Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam benim eve de hırsız girdi kayda değer bir şey bulamadığı için duvarlara ayakkabıları ile basmış her tarafı pisletmiş haysiyetsiz herif, sizin durumunuz daha vahim olmuş tekrardan çok geçmiş olsun.
  • İş işten geçtikten sonra keşke şunu yapsaydın demenin anlamı yok.
    Geçmiş olsun.
  • konusu açılmışken ruhsatı araçta bulundurmak çalınınca problem olurmu? araçtan inerken yanımıza almak gerekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

konusu açılmışken ruhsatı araçta bulundurmak çalınınca problem olurmu? araçtan inerken yanımıza almak gerekiyormu?
    kasko için sorun olmaz.
  • Kurtköy Gebze civarlarında polisle işbirliği halinde araba calmaciligin esnafligini yapan mafyalar var diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko dışına çıkan 3 durum var;
    - Anahtar üzerinde unutulmayacak
    - Alkollü sürülmeyecek
    - Ehliyetsiz birisi sürmeyecek

Bu 3 durum haricinde arabanın başına ne gelirse gelsin her türlü karşılanıyor diyordu sigortacım. Tabi bu anlaşmaya bağlı.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
  • Polis arka sokaklardaki gibi detaylı bir arama yapmayacaktır tabi ama artık her yerde çevirme olduğundan ümidinizi kaybetmeyin. Kuzenimin aracını "birebir" aynı şekilde çaldılar. 1 ay sonra bir uyuşturucu operasyonu sırasında bulundu araba. Sizinki de umarım bu şekilde bulunur.

Edit: Bu şekilde derken yanlış anlaşılmasın, kısa sürede ve zarar görmeden demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 28 Eylül 2020; 14:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gecmiş olsun.
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Kasko açısından değil ama konuyu açan arkadaşın yaşadığı gibi bir olay başına gelirse, hırsızın kullandığı araç ruhsatsız olacak (@nuisance'ın dediği gibi ihbara kadar). Genelde polis çevirmede ruhsat varsa soyismin seninkiyle uyuşup uyuşmamasını çok umursamıyor. Ama ruhsat yoksa bu halde iş değişiyor. Yani çok etkin olmasa da bir önlem ruhsatı taşımak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 28 Eylül 2020; 14:57:12 >
  • Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kameralara bizzat ben baktım, işe yarayanlar kayıt yapmıyordu, tabi bu durum belki aylardır böyleydi ama olay olunca farkedildi. Ben etrafta bulunan bina ve market kamera görüntülerini almaya çalışıyorum. Binalardakiler mırın kırın ediyor, marketler, darüşşafaka vs kamera görüntülerini sadece polisle paylaşırız diyor. Polis istese bu görüntüleri inceleyebilir, inceliyor mu bilmiyorum.

Tanıdık konusuna gelince, bir çok yerden tanıdık bulduk ama ''el elin eşeğini türkü söyleyerek arıyor'' gibi bir izlenim var bende.
  • Gecmis olsun. Kayınbiraderin de araba aynı sekilde calınmıstı. Evde yoklarken hırsız girip anahtarı bulup, arabayı alıp kacıyor. 1 ay sonra bos arazi de terkedilmiş vaziyette bulundu..

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim olayda ilk olarak 155'e bildiriliyor,
    -akabinde iki kişilik devriye polisleri geldi. Onlar bir kağıt üzerine tutanak tuttu.
    -peşinden olay yeri inceleme ekibi geldi. evden parmak izi alıp, kapının zorlandığına dair rapor yazdı. bu yazdığı raporu karakolda bilgisayara dökeceğini ve gerekli birimlere yönlendireceğini, parmak izlerinin tespitinin ardından rapora ekleneceğini söyledi.
    -olay yeri evden ayrılınca biz karakola giderek başımızdan geçen hırsızlık olayını anlattık, ilgili memur hem ev hem oto hırsızlığı için tutanakları yazdı, tutanakların birer imzalı nüshalarını alarak karakoldan ayrıldık.
    -o günden beridir gayrettepe oto hırsızlık şubesini aramaktan başka yapabildiğimiz bir şey yok, kendimiz elimizden geldiğince çevre mahalle ve ilçeleri geziyor etrafta kamera görüntüsü arıyoruz.
  • Andromedaxe kullanıcısına yanıt
    Çalinti ihbari olan bir araci polis sorgulamasinda plakadan direk gorulecek zaten, ruhsatin bir onemi yok.
    Ruhsat sadece calinti ihbari yapilana kadar gecerli olur.

• dallass kullanıcısına yanıt
    :( ne desem bilemedim arkadaşım, duyuyoruz etraftan yok falanca paşanın, yok falanca firmanın sahibinin arabası bir-iki saatte bulundu tarzında şeyler. Umarım polis bizim olayı çözer de bende sizlerle buradan paylaşırım.
  • geçmiş olsun hocam
  • İyide kim alırki bu aracı . Hiç bir işe yaramazki. Parça olarak satsan ne kadar kazanabilirsinki

• Muhtemelen son aflarla birlikte cezaevinden çıkanlardandir, savcılıktan araç plakasına tahdit koydurdunuz mu ya da koydular mi, Plaka Takip Sisteminden aracı sorguladilar mi güvenlik kameraları dışında bunların da yapılıp yapılmadığını kontrol edin derim, çok geçmiş olsun.

Birde sizin oturduğunuz adrese en yakın oto sanayi neredeyse olabildiğince gidip boyle bir araç geldi mi diye kontrol ettirmeniz iyi olabilir bir umut sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 28 Eylül 2020; 15:8:44 >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Kim alirki derken hocam? Şu anki Türkiye şartlarında bu araç 70-80 arasına satılıyor. Plakayı zaten halleder bu işi yapan insansa, parçalanmadan bir şekilde araçtaki sasi numaraları ve değişir birde ruhsat ayarlanıp en kotu 50 bine aynı gün satilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Geçmiş olsun, ben sompo japan firmasından tam kasko yaptırıp birde artı teminat diye birşey eklettiriyorum. Bakkal önünde çalışır bıraksan veya anahtarı üstünde bıraksan biri alıp gitse herhangi bir darp vs olmadan da aracın bedelini karşıladıklarını iddia ediyorlar. Umarım hiç kaskonun bu özelliğini kullanmayı gerektirecek bir olay yaşamam.
    Bence bunu bir teyit ettirin, bu kadar kolay olamaz. Poliçenizde açıkça bu madde var mı herhangi bir şerh olmadan.

Suistimale inanılmaz açık bir şey çünkü dediğiniz, sigorta şirketi risk yönetir böyle bir şeye girmeye cesaret eder mi bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.