Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Kapının önünde yolda hemen hemen bir ev parası verdiğin aracında kalır aklın sürekli. Kasko olunca için rahat olur. Hani keşke bu devlet desteği ile sağlansa vatandaşa ama...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz bana yakın oturduğunuzu söyleyince aklıma geldi, eski bir hırsız şöyle bir anısını anlatıyor: Bir aracı çalıyorlar, sonra aracı bir yere bırakıyorlar. Sonrasında bir sebepten yakalanıp 6 buçuk ay cezaevinde yatıyorlar. ''Çıktığımızda o araba hala aynı yerde duruyordu'' diyor.

Hepimizin yaşadığı çevrede bazen yabancı araçların uzun süre aynı yerde park ettikleri oluyordur. Şu an benim başıma geldiği için duyarlı hale geldim, dikkatimi çekiyor, ama herkesin biraz bu gözle bakması gerekmekte diye düşünüyorum. Çünkü hırsızlık olayından bugüne kadar geçen zamanda en çok duyduğum şey şu ki, çalınan araç ya başka bir hırsızlık olayında yada uyuşturucu satmak gibi olaylarda kullanıldıktan sonra bir yerde terkediliyormuş. İşte ondan sonra bulunabilmesi o çevre halkının duyarlı olmasından geçiyor arkadaşlar. Hayırlı geceler herkese.
  • şu arabanın duruşuna bak bu arabaya yapılır mı lan bu

• danny_zuko kullanıcısına yanıt
    merhaba :), belki 10 sene olmuştur foruma üye olalı, bir kaç nick vardı aklımda kabul edilmedi, o zaman mouse pad ler vardı, maouse padin üstündeki varyemez amcanın resmini görüp almıştım kullanıcı adını, sonuna da memleket plakası ekledim işte. ama birikim yapmak için varyemez kadar olmasa da çok şeyden kıstığımız doğrudur.
  • Kasko evden anahtarlı çalınmaları ödüyor mu ?

• börteçine@.m B kullanıcısına yanıt
    Evin kapisini acik birakip hirsizi davet etmediyseniz ödememe ihtimali yok. Ev yani bu.

• Çok geçmiş olsun inşallah bulunur motorcu gruplarınada yazın belki gören eden olur onlar çok geziyorlar görürler belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun umarım bulunur ekimizden birşey gelmez ama artık clio 3 grand tourlara daha dikkatli bakacağım

• ozandr kullanıcısına yanıt
    Hırsızın balkondan mı nerden girdiğini nasıl ispat edeceksin o iş zor kasko ödememek için direnir

• Arabamın değeri 140.000 tl arabaya kasko yaptırdım kaskoyu 1100 tl ye yaptırdım sadece ikame araç dahil değil 10 sene ödesem 11000tl yapar ben zaten bu arabayı 10 sene içinde bir yere tıklatsam o kadar para vereceğim. Kasko araç kullanılmasa bile yaptırılması gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: varyemez55

Merhaba, siz bana yakın oturduğunuzu söyleyince aklıma geldi, eski bir hırsız şöyle bir anısını anlatıyor: Bir aracı çalıyorlar, sonra aracı bir yere bırakıyorlar. Sonrasında bir sebepten yakalanıp 6 buçuk ay cezaevinde yatıyorlar. ''Çıktığımızda o araba hala aynı yerde duruyordu'' diyor.

Hepimizin yaşadığı çevrede bazen yabancı araçların uzun süre aynı yerde park ettikleri oluyordur. Şu an benim başıma geldiği için duyarlı hale geldim, dikkatimi çekiyor, ama herkesin biraz bu gözle bakması gerekmekte diye düşünüyorum. Çünkü hırsızlık olayından bugüne kadar geçen zamanda en çok duyduğum şey şu ki, çalınan araç ya başka bir hırsızlık olayında yada uyuşturucu satmak gibi olaylarda kullanıldıktan sonra bir yerde terkediliyormuş. İşte ondan sonra bulunabilmesi o çevre halkının duyarlı olmasından geçiyor arkadaşlar. Hayırlı geceler herkese.
    Ben de size yakın sayılırım.Aracın Plakası calındı 20 gun 1 ay once kamera kaydı da var.Adam aksam 9 da elini kolunu sallayarak plakayı calıyor.Goruntu de var ama yuzu net belli degil, karakola gittik ifadeyi verdik.
    En azından o plaka ile sahte arac satılırsa ya da o plaka bir suca karısırsa en azından biz olmadıgımızı ispat ettik.Aracı da calabilir mi?Calabilir.yarın evi de soyabilir mi?Soyabilir.
    Allah korusun yatak odasına girip insanın karısına,kızına zarar verebilir mi?maalesef verebilir.

