Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük geçmiş olsun hocam, keşke elimizden bir şey gelse iyi haberlerin geleceğini temenni etmekten başka..
  • Büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız.
  • Cok gecmis olsun umarim adalet yerini bulur. Ben de arabayi almiyorsam bile bu dusunceyle anahtarini hep yanimda tasirim. Acı bir tecrube olmus yine de moralinizi dusurmeyin insallah kisa surede cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman hiç önlem almayalım mı yani? Hatta kapıyı da kilitlemeyelim??

Cebimde araba anahtarıyla da dolaşırım, ruhsatı da cüzdana atarım. Burada yanlış bir şey göremiyorum.

Elbette konu sahibi umarım arabasına sağ salim kavuşsun isterim. Umarım öyle de olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuvaletin deliğine bile mobese koyan emniyet eğer aracın nereye gittiğini bulamıyorsa emniyet te bu işin içindedir.
  • Önlem alma demiyorum al tabi ama saçma geliyor. Mesela ruhsatın arabada olsa nolur olmasa nolur? Çalınan çalınmıştır.

Araba anahtarını yanımda dolaştırırım dersen de helal olsun.

Ama dediğim gibi ruhsat bi işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

Alsatçı olsam niye full kasko yaptırayım!!! Şimdi sana tane tane açıklarım da değmezsin...
    1 araba alsan tamam ama sen ne yazdın 2019 da sel oldu kaskom yoktu şimdi aldığım her arabaya kasko yaptırıyorum diyorsun 2020 yılında yani 1 yılda 1 den fazla araba alıyorsun satıyorsun filan ve onlara kasko yaptıyorsun ben kaskonda değilim ben senin al/satcı olduğuna karşıyım

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki hayatında Sherlock falan mıydın? Bir çırpıda çözmüşsün işi.

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Bak hala ne yazmış bak aşağıda cevapladım sana değmez ama oku. Cahil herif

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Laflarına dikkat et al/satcı seni bak sana ne yazacağım

İnsan başına gelmeyince anlamıyor, aman ne olacak kasko da olmasın diyoruz ama bu hayatta şunu öğrendim ki İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde kaskosuz arabaya binilmez. 2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım. Gece gündüz çalışıp binbir emek ile araba alıp bir anda gidince insanın çok ağarına gidiyor. Hadi ben sel Allah'tan gelen musibet vardır bir hayır dedim ama sizinki çok daha zor, emeğinin çalınması kadar adi bir durum yok. O arabayı çalan adi şerefsizler inşallah belasını bulsun bu hayatta her şeye tahammülüm var ama hırsıza yok ağa nefret ediyorum. Çok geçmiş olsun hocam inşallah bulunur...

Bu yukarıdaki senin mesajın
    Orada ne yazıyor —
    2019 senesinde çocuk yeni doğmuştu masrafım çok diye 1400 liralık kasko dan kaçındım 2 ay sonra arabam selde kaldı, hiç bişey yapamadım ve ondan sonra aldığım her arabaya kasko yaptırdım.

2019 senesin bir sel mağduru olmusun daha sonra 2020 e kadar yani bu yıla kadar 1 yıl içinde ALDIĞIN HER arabaya
    İyi olu aldığım her arabaya kasko yaptırdım diyorsun
    1 sene de ki o süre daha azdır da neyse birden fazla araba alıp satman seni al/satcı yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Alsat işiyle uğraşan adam kasko yaptırmaz.
    Ayrıca sen önce milleti eleştiriceğine cümle kurmayı öğren.
    Sen kendi işine bak adam al satcı değilim diyor ama her aldığı arabaya yaptırıyor kasko da Sigorta gibidir hafız 12 ay üzerinden 10. Ay iptal ettir kalan 2 ay iade edilir bu 1. Ay olsın 11 ay iade edilir

"" "Kardeşim anca konuşuyor işte, 2019 mayıs sonunda araba selde kalınca 2 ay arabasız kaldım, belki tamir olur diye sonra olmayınca o hezeyanla gittim içime sinmeyen bir arabayı aldım, ve 3 ay sonra sattım. Sonra başka bir araba aldım onu da 6 ay kullandım onda da çözemediğim bir sorun çıktı zararına sattım. Şimdi hem içime sinen hemde temiz bir arabam var sükür biniyorum. Hepi topu bir arabam var çocuğum bakıcıya gidiyor istesem de arabasız duramam. Hiç olmazsa eşşek niyetine doğan alır kapıya koyarım mecburum.

