Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi tanımıyorum ama durumunuza çok üzüldüm umarım tez zamanda bulunur büyük geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracımda ogs kutusu vardı, geçişlere baktığımda hareket gözlenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 27 Eylül 2020; 18:28:14 >
  • çok geçmiş olsun insan gerçekten çok üzülüyor böyle durumlarda
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Aracın anahtarı ve yedek anahtarın da çalınması ile ilgili evde zorlama izi ve hırsızlık olduğu şeklinde polis tutanağı isteniyor Bu durumda kasko devre dışı kalmazdı
  • İnsan başına gelmeyince anlamıyor, aman ne olacak kasko da olmasın diyoruz ama bu hayatta şunu öğrendim ki İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde kaskosuz arabaya binilmez. 2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım. Gece gündüz çalışıp binbir emek ile araba alıp bir anda gidince insanın çok ağarına gidiyor. Hadi ben sel Allah'tan gelen musibet vardır bir hayır dedim ama sizinki çok daha zor, emeğinin çalınması kadar adi bir durum yok. O arabayı çalan adi şerefsizler inşallah belasını bulsun bu hayatta her şeye tahammülüm var ama hırsıza yok ağa nefret ediyorum. Çok geçmiş olsun hocam inşallah bulunur...

• Ayrıca ülkede ciddi derecede kanun açığı var adamın 40 farklı suçtan hırsızlık dosyası var ama bi gidiyorsun savcılıktan serbest hadi diyelim hırsızlık "adi"suç yaptırımı o yüzden az ama bu adam 1 değil 2 değil 40 defa işlemiş bu suçu ver 7 8 yıl hapis cezası bak bakalım cesaret edebiliyor mu?
    Bunun en güzel örneği kap-kaç suçunda görüldü ilk etapta haberlerde her gün bir kapkaç olayı izlerdik sonra kap-kaç olayını gasp suçuna bir soktular bıçak gibi kesildi. Caydırıcı ceza olmadığı sürece çözüm yok. Allah belasını versin böyle sistemin

• Cok gecmis olsun.Umarım bulunur.Helal para ile guc bela kazanılıp elde edilen seylerin bu sekilde calınması cok can sıkıcı...
  • İstanbul'da yasasaydim afedersiniz ama bırak arabayi donuma bile sigorta kasko yaptirirdim acı olmuş umarim en yakın sürede bulur polisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok cok geçmiş olsun insan üzülüyor ne emeklerle alınıyor o arabalar, bu ülkede güçlüysen paran varsa, siyasi tanıdığın varsa polis savcılık didik didik edip buluyor, garibanın sahibi yok ki, Allah sağlık güç kuvvet versin inşallah bulunur yoksa da canınız sağılsun olana yapacak birsey yok.

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    kap-kaç yağma eylemi değildir. TCK 142-2b nitelikli hırsızlık suçunu oluşturur.

bu arada tahminim araç çok büyük ihtimalle birkaç gün içinde başka bir hırsızlık olayında daha kullanılıp terk halinde bulunacaktır. umarım hasarsız şekilde kısa sürede bulunur. geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reso01 -- 27 Eylül 2020; 20:1:52 >
  • Sase felanndeisip biniyorlar hayret edersiniz adam kendi arabasi gibi binmis yillarca babamin arkadasinin araci vardi albea 6 yil sonra bulundu adam kendi araci gibi binmis resmen plaka degisik ruhsati var numaralari silinmis yenisi cakilmis felan piyasada emiynim boyle cok araba vardir yazin arac bakarken biriyle anlastim neyse geldi araca bakiyorum sagina soluna kaputu bi actim sol podyesine sase numarasi cakmislar hayirdir dedim ya bu ne iste tuvde okuyamadilar oraya numara caktilar dio sorun olmaz dio lan nasil sorun olmicak ya calintiysa elinde belgen yok bisiyin yok boyle sacma sapan cok arac geziyo piyasada

