Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cana gelecek olan mala gelsin demişler ama bir de mal canın yongası demişler. Umarım en kısa sürede bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce, çocukluğumda bizim de arabamızı çalmışlardı. O zamanlar çok üzülmüş, çok ağlamıştım. Sonra araba bulundu, hırsız yakalandı, az bir şey içeride yattı çıktı. Babamın arabaya hevesi kaçtı, arabamızı sattı bir daha araba almadı hiç. 25 sene geçti o günleri hala unutamıyorum. Umarım arabanız bir an önce sorunsuzca bulunur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah lazım olmasın ama kenarda da dursun hocam boşver

• Hocam geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten o kasko hep olmadığı zamanlarda gerekir. Geçmiş olsun. Peşine düşseler bir şekilde bulunabileceğine inanıyorum. Bu arada bu kişi tanıdık bir düşmanınız olabilir. Evine girip yedek anahtarı bulması, sizin evde olmadığınızı anlaması vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

İnsan başına gelmeyince anlamıyor, aman ne olacak kasko da olmasın diyoruz ama bu hayatta şunu öğrendim ki İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde kaskosuz arabaya binilmez. 2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım. Gece gündüz çalışıp binbir emek ile araba alıp bir anda gidince insanın çok ağarına gidiyor. Hadi ben sel Allah'tan gelen musibet vardır bir hayır dedim ama sizinki çok daha zor, emeğinin çalınması kadar adi bir durum yok. O arabayı çalan adi şerefsizler inşallah belasını bulsun bu hayatta her şeye tahammülüm var ama hırsıza yok ağa nefret ediyorum. Çok geçmiş olsun hocam inşallah bulunur...
    2019 dan 2020 ye 1 sene var aldığın her arabaya kasko yaptırıyorsun aldığım her araba dededin aldığım araba demedin al/satcı oluyorsun resmen hafız

• Geçmiş olsun

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kurfalida oturuyorum (hürriyet mah.) Arabamızın ön 2 kapısını zorladılar fakat acamamislar alarm yoktu sonra sahibi solunu çizip gitmiş şerefsizler. Alarm taktirdik oda dandik çıktı dün yine arabaya demir bir çubuk ile vurmuşlar alarm varmı diye çalmamis yine denemişler bizim ilçede çok hırsız var aman dikkat

• Kurfali sıkıntı gerçekten Allah sabır versin :)

• Ogs ve hgs gecislerini kontrol edebildiniz mi? Eger gecis yaptilarsa ogs bariyer kameralari surekli kayit yapiyor karakola basvurarak o gunun saat ve dakikasina ait videoyu isteyebilirsiniz, karayollarindan diye biliyorum.

• 2 hafta önce de kuzenimin sıfır sayılabilecek aracı çalındı. Polise falan gidildi ama hiç haber birşey yok.
  • Aracınızın kendine özel farkedilecek bir şeyi var mı? İşre göçük çizik kırık, ne bileyim camda çizik boya atması vs. Kasa olarak farklı model, sağda solda görürsek dikkat edelim diye soruyorum, malum plalayı direk sökerler.

• Hocam suç duyurusunda bulundunuz mu?

• hocam istanbulda sadece renault marka araç çalan bir şebeke var. 5 6 sene önce benim kuzenimin renault arabasınıda çalmışlardı bu adamlar arabayı parçalayıp satıyorlar inşallah onlara denk gelmemişindir.
  • Ülke bu hızla fakirleşmeye devam ederse. Hırsızlık gasp olayları çoğalmaya başlar.Geçmiş olsun umarım kısa sürede hasarsız bulursunuz.
  • caca40 kullanıcısına yanıt
    Aracımda OGS vardı, her gün bir kaç defa kontrol ediyorum fakat bir hareket yok.
  • 3DneBandim kullanıcısına yanıt
    Aracımın sağ arka stop lambasının alt yarısı kırıktı, koli bandı ile bantlamıştım yenisini alana kadar idare etsin diye. Birde arka plakanın sağ üst köşesinde yarım yumruk kadar küçük bir göçük vardı. Aracın rengi beyaz ancak dikiz aynaları tüm nigt&day versiyonlarında olduğu gibi metalik renkte. Aracımın içinde ise, sürücü koltuğunun altındaki döşemede 50 kuruş büyüklüğünde bir delik var. İlginize teşekkür ederim.
  • Merhaba, karakola gerekli ifadeleri verip, hem ev hem otomobil için tutanak tutturdum, gerekli başvuruları yapmış oldum. Ortada bir görüntü yada şüpheli yok, suç duyurusu derken neyi kastettiniz acaba ?
  • Geçmiş olsun abi Facebook'taki motosiklet sayfalarına arabanın fotoğraflarını at konuyu yaz onlar görürlerse sana yardımcı olurlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.