< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 1 Ekim 2020; 15:10:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varyemez55 -- 1 Ekim 2020; 15:10:33 > |
34 FY 5183
34FY5183 Öne çıkardım, geçmiş olsun. |
İnsan başına gelmeyince anlamıyor, aman ne olacak kasko da olmasın diyoruz ama bu hayatta şunu öğrendim ki İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde kaskosuz arabaya binilmez. 2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım. Gece gündüz çalışıp binbir emek ile araba alıp bir anda gidince insanın çok ağarına gidiyor. Hadi ben sel Allah'tan gelen musibet vardır bir hayır dedim ama sizinki çok daha zor, emeğinin çalınması kadar adi bir durum yok. O arabayı çalan adi şerefsizler inşallah belasını bulsun bu hayatta her şeye tahammülüm var ama hırsıza yok ağa nefret ediyorum. Çok geçmiş olsun hocam inşallah bulunur...
|
Ayrıca ülkede ciddi derecede kanun açığı var adamın 40 farklı suçtan hırsızlık dosyası var ama bi gidiyorsun savcılıktan serbest hadi diyelim hırsızlık "adi"suç yaptırımı o yüzden az ama bu adam 1 değil 2 değil 40 defa işlemiş bu suçu ver 7 8 yıl hapis cezası bak bakalım cesaret edebiliyor mu?
Bunun en güzel örneği kap-kaç suçunda görüldü ilk etapta haberlerde her gün bir kapkaç olayı izlerdik sonra kap-kaç olayını gasp suçuna bir soktular bıçak gibi kesildi. Caydırıcı ceza olmadığı sürece çözüm yok. Allah belasını versin böyle sistemin |
Geçmiş olsun.
Bu hırsızların yatacak yeri yok. Millet o kadar emek verip ancak şu arabaya sahip olabiliyor. Biri geliyor onu da çalıp götürüyor. |
Geçmiş olsun. Arada hgs geçiş yada bakiye sorgusu veya ihlalli geçiş sorgusu yapın. Plaka değişse bile camda etiket varsa sistem etiketi okur. Böylece aracınıza farklı plaka takılmışsa tespit edilir.
|
Bu kansizlarin soyunu kurutmak isteyen bir sekilde yapar bunu ancak yapmak isteyen yok.
Aksam haberleri adam yaralayip kamera kayitlari olmasina ragmen savcilarin serbest biraktigi yaratik haberleri ile dolu. Akp den kurtulmadikca guzel bir ulke beklemiyorum. Gorevinden ihrac edilenler yerine taban puanlarini oldukca dusurup bu denli onemli mesleklere kalifiyesiz insanlari getirdiler. Son 20 yildir oyle zararlar gordu ki bu ulke, bir 50 sene daha baskasi duzeltemez. |
İstanbul'da yasasaydim afedersiniz ama bırak arabayi donuma bile sigorta kasko yaptirirdim acı olmuş umarim en yakın sürede bulur polisler
|
Sizi tanımıyorum ama durumunuza çok üzüldüm umarım tez zamanda bulunur büyük geçmiş olsun
|
Geçmiş olsun, maalesef cezalar caydırıcı olmadığı için aracınız çalınmış, sizin ihmaliniz maalesef ki kasko.
14 Eylül'den bu yana bulunmadıysa daha da aracınız bulunmaz, ha çalanlar bulunur belki sonra, size bişey düşmez. Cana geleceğine mala gelmiş neyse, ya evde biri uyurken falan girselerdi. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Eylül 2020; 17:33:2 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|