Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasko olsaydida o parayi odememek icin her turlu yokusu yapacakti emin ol dostum. Kaskodan rahat rahat odeme alma olaylari eskidendi. O yuzden kaskom yok diye cokta uzulme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinc10 -- 28 Eylül 2020; 11:24:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun..
  • Hırsızlık bu ülkede bir kültür haline getirildi.
    O yüzden normal böyle şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Umarım bulunur diyeceğim ama muz cumhuriyetinde pek mümkün değil
  • Merhaba öncelikle geçmiş olsun.

Kanuni detayları adım adım anlatırsanız, bu tarz durumlar başına gelenler bahsettiğiniz adımları izleyebilir. Mesela arabası çalınan bir insan ilk nereye başvurmalı, gerekli evraklar nelerdir, dosyanın takibi nereden yapılır, haricen dava açılır mı yoksa polis soruşturması mı olur sadece?

Bu tarz hukuki detayları paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Polis raporu olması durumunda ödemeyi yapıyor kasko firmaları. Bilginize. Aynı şekilde savcılıktan alınan evrak da oluyor. Kaskoların kendi elemanları var araştırma yapan, onlar da zaman zaman konuyu araştırıyorlarmış şüpheli görürlerse.
  • İstanbulda sanayileri karış karış gezin muhtemelen sanayide parçalarlar o arabayı ...çok çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem aracın kaskosu yok gerçi olsaydı da anahtar evden çalındığı için sigorta ödeme yapmaz...

artık hırsızlığın bir cezasıda yok

geçmiş olsun..

Hemde İstanbul ufak bir şehir olsa kendiniz arayın sanayide diyeceğim ama çok zor

Polis EDS minden incelemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 28 Eylül 2020; 12:0:43 >
  • Geçmiş olsun, takıldığım nokta kameranın çalışmaması, o kamera 7/24 aktif ve kayıt yapar vaziyette olmalıydı, bizimde dünakşam patates soğan sergimizden 8-10 parça kabak soğan patates çalındı, kamera plakayı göremiyor en azından 3 kişi ve transporter araç olduğunu jandarmalara gösterdim, buda birşeydir, gönlünü ferah tut hocam, bana söylemesi kolaydır tabi ama en azından cana gelmemiş öyle düşün, böyle pislik hırsız insanlarla yaşıyoruz işte. Keşke eskisi gibi hırsızlık yapanın elinin kesildiği düzen gelse, bakayım o zaman böyle kolay yeltenebilecekler mi..

• Çoktan parçalamışlardır, ülkede emniyet mi var dedektif gibi kameralara bakıp arabanı bulsun. Anca bir tanıdığın olacakkiii...

Geçmiş olsun.

• geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulursun. hırsızlar çalıntı araba kullanamayacağı için onu hurdaya çeviriyorlar yada kullanıp yakalanacağını anlayınca bir köşede bırakıyorlar
  • Geçmiş olsun konuyu öne çıkarttım, umarım bulunur aracınız.

Kul hakkıyla bu dünyadan göçenin vay haline...
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hirsizligin kaniti yoksa yokus ustune yokus yapacaklar. Hatta utanmadan anahtari ve ruhsati bilerek caldirmadigini nerden bileyim diyecekler. Kanit ve polis tutanagi varsa o zaman eyvallah senin dedigin olur

• kardeşim geçmiş olsun.
    eğer sana polis dediyse kamera kayıtta değil diye mutlaka tanıdık bir polis veya güçlü birini bul.
    evime hırsız girdi polis 2 gün sonra gelip mobese bozukmuş yapacak bişey yok dedi ben de inandım ne bileyim polis sonuçta bu.
    aradan 9 ay sonra özel harekat arkadşaım gelip eşyaları yenilemişsin diyince olayı anlattım, karakola gittik, hırsızlığı kanlı canlı kamera kaydetmiş ve hırsız 1 gün içinde yakalandı zaten sabıkalı tipler oluyor bunlar dosyaları oluyor.
    demem o ki tanıdık birini bul çok geç olmadan.
  • Eyvallah hocam.
  • Geçmiş olsun hocam.
    Öne çıkardım.
  • kasko olsa idi ödeme alırdı,anahtarı evden alıp gitmesi hiç önemli değil eve girmeside hırsızlık eve girip çalıyor,polis tutanagı ile kasko hertürlü ödemeyi yapıyor.
  • Geçmiş olsun zor bir durum

• Adamların ilk yapacagı iş plakayı sökmek oluyor

• geçmiş olsun kardeşim. umarım bulunur. öne çıkardım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.