Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • varyemez55 V kullanıcısına yanıt
    Detaylar için çok teşekkürler hocam, tekrardan geçmiş olsun.
  • Çok kötü çok , alt/üst mahallelerin hiç birindemi yok güvenlik kamerası , ne tarafa gitmişler falan tespit edilseydi en azından. Adınıza çok üzüldüm , araba hayaliyle tutuşan biriyim ve başıma böyle bir olay gelse çok üzülürdüm , umarım en kısa zamanda tespit edilirler
  • geçmiş olsun. up.
  • Geçmiş olsun.
  • parçalamışlardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi sitede oturuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    Ben 5 katlı, 10 daireli bir binada ikamet ediyorum, site değil hocam.
  • Hocam çok üzüldüm gerçekten :( çok geçmiş olsun. İnşallah bulunur Allah sabır versin

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın aracı çalınmıştı. AnahtarI üzerinde bıraktığı İçin kasko ödeme yapmamıştı. Arabayı biryere park edip bırakmışlar anahtar üzerinde. 1 ay sonra plakadan trafikten numarasına ulaşan bir vatandaş arabanı ne zaman alcaksın üzeri komple kuş pisliği doldu diyor. Arabasına bu şekilde kavuşmuştu. İnşallah sizde kavuşursunuz Ümit kesmemek lazım.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    Parçalamak o kadar kolay olmuyor pek direk hapis cezası var . Hırsızlar çalıp bir kaç yerde soygun yapıp bırakırlar , ya da araç sahibini sözde aracılar arar ve bir fiyat söylerler araba gelir . Parçalamak en son iştir

• Hocam sokaklardan ziyade etraftaki (çok yakın değil) açık/kapalı otoparklara ve site otoparklarına bakın.
  • Büyük geçmiş olsun hocam. Umarım hiç bir zarar görmeden aracınıza ulaşırsınız.

• ColorTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, inanın ben bu civarda bu kadar site olduğunu bu olaydan sonra fark ettim. Çok dolaştık, pek çokları yardımcı da oldu, hepsi sağolsunlar. Fakat tabiki içini kontrol edebildiğimiz site otoparkları devede kulak kalıyor. Ben etrafımdaki bazı kişilerden çalınan araçlarının bu şekilde site otoparklarından çıktığını duydum, sonrasında bu sitelere ait güvenlikçiler bu olaylardan nasıl sıyrılıyor, yada onlarıdamı kandırıyorlar bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

İnsan başına gelmeyince anlamıyor, aman ne olacak kasko da olmasın diyoruz ama bu hayatta şunu öğrendim ki İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde kaskosuz arabaya binilmez. 2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım. Gece gündüz çalışıp binbir emek ile araba alıp bir anda gidince insanın çok ağarına gidiyor. Hadi ben sel Allah'tan gelen musibet vardır bir hayır dedim ama sizinki çok daha zor, emeğinin çalınması kadar adi bir durum yok. O arabayı çalan adi şerefsizler inşallah belasını bulsun bu hayatta her şeye tahammülüm var ama hırsıza yok ağa nefret ediyorum. Çok geçmiş olsun hocam inşallah bulunur...
    Daha sonra sürekli yaptırdığınız kasko işe yaradı mı hocam?

Biz 2 kere krediyle araba aldık. Kredi taksitleri bitene kadar mecburi kasko yaptırdık. Banka kabul etmiyor yoksa.

Ben ona verdiğimiz paraya bile acıyorum.

• Üstkaynarca, Şifa mahallesi ve Sultanbeyli'deki kahvelere bakın. Tanıdık birisi varsa o bölgelerde ikamet eden, oto hırsızı birisini illa ki bulur. Hırsızların hepsi birbirlerini tanırlar, o şekilde ancak bulunabilir araba. Polisten iş çıkmaz, umut beslemeyin.

• İnsallah hemen bulunur uzuldum durumunuza bende ne zamandir kasko yaptirayim diyorum usengeclikten yaptırmadım en kisa zamanda yaptıracağım tekrardan gecmis olsun

• varyemez55 V kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3 yıl önce babamın da çalınan arabası site otoparkında çıktı güvenlik 3 hafta sonra arabayı fark edip şüphelenip polisi aramış öyle bulundu yoksa polisi beklerseniz işiniz zor. Bir kağıt afiş bastırın aracınızın fotoğrafı olan plakası yazan ve telefonunuz olan üzerine bulana 5000 tl ödül yazıp etrafa yapıştırın gerçekten en mantıklı seçenek bu hocam çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.İnşallah kısa sürede aracınız bulunur.
  • Ne desek boş elini kolunu sallayarak hırsızlık yapıyorlar. Hiç unutmam babamın işyerinden trafik polisinin aracını çalmışlardı. 2004 yılında olması lazım üstelik polise ait olduğunu biliyorlardı. Devamlı adamın aracına zarar veriyorlardı bizde iyilik olsun diye adamın aracını gel akşamları dükkana koy dedik, gelip çaldılar. Babam ile ortağı 7 saat sorgu da kalmıştı 15 gün sonra araç Bayrampaşa da bir pazar yerinde bulundu. Bu ülkede polisin aracını çalıyorlar sıradan vatandaşın aracına neler yapmazlar, o yüzden en güvenlisi paralı otoparka bırakmak. Kasko da şart. Bir keresinde de mahallede bir abinin minibüsü kaybolmuştu, bulunamadı. Aylar sonra kaskodan parasını aldı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.