazaniyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 üstü diyenler oyunda bile o kadar hızı göremez. Amma sallıyorlar ;))

• 140-145 İstanbul otoyolunda

• Hafif yokuş aşa 159

Fiat panda 1.2 69 bg

• 244

2010 c180komp amg

• 230. Yüksek hızı hiç sevmem, çok rahatsız olmuştum.

• arabada en fazla kaç km hızla gittiniz?

Hiz oldurur denemesi bile kotu

• Golf 7 1.6 tdi dsg 200 yaptim duz yol sakarya civari tem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 1 Eylül 2017; 16:37:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

Büyük başarıymış gibi bir de övüne övüne yazıyorlar.

Umarım aşırı hız yapanlar, kırmızıda geçenler, direksiyon başındayken telefon ile uğraşanlar, alkollü, uykusuz araba kullananlar, yaya geçidinin anlamını bilmeyenler... hiç kimseye zarar vermeden en yakın zamanda kaza yapar kendi kendilerini gebertirler de ülkece rahat ederiz.

Aşırı hız sınırı nedir?

Virajlı yolun hız sınırı 120 iken Konya Nevşehir yolununda hız sınırının 120 olması mantıklı mı mesela. Birisinde aşırı hız diğerinde normal bile. Bundan dolayı böyle basiretsiz bir yorum yapmanızı anlayamadım. Konya yolunda 5km öteyi görüyorum bırak 160 170i 300 ile gitsen yol hakkını veriyor.

Max 175 gördüm megane 3 ile malum Konya Nevşehir arasında. Lph+benzin. Aslında araba 190 ı görecek gibiydi de hanım olunca yanımda yavaşladım.

• arabayla 140 onu da yanlışlıkla yaptım yani ne ara o hıza çıktı anlamadım. hız yapmayı sevmeyen birisiyim limitleri hiçbir zaman aşmam. motosikletle de 110-115 civarı yaptım onda da rodaj sonu bi motor açılsın diye tapa gaz gitmiştim.

burada herkes 200küsürleri yazmış kendi canınız değerli olmayabilir ancak diğer insanların canları değerlidir onları düşünün ve hız yapmaktan kaçının. o hızlarda yapacağınız bir hata kendi aracınızdaki ve çarptığınız araçlardaki tüm insanları öldürür unutmayın. hız dostunuz değildir limitlere uyun.

• Rahmetli Hacı dedemi hastaneye yetiştirirken ambulansta 230 yapmış aşti nin önündeki yola 180 le girmiştik :(

• Ford courier 1.6 95 bg otobanda 175 gördük. Devir 3,500 civarındaydı

Renault Fluence 1.6 115 bg otobanda 210a çıktıktan sonra araba kendi kendine şerit değiştirince 110 a indik

Ve tabii ki unutulmayan boeing 777 920 km gördük düz yolda rampa aşağı 1000 basardı

• 90 arac travego

• Volvo s80. 250

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.