Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

Bu olayda polise hemen bildirmeyip araca online kasko yaptirsan daha sonra sonra bildirsen acaba oderler mi merak ediyorum.
    Devam eden bir kasko değilse aracın dört tarafından güncel fotoğrafını istiyorlar. En azından benden istediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun, ne kadar doğru bilmiyorum ama vw golf 7 araç alırken satış görevlisi araç çalınırsa vs durumlarda sözde almanyadan aracı etkisizleştircek sinyal gibi bişey mi gönderebiliyormuş etkisiz hale getiriyormuş öyle birşey hatırlıyorum ama 7-8 dene önceki sohbet olduğundan tam emin değilim.Reno servisi yada reno türkiyenin genel merkeziyle de bi şansınızı denemek için görüşün isterseniz, öyle bişey varsa süper olur aslında.

• Geçmiş olsun hocam.
    Hırsızlar evinize nasıl girmiş evin kapısı kilitli değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 28 Eylül 2020; 4:47:38 >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun
    İstanbul kartal çalıntı oto clio sw 34 fy 5183
    Night day
    Google da arayan birine denk gelir inşallah. Geçmiş olsun inşallah hasarsız bir şekilde size döner.

• Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Yenileme olmadığı sürece online kasko yapamazsınız.. ayrica policeyi düzenlenen kişi aracin guncel 4 tarafından çekilmiş fotograflarini ister.. hadi diyelim acente fotograf istemeden poliçeyi yaptı.. sigorta şirketi mutlaka araştırır.. bu sefer sigorta dolandırıcılığı suçu işlersiniz..hasar ödemeyi birakin adiniz kara listeye eklenir.(sisbis kaydi). Bir daha kolay kolay sigorta yaptiramazsiniz hiç bir şirketten.. demem o ki sakın bu tarz islere bulaşmayın..kaş yapayım derken göz çıkarırsınız

Arabası calinan arkadaşımıza geçmiş olsun. Umarim tez zamanda bulunur

• Geçmiş olsun. Ulkemizde arac fiyatları böyle sacma sapan rakamlar olduğu sürece insanlarımızın psikoloji de malesef bozuluyor. Bu aracin ederi yurt disinda 5bin var yoktur. Keşke bizim insanimiz da insan gibi yasayabilse su ulkede. Zaten o zaman calinmaya teneuzzul edilmeyecektir bircok sey. Tekrar geçmis olsun umarım bir an once bulunur

• Geçmiş olsun hocam

• Geçmiş olsun hocam. Tez zamanda bulunur inşallah

• Anadolu yakasında bu tarz olaylar son zamanlarda çok fazla duyulmaya başladı bunlar şebeke arkadaşlar umarım bir an önce bulunur yapanlar cezasını fazlasıyla çeker çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18hz -- 28 Eylül 2020; 8:11:6 >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Valla ben artık full yaptırıp keyfime bakıyorum. Sel, deprem, terör olayları falan yaptırmadan önce tüm sözleşmeyi okuyup öyle davranırım. Dediğim gibi bir musibet bin nasihat hesabı

• Mave®ick kullanıcısına yanıt
    Bence kasko ve sigorta konusunda yeniliklere ihtiyacımız var. Bence 10 yaş altı araçlara zorunlu olmalı ya da sigorta ve kaskoyu birleştirip bir paket sunmalı en azından kasko yaptırmak isteyen bunu tercih edebilir

• Aracın plaka dışında daha belirgin eski vuruk boya kalkması sürtme vs. Gibi durumlarını bilirsek belki bizlerde yardımcı olabiliriz bellimi olur bu yakada sürekli geziniyorum yardımcı olmak isterim.

• Geçmiş olsun.
    Yalnız sizin o gece evde olmamanız, arabayı çeken kameranın çalışmaması ve lambanın yanmaması enteresan bir tesadüf olmuş.

Kamera çalışmasa bile bir üst sokak ya da bir alt sokakta illa ki vardır kamera. Buralara bir göz gezdirip en azından saatini ve güzergahını bulabilirsiniz.

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Size de geçmiş olsun. Lakin sel, deprem, terör gibi durumlarda zararın karşılanması için devlet yardım yapmıyor muydu.

• Hocam çok geçmiş olsun. Her ne olursa olsun kaskonuzu mutlaka yaptırın. İnşaAllah tez zamanda bulunur aracınız. Üzüldüm valla o kadar çalışıp binbir emekle araba alıyorsun soysuzun biri çıkıp tüm emeğini çalıyor.

Benimde 2013 yılında sıfır aldığım h100 kamyonetim gece evin önünden çalınmıştı ve daha 30.000 km deydi. Kasko olduğu için parasını almıştım.

• Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlam bir şekilde bulunur.

Malesef mevcut TCK suçluyu koruyor, masum vatandaşı değil

Cezalar caydırıcı olsa bunlar yaşanmaz.
  • Hocam çok geçmiş olsun, yıllarca çalışıp biriktirdiğin emekleri bir gecede kaybetmek çok üzücü, ama sağlığımız yerinde olduktan sonra hepsini geri koyarsınız canınızı hiç sıkmayın. Önce sağlığınıza ve ailenize önem verin.

Hocam merak ettiğim şey, eve nasıl girmişler? Oturduğunuz ev giriş kat filan mıydı?
  • Geçmiş olsun.

Araba konusunda önceliklerim emniyet kemeri ve kasko.ömür boyu belki bir kez lazım oluyor ama canını,malını koruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun...

Işınlanma henüz icat edilmedi, yani hırsızlar marslı değilse arabanı çalıştırıp götürdüler,
    Hadi evin yakınlarında kamera yok yaw bu araba buhar olup uçacakmı istanbul gibi bir mega kent bbg evine dönmüş kameralara takılmadan s.çmaya gidemiyorsun ama araban bulunamıyor öylemi,
    Peki şu senin araba bir MV arabası olsaydı ne olurdu bulunması 1 saat sürmezdi,
    Araban bulunamıyor değil kardeşim sen sıradan bir vatandaş olduğun için önemsenmiyor belkide dosyan çoktan toz bağladı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.