Şimdi Ara

Arabadan anlayanlar:İyi fiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/sonfiyat_kacmiycak_arac-42WQQaXQQ15889553WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar linkteki araca bakarmısınız,bana fiyat çok uygun geldi,aracı görmedim,ancak sahibini aradım kaza yok,km orjinal dedi,ben bu fiyatın düşük olduğunu ve sağlam olmadığını düşünerek bakmaya gitmedim...

• Belki sahibi yanlış yazmıştır dizel değildir 1.5GLS modeli olabilir
  • guzel dırı gozukuyor ızmırdeysen gor arabayı derım
  • Arkasında crdi yazıyorsa dizeldir ama o kısmı gösteren foto da koymamış yalan atıyor da olabilir gidip bakmak lazım ...
  • arkadaşlar 10.500 olan arac,şu an 11.500.sahibi 1000 lira koymuş üstüne arayıp görüştüm.fiyatın eski fiyatından vereceğini söyledi.ancak teknik özellikleri konuşunca,araçta kaza değişen bıya olmadığını ama km oynandığını söyledi,yani 120-130binde filanmış,şimdi aracın plakası elimde,ben bunun orjina km sini öğrenebilirmiyim,çok yüksekse expertize sokup boşuna para vermeye gerek yok.az önce bir huyndai yetkili servisini aradım ama bilgi vermiyorlar.nasıl yapabilirim,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • Airbag patlamış yenisi takılmış gibi...
  • Plakadan sadece 5664 e göndererek kaza yapıp yapmadığını öğrenebilirsin.

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12262341

Aracı keçici olarak alabilirsen belki servise gidip, aldım geçmişi nedir diyebilirsin.

Veya birçok serviste belli bir ücret karşılığında yapılan full araç kontrol yaptırabilirsin. Burda motor kompresyonu yaptırıp motorun ne durumda olduğunu öğrenebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Airbag patlamış yenisi takılmış gibi...

O araçta hiç airbag olmamışki patlamış olsun. Alemsiniz vallahi Ayrıca arabanın değeride bence düşük değil çünki klima yok araçta ve eski kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_i

Plakadan sadece 5664 e göndererek kaza yapıp yapmadığını öğrenebilirsin.

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12262341

Aracı keçici olarak alabilirsen belki servise gidip, aldım geçmişi nedir diyebilirsin.

Veya birçok serviste belli bir ücret karşılığında yapılan full araç kontrol yaptırabilirsin. Burda motor kompresyonu yaptırıp motorun ne durumda olduğunu öğrenebilirsin.

Arkadaşımızın önerdiği TRAMER sorgusu 2003 yılından sonra gerçekleşmiş kazaları sisteminde barındırıyor ve hepsinide barındırdığı söylenemez genede kontrol ettirebilirsiniz. Mesela kaza yapan araç kaskolu değil ise aracını gidip sanayide yaptırıyor ise adam bunu TRAMER'den göremiyoruz ilgili kişi kendisi açıkladı haberlerde geçende.

Bu nedenle genede hem TRAMER'den plakayı sorgulayın (ki plakayı kapatması biraz kıl edici bir durum bence) hemde servis görsün arabayı.

• aracın km si önemli değil oynanmış olabilir

ustaya gösterir önemli bi kazası yoksa ve motor ölü değilse düşünülebilir.. yalnız bana biraz ucuz gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

O araçta hiç airbag olmamışki patlamış olsun. Alemsiniz vallahi Ayrıca arabanın değeride bence düşük değil çünki klima yok araçta ve eski kasa

Adam işaretlememiş olabilir, accentin bu serisinde tek airbag standart 2 ab opsiyoneldi diye biliyorum.

• crdi aynı model araca sahibim tek fark benimki 2002. benim arabanın km si geriye alınmış. Ama alınmadan önce motor 0 dan yapılmış. 102 binde gösteriyor. Ama orjinal km si 192 binde. Aralık gibi satmayı düşünüyorum. Yada direk bayiye verip 0 araba alıcam. Ama sattıgım adamada boyle şerefsizlik yapmayacağım. Aracı bilgisayara soktugunuzda motor yuzde 10 da. Ve aracın yuruyeni mukemmel. Bu satan arkadaşta durust bir arkadaşki size km sinin geriye alındıgını söylüyor. 150 bin çokta değil ama motor inmiş mi bi sorun. Eğer motor inmiş segmanler vs. değişmisse o motor temizdir.

Araçın özellikleri doğrudur klima yok.
    elektrikli farlar ve aynalar
    Hidrolik direksiyon
    immobilizer
    4 cam otomotik ve sofor mahallinden kumanda
    102 bg araba çok seri kim bindiyse şaşırıp kalıyor bu hyundai lerin seriliğine.
    Merkezi kilit.

Siz bu aracı alırken dikkat etmeniz gerekenler:

Baskı balata durumuna mutlaka bakın
    trigger kayış ve set istermi dikkat edin.
    Bir oto bil servisine gidip motoru ölçtürün
    Bir de unutmadan marşa bastığınızda motor geç devreye girerse marş dinomosunun kömürü bitebilir olduguna dair sinyaldir. bunada dikkat edin. 50 tl ye sanayide değiştirirler kömürünü.

Yedek parçası diğer yabancı araçlara göre uygundur.

Sonuç araba km si ileri alınmasına rağmen fiyatı bence çok uygun. Eğer yuruyeninde problem yoksa alınabilir.

Araç uzun yolda 140 kurus yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 25 Ağustos 2009; 1:25:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

Adam işaretlememiş olabilir, accentin bu serisinde tek airbag standart 2 ab opsiyoneldi diye biliyorum.

İşaretlenmiş veya işaretlenmemiş olması bişi ifade etmez direksiyona bakınca zaten bu araçta airbag olmadığı anlaşılıyor. Sizin dediğiniz Tek Airbag standart olan modeli Admire modelidir 2003 yılının yarısından sonralarında vardır yani yeni kasa diye geçer. Bu kasalarda Airbag standart değildir. Not: 2003 Yeni kasa dizel Klimalı 12.000 liraya satmıştım. Değişen yoktu ve motor 0 dı. Yani bu araç bana göre pahalı ama size göre pahalı değildir o başka.

• ARKA SOL KAPIDA BOYA VAR GİBİ YAKINDAN GÖRMEDEN NET BİŞEY SÖYLEYEMEM , AYRICA ARAÇ 2 ÖNCEKİ KASA YÜZÜ ESKİ YERİNİZDE OLSAM ALMAM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.