Bildirim
Arabadaki kireç lekeleri nasıl çıkartılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim basima da aynisi geldi siyah aracta beyqz noktwciklar var resmen arac puantiyeli oldu.
Oto yikamacı sirke ile temizleyecegiz dedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sirke boyaya zarar vermezmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.otodukkani.com/meguiars-su-lekesi-giderici-water-spot-remover-pmu147
Kireçli suya mahkumsan bu ürünü deneyebilirsin kardeşim. -
sirke zarar verir boyaya deneme
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yaptirmadim henuz boya koruma yaptırmaya gideceğim o zaman silecek sirke ile sanmiyorum boyaya zarar verecegini daha once denememis olsa önermezdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
http://www.otodukkani.com/meguiars-su-lekesi-giderici-water-spot-remover-pmu147
Kireçli suya mahkumsan bu ürünü deneyebilirsin kardeşim.
Yazık o ürüne verilen o kadar paraya. 1 şişe beyaz sirke alın 4 TL kireç lekesi olan yerlere sürün. Sirke arabanızın boyasına zarar vermez. -
Asortik urunlere gerek yok.
Sirke yada gazyağı işinizi görecektir.
elma sirkeli üstüpü
Sprey cila yada hızlı cilaları deneyin, ıslakken püskürtülen cilalar da işe yarar, olmadı kil ile temizlik yapın araçta, araç yüzeyi kaygan hale gelir, ama en etkilis boya koruyucu ürünler kullanmak araçta bir korumayı sağlamak zaten sonra au tutmadığı için lekede azalır.
Hocam oturduğumuz semtin suları kireçli yani hep bu suyla yıkıyoruz. Bu ürün etkili olur ama fiyatı tuzlu. Daha ucuza kendi imkanlarimizlada olabilecek şekilde nasıl halledebilirim ?
Bazi arkadaslar boyaya zarar verir diyorlar ne derece dogru acaba?
Çok derine işlememiş eski leke değilse sirke güvenle çıkarır o izleri. -
Bizim araçtaki yağmur yağınca baya azalmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyuce35
Hocam oturduğumuz semtin suları kireçli yani hep bu suyla yıkıyoruz. Bu ürün etkili olur ama fiyatı tuzlu. Daha ucuza kendi imkanlarimizlada olabilecek şekilde nasıl halledebilirim ?
Bu yüzden suları sordum çünkü benzer sorun bende de var.
Sorunuzun en güzel cevabı aslında ozgur_gs_91 arkadaşımız vermiş; bahsettiği ürünler (kil bakımı) çoğu boya kirini hatayı ortadan kaldıracağı gibi sonrasında da lekelerin yüzeye tutunmasını zorlaştıracak bir pürüzsüzlük sağlarlar ve yapılan bu bakım sonrası aracınızı her yıkama sonrası çok hızlı biçimde kurularsanız kireçlenme uzun bir süre olmayacaktır, başta pahalı gibi görünse de etkisi uzun süreceğinden mantıklı olabilir.
Sirke çok hafif kireci çözer ancak tırnağa takılacak - gözle net biçimde görünecek kadar katmanlaşmış kireç için yetersiz kalabilir.
-
Limon demisti kimisi. Ama ne kadar gecirir bilemiyorum. Sirke olayina gelince. Sulandirip kullandıktan sonra sorun yok. Ama lastikleri sertlestirir bilgin olsun
-
Fotoğraflardan net anlaşılmıyor ama reçine ise kil, kireç ise suyla %50 seyreltilmiş sirke işinizi görecektir. Uzun süre yıkanmadıysa kuş pisliği aşındırmış olabilir mi? Öyleyse pasta gerekir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zenmavi
Benim basima da aynisi geldi siyah aracta beyqz noktwciklar var resmen arac puantiyeli oldu.
Oto yikamacı sirke ile temizleyecegiz dedi
Limonda olabilir ama sirkede olabilir zarar verecek bir şey yok yediğin içtiğini ne zarar verecek dayan sirkeye 🍋 a gitsin
Arayan olursa diye.. Yikama sampuanina biraz sirke atin yikayin. Boya tertemiz olur. Sirke sadece lastikleri sertlestirir derler. Ben bir zararini gormedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X