• geçmiş olsun

kasko yaptırmamanız büyük şanssızlık

benim anahtarımda evde

ama iddia ediyorum değil hırsız ben bile bulamam yerini o denli..(

umarım bulunur.
  • Tum aksilikler bir araya gelmis, cok gecmis olsun. Kasko anahtar kayip oldugunda gecersiz kiliniyordu zaten diye hatirliyorum ancak emin degilim. En azindan ah keske yaptirsaydim demeyin diye hatirlatmak istedim.
  • Geçmiş olsun,
    Üst düzey emniyet çalışanı bulmak lazım,öyle biri bulursan 2 gün içinde bulunur,her yerde plaka tanıma sistemi,mobese falan var,
    Tanıdık yoksa bulamazsın,ilgilenmezler
    Adana-antep-urfa-mardin-suriye hattında olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 27 Eylül 2020; 20:37:39 >
  • Geçmiş olsun, maalesef cezalar caydırıcı olmadığı için aracınız çalınmış, sizin ihmaliniz maalesef ki kasko.

14 Eylül'den bu yana bulunmadıysa daha da aracınız bulunmaz, ha çalanlar bulunur belki sonra, size bişey düşmez.

Cana geleceğine mala gelmiş neyse, ya evde biri uyurken falan girselerdi.

• Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Konuyu öne çıkarttım. Umarım aracınız bulunur.

Ruhsat ne alaka arkadaşlar. Araba çalındıktan sonra ruhsat arabada olsa ne olur, çantada olsa ne olur.

• quote:

Maalesef arabamı görüş açısına alan tek güvenlik kamerası o sırada kayıtta değilmiş,

böyle durumlarda genelde kamera kayıtta olmaz nedense.

ankarada bir cafenin otoparkında biri aracıma çarpıp kaçmış. park yeri de cafenin kamerasının görüş açısında. cafe sahibi, daha ben söylemeden , kamera bozuk dedi, işin içinden çıktı. arkamdan da görüntüleri silmiştir. böyle köpek bunlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Tum aksilikler bir araya gelmis, cok gecmis olsun. Kasko anahtar kayip oldugunda gecersiz kiliniyordu zaten diye hatirliyorum ancak emin degilim. En azindan ah keske yaptirsaydim demeyin diye hatirlatmak istedim.
    o şekilde olayda kasıt şike ihmal ve tezgah algılıyorlar

anahtar sizde ve aracınız çalınmış ise kaskolu araçta işler normal..

anahtar sizde yok arabada yok kasko var o zaman olmuyor diyorlar sen üçkağıt..(

bu olayda kasko yok anahtar yok..

çok üzüldüm şimdi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

Ayrıca ülkede ciddi derecede kanun açığı var adamın 40 farklı suçtan hırsızlık dosyası var ama bi gidiyorsun savcılıktan serbest hadi diyelim hırsızlık "adi"suç yaptırımı o yüzden az ama bu adam 1 değil 2 değil 40 defa işlemiş bu suçu ver 7 8 yıl hapis cezası bak bakalım cesaret edebiliyor mu?
    Bunun en güzel örneği kap-kaç suçunda görüldü ilk etapta haberlerde her gün bir kapkaç olayı izlerdik sonra kap-kaç olayını gasp suçuna bir soktular bıçak gibi kesildi. Caydırıcı ceza olmadığı sürece çözüm yok. Allah belasını versin böyle sistemin
    Bu kansizlarin soyunu kurutmak isteyen bir sekilde yapar bunu ancak yapmak isteyen yok.

Aksam haberleri adam yaralayip kamera kayitlari olmasina ragmen savcilarin serbest biraktigi yaratik haberleri ile dolu. Akp den kurtulmadikca guzel bir ulke beklemiyorum. Gorevinden ihrac edilenler yerine taban puanlarini oldukca dusurup bu denli onemli mesleklere kalifiyesiz insanlari getirdiler.

Son 20 yildir oyle zararlar gordu ki bu ulke, bir 50 sene daha baskasi duzeltemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 27 Eylül 2020; 20:51:1 >

• varyemez55 V kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız herhangi bir yakıt istasyonuna tanımlımı. Atıyorum opet ve sisteme tanımlı opet kart. Varsa biriken puan ve yakıt alımına bakabilirsiniz. Atıyorum çalınmadan bir gün önce 500 puan çalındıktan sonra 550 çıkarsa. Hangi istasyondan yakıt alındığı anlaşılır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.