Ben al satcı değilim de velev ki öyle olsam konumuz ile ne alakası var onu hiç anlamadım. Ben o musibeti yaşamamış olsaydım şu an sıfır corollam vardı, ama ben hala zar zor 10 yaşında arabaya biniyorum. Allah'a şükür geçti gitti ama birde çekene sor... Arkadaşın arabası çalınmış sen hala al sat diyon bal kabağı derler adama..."" "

bak bu da yukarıda arkadaşa verdiğim cevap aslında bende hata ki senin gibi değersizin mesajını dikkate alıp cevap verdim... Hadi işine bak şimdi!!!

• quote:

"" "Kardeşim anca konuşuyor işte, 2019 mayıs sonunda araba selde kalınca 2 ay arabasız kaldım, belki tamir olur diye sonra olmayınca o hezeyanla gittim içime sinmeyen bir arabayı aldım, ve 3 ay sonra sattım. Sonra başka bir araba aldım onu da 6 ay kullandım onda da çözemediğim bir sorun çıktı zararına sattım. Şimdi hem içime sinen hemde temiz bir arabam var sükür biniyorum. Hepi topu bir arabam var çocuğum bakıcıya gidiyor istesem de arabasız duramam. Hiç olmazsa eşşek niyetine doğan alır kapıya koyarım mecburum.

Ben al satcı değilim de velev ki öyle olsam konumuz ile ne alakası var onu hiç anlamadım. Ben o musibeti yaşamamış olsaydım şu an sıfır corollam vardı, ama ben hala zar zor 10 yaşında arabaya biniyorum. Allah'a şükür geçti gitti ama birde çekene sor... Arkadaşın arabası çalınmış sen hala al sat diyon bal kabağı derler adama..."" "

bak bu da yukarıda arkadaşa verdiğim cevap aslında bende hata ki senin gibi değersizin mesajını dikkate alıp cevap verdim... Hadi işine bak şimdi!!!
    Ondan ona ondan ona sen kendin bana hesaplar ike mayıs 2019 dahil et Eylül 2020 ye kadar ama başka birine verdiğin cevabı bana yollar iken ele verdin kendini bak orada da sel arabasını 2 ay bekletmişin ne yaptı Temmuz satışı neden temmuz da sattığında tarih başlamıyor da mayıs da sel de başlıyor
    Bana diyorsun ki selden sonra (sel mayısta olmuş) sattım ama başkasına 2 ay bekledim demişin (az önce başkasına olan cevabı bana ilettin)
    Ya abi sen tam bir al/satcısın tamam anladık hadi

Ya sabır yaa:))) cahille muhabbet ne zor yaa cidden adam sığırlıkta level atlıyor her mesajında...
    Bak şöyle yapalım ben beynimi aldırayım eşit şartlarda tartışalım, başka türlü olmayacak...
    Ulan yazık gerçekten trol müsün nesin derdin ne koçum senin? İlgiye mi ihtiyacın var cidden üzüldüm bak şimdi sana derdin ne ise söyle çözelim. Bu şekilde yaşanmaz hasetlik sarmış tüm kalbini yazık...

• Konu sahibi arkadaştan hem kendi adıma hemde bu cahil adına özür diliyorum, konuyu farklı bir mecraya çekmeye çalışan cahile uyup uzattığım için...

• Ruhsatı araçta bırakmanın ne gibi bir zararı olabilir?
  • Öncelikle geçmiş olsun, İnşallah aracınız bulunur. Eviniz müstakil ,zemin kat ya da birinci kat mı? Müstakil eve geçmeyi düşünüyorum ve tek endişemiz güvenlik haliyle, bu nedenle sordum. @varyemez55

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.