Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bende öne çıkardım. Inşallah sağlam bir şekilde bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olayda polise hemen bildirmeyip araca online kasko yaptirsan daha sonra sonra bildirsen acaba oderler mi merak ediyorum.

• kasko olsa sıkıştırıyorlar mı ne yapıyorlarsa üzerinde daha çok duruluyor olabilir. kasko yoksa şahıs aracı için sanki pek uğraşılmıyor, hgs ye falan takılırsa belki. ona bile bakmıyor olabilirler maalesef.

geçmiş olsun.
  • Sanayide parcalayip satilmistir bile

• Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Zaten internetten anında yapılıyor olurdu ama ruhsatta calinmis kasko yaptirmak icin ruhsat ustundeki bilgiler lazim

• büyük ihtimal ile arabayı çoktan parçalamışlardır.
  • Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur.
    Artık bu ruhsatı da kimliğe taşısınlar. Saklaması taşıması vs ayrı dert valla.

• Geçmiş olsun helal kazancınız mutlaka size geri dönecektir umudu kesmeyin

• Gecmis olsun.

• Hırsızın elini keseceksin net.
  • Çok büyük geçmiş olsun hocam. Biz de ilk hırsızlık tecrübemizi 21 Mart gecesi yaşamıştık. Hatta o günün sabahı kayınpederimi kaybetmiştim ve Bursa'daydık (Pandeminin Türkiye'deki daha ilk haftasıydı hatta o sıra akşam 9'da herkes balkonlarda sağlık çalışanlarına alkış falan tutuyordu).. Neyse saat 21:16'da ''şerefsiz oluşum'' 1. katta olmamızdan dolayı cama tırmanmış ve salonun fransız balkonunun kapısını dışardan 1 buçuk dakikada açmış ve içeri girmiş (camı tamir ettirdiğim usta bile hayret etti nasıl açtığına). 5 dakikada evin altını üstüne getirip çıkmış. Salonda ve çocuğun odasında IP kamera var hareket algılayınca kayda başlıyor biz de o sayede öğrendik yoksa daha eve dönene kadar ruhumuz duymazdı..

21 Mart günü kayınpederin cenazesine bile katılamadan apar topar istanbul'a geldim eve alarm taktırıp polise görüntüleri verdim. Adamın tipi kabak gibi ortada. Bak şuan 28 Eylül saat 01:26.... Olayın üzerinden 6 ay geçmiş polisten haala ses seda yok. Adamın eşgali belli her şey ortada...

Sana üzülerek diyorum ki o şerefsizin yanına kar kalacağı düşüncesine alışmalısın. Hatta yakalansa dahi ona hiçbir şey olmayacak. Sana araban da geri gelmez büyük ihtimalle yakalanınca. Bizim memleketimizdeki adaletin uygulanma konusundaki eksiklik devam ettikçe sen ve benim gibilerin sayısı maalesef gün geçtikçe katlanarak artacak.

Geçmiş olsun tekrardan.

• Ruhsat gitmemiş olsaydı bulunması daha kolaylaşır mıydı?

Aslında arabanın yakıtını hep minimumda tutmak lazım, her indiğinde çekeceksin içindeki yakıtı b ir bidona. Şerefsiz gelirse 5 metre bile süremeyecek arabayı.
  • Bu ülkede hırsızlık suç değil şerefli bir meslek dalı.

Size hata bulan bile çıkar, anahtar oraya konur mu? Ruhsat saklanmaz mı? Eve niye çelik kasa almadınız? Kamera niye taktırmadınız? Kasko neden yaptırmadınız?

Hani milletin hırsıza posta koymaya götü yok böyle konuşuyorlar. (Kimisi)
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    eve gelen olay yeri inceleme ekibi ilk olarak bu soruları sordu hocam, sanki yanımızdaymışsın gibi yazmışsın :)
  • Çok geçmiş olsun. Ekonomik durum kötüleşiyor bu nedenle bu tür olaylar artacak.

Coğrafya kaderdir.

• Çok geçmiş olsun hocam aksilik sizi çok fena yakalamış açıkcası durumunuza çok üzüldüm umarım en azından çalan şerefsizleri bulmanız kısa sürede nasip olur.

Benim başıma gelse bende çok üzülürdüm sadece tek isteyeceğim şey çalan kişiyi bulmak olurdu. Ona garajımda küçük süprizler yapardım sanayi ceyranıyla yeni icatlar yaptırırdım. Maalesef devlet bu konuda yetersiz en azından ben kendim önden bir ceza keserdim.

• Her araca gps ve cep telefonu izleme olayı gelse keşke. Mesela araç çalıştırıldığında uyarı verecek vs.. Ya da aracı çalıştırmak için 2. Bir güvenlik adımı ekleyebilseler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulunur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.