Bu aralar inanılmaz plaka calınıyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 27 Eylül 2020; 23:46:16 >

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Bazı kaskolar sel hasarını karşılamazmış.

• çok geçmiş olsun. bizde 93 model şahin var, 97 yılından beridir bizde belkide kaskosu devam eden tek şahin bile olabilir bilemiyorum. bugüne kadar kaskoya toplamda 5 şahin parası vermişizdir muhtemelen. yıllar önce sevgili karayollarının sürpriz kasislerinden bir kere geçmiştik, birkaç hafta sonra alttan yağ akıttığını farkettik ama aradan zaman geçmiş ve biz olay anında sigortaya bildirmedik diye kasko karşılamadı. kasko hala devam ediyor kaskonun devam etmesinin tek sebebi çalınırsa mevzuu. onda da yok yedek anahtar gitti, yok darp edilmedin vs klozları var. muhtemelen çalınır da yedek anahtar ya da gözünüzde bir morartı falan sunamazsanız kasko zaten karşılamıyor.

uzun lafın kısası canınızı (demesi kolay diyeceksiniz malum ama) sıkmayın, kasko olsa da karşılaması çok düşük bir ihtimal. umarın bulunur o ayrı. bulunmazsa da çok yıpratmayın kendinizi.

hergün çeşitli yollarla soyuluyoruz zaten, ha bir eksik ha bir fazla...

• GEÇMİŞ OLSUN BEN BU HIRSIZLARIN
  • Hocam çok geçmiş olsun. Fakat akıl veren birkaç mesaja anlam veremedim. Ruhsatı araçta bırakmanın ne gibi sakıncası oluyor ? Diyelim anahtarı buldular bi şekilde ruhsatsız araba sorun mu yaratıyor hırsız için ? Yada bu hırsız arabaya kafayı taktıysa zaten anahtarsızda çalamaz mı ?

• Cok gecmis olsun, gece eve gitmeyecekseniz evden cikmadan once evin birkac isigini acik birakin arkadaslar.

• cboy60 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler, ruhsat konusunda bilgim yok, bizim ruhsat ve yedek anahtar aynı odada farklı çekmecelerde idi, bulmuşken alıyım demiş olabilir.

Çok eski olmayan araçlarda immobilizer sistem var. Bu sistemde anahtarların içerisinde bulunan elektronik bir yazılım sayesinde araç sadece kendi anahtarı ile çalışıyor, düz kontak gibi işlemler işe yaramıyor. Polis amirinin dediğine göre bu sebepten dolayı hırsızlar ya eski araçlara yöneliyor, yada benim başıma geldiği gibi aracı çalmayı kafaya koyduysa eve girip anahtarlarını alıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 28 Eylül 2020; 0:16:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Hocam çok geçmiş olsun. Fakat akıl veren birkaç mesaja anlam veremedim. Ruhsatı araçta bırakmanın ne gibi sakıncası oluyor ? Diyelim anahtarı buldular bi şekilde ruhsatsız araba sorun mu yaratıyor hırsız için ? Yada bu hırsız arabaya kafayı taktıysa zaten anahtarsızda çalamaz mı ?
    Bana aracını gosterdi Hyundai Accent Plus 2016 model falan 45 saniye de calıyor dedi.Dogru yanlıs bilemem artık ...
    polis cevirip ehliyet ruhsat sormadıkca ne oalcak ki ha ruhsatlı calmıs ha ruhsatsız bilemiyorum.
  • Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.