Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plakayı hızlı şekilde değiştirmişlerdir. Çalıntı plaka ile geziyorlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkraladam

Bu mesaj silindi.
    Ulan kafana sıksalar mermi iki saat beyin arar gelmiş bu konu altında çakallık yapıyorsun utanmaz

• Öne çıkardım geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

Bu mesaj silindi.
    Çalınan arabanın ruhsatı hırsızda olsa nolur olmasa nolur? Neyi değiştirir?

He bide anahtarı evde bırakmamak gerek diyen arkadaşlar gerçekten cebinde araba anahtarıyla mı dolaşacaklar :)

Konu sahibine büyük geçmiş olsun bu arada. Namussuzlar biran önce bulunur inşallah.
  • Geçmiş olsun. Umarım aracınız bulunur. Ne olursa olsun.. Arabanızı kaskosuz kullanmayın.
    2 ay önce arabama yeni kasa bmw 3 vurdu. Vuran kişide ne kasko ne trafik sigortası yoktu. 700 bin tl lik arabada şaka gibi değil mi ?

Eğer kaskom olmasa nasıl temin edecektim zararımı. Ve hala dağa zarardayım çünkü Trafik sigortası olmadığı için maddi hasar kaybımı alamıyorum. Dava açsam 3 yıl en az sürecek. Ne alacağım belli değil. Avukatlık ücreti.. Hasar kaybı raporu nerdeyse 5 bin tl tutuyor..

NE kendinizi yakın nede başkasını.. kasko + trafik sigortası ödeyemecekseniz sürmeyin o arabaları.
  • Tez elden bulunması dileğiyle. Geçmiş olsun.
  • He bide 3-5 yıl yatıp çıkarsa bunlar bitmez...

Asıcan abi. Milletin canına malına kastedeni asıcaksın!
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    çpk bilgim yok açıkçası ama, benim de bisikletimi çalmışlardı. etrafta dolaştım aradım belki görürüm diye ama, gitti giden.

gerçi aynı şey değil ama, bu tür şeylerde beklentiyi düşürmek lazım. çok zor tekrar bulunması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anca konuşuyor işte, 2019 mayıs sonunda araba selde kalınca 2 ay arabasız kaldım, belki tamir olur diye sonra olmayınca o hezeyanla gittim içime sinmeyen bir arabayı aldım, ve 3 ay sonra sattım. Sonra başka bir araba aldım onu da 6 ay kullandım onda da çözemediğim bir sorun çıktı zararına sattım. Şimdi hem içime sinen hemde temiz bir arabam var sükür biniyorum. Hepi topu bir arabam var çocuğum bakıcıya gidiyor istesem de arabasız duramam. Hiç olmazsa eşşek niyetine doğan alır kapıya koyarım mecburum.

Ben al satcı değilim de velev ki öyle olsam konumuz ile ne alakası var onu hiç anlamadım. Ben o musibeti yaşamamış olsaydım şu an sıfır corollam vardı, ama ben hala zar zor 10 yaşında arabaya biniyorum. Allah'a şükür geçti gitti ama birde çekene sor... Arkadaşın arabası çalınmış sen hala al sat diyon bal kabağı derler adama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuammA_ -- 29 Eylül 2020; 12:26:7 >
  • Bir hırsız bulun. o genel ağa bağlanır bulur arabayı tabi sizden para isterler
  • RElS kullanıcısına yanıt
    yok bunlar rhşan affıyla çıkanlar
    hırsız kıl gibi biri düşer biri çıkar asla bitmez
  • Çok geçmiş olsun kasko bu ülkede şart oğlu şart bu ülkede her şey gelebiliyor araçlarımızın başına maalesef

• kilit dost içindir. düşman isterse her turlu girer. geçmiş olsun

• soul4p kullanıcısına yanıt
    Ne fark eder ki hocam yedek anahtar mecbur evde olacaktı, arabayi çalıştırmaya yeter yürütürsün sonra parçalayıp satacaklar zaten , ruhsatı muhtemelen garaja gidene kadar polis durdurursa falan diye almışlardır. O aracı kullanacak kadar aptalsalar bilemiyorum.

• ülke fakirleştikçe hırsız sayısı ve hırsızlık olayları artmaya devam edecek. gözü karartıp eve giriyorlar. en kötü birkaç ay hapis yatıp çıkarlar. her gün karakola imzaya giderler. cezalar caydırıcı değil. hapisten çıktığı gece hırsızlığa gidenler var. bu ülkede mal sahibiysen dert de sahibisin bu kadar basit. yandan yemiş brezilya olma yolunda hızla ileriliyoruz. ulan adamların bari futbolu var mis gibi. bizim futbol da çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 29 Eylül 2020; 13:29:18 >
  • Geçmiş olsun inşalla bir an evvel bulunur aracınız

• geçmiş olsun umarım bulunur aracınız.

yalnız güvenlik kamerasının kayıtta olmadığından emin misiniz? bizzat kontrol etme veya güvenilir kaynaktan teyid etme imkanınız varsa tekrar kontrol edin, polislere bu konularda güvenmiyorum.
  • Ülkemiz hırsızlar için biçilmiş kaftan bir gün başıma bir hırsızlık olayı gelirse elimden geldiğince hırsıza zarar vermeye çalışırım o 2-3 ay yatıp çıkacağına ben intikamımı alıp 2-3 ay yatıp çıkayım.(Aileniz varsa bu dediğimi yapmayın)
    Özellikle de İstanbul'da hırsızlık çok artmış işin kötüsü mağdurları dinleyince hep aynı hikaye polis buluyor hırsızın zaten onlarca suç kaydı çıkıyor sonra siz karakoldan çıkmadan hırsız salınıyor davaya da gelmiyor.O hırsız serbest kaldıktan sonra sizi öldüre de bilir.
  • geçmiş olsun. inşallah kısa sürede kaybettiğiniz gibi bulunur aracınız. Allah kimseye göstermesin. Kul hakkı belki bu dünyada ödenir ama diğer tarafta ödenmez. kefenin cebi yok. hak yiyenler çok fen durumda olacaklar hesap günü.

bu bir imtihan. dilerim imtihanınızı kolay atlatırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.