beyler tdu 2 de % 100 save yaptım oyundaki garajların yerini nası ogrenirim yada arabalarımı nası seçerim
Saygılar.
Zaten kendine ait garaj varsa haritadan direk gidebilirsin eğer araba galerilerini söylüyorsan yaptığın save nasıl bilmiyorum yollar açılmadıysa dolaşarak bulman gerekir. Arabalarını seçme olayı ise sahip olduğun evin garajına git orada var olan araçlardan istediğine bin. farklı evlerdede araçların varsa garajdaki listeden onlarada ulaşabilirsin. Sorularını TDU 2 konusuna sorabilirsen daha çok yardım eden olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
Zaten kendine ait garaj varsa haritadan direk gidebilirsin eğer araba galerilerini söylüyorsan yaptığın save nasıl bilmiyorum yollar açılmadıysa dolaşarak bulman gerekir. Arabalarını seçme olayı ise sahip olduğun evin garajına git orada var olan araçlardan istediğine bin. farklı evlerdede araçların varsa garajdaki listeden onlarada ulaşabilirsin. Sorularını TDU 2 konusuna sorabilirsen daha çok yardım eden olur.
kendime ait birsürü garaj var ama bunları haritada nasıl görcem ?
quote:
Orijinalden alıntı: ysfcan
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
kendime ait birsürü garaj var ama bunları haritada nasıl görcem ?
M tuşuna bas uydu görüntüsüne geçicen orada yukarıdan evleri işaretle hepsi gözükür