Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun

34 FY 5183

34FY5183
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    İlginç başka anılarınız da varsa yazar mısınız? Bu tür ilginç anılarımızdan kitap yapabilirsiniz. Babalar Koğuşu'nu okudunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

öncelikle geçmiş olsun diyorum.
    İnşallah araç bulunur diyeceğim ama yanlış anlamayın pek bulunacağını da sanmıyorum.

Ülkemizdeki adalet sistemi zaten çok iyi durumda değil.
    Zaten ülke insanı da suça müsait ve kolay para kazanma için suç işlemek onlara göre de normal.

Ben 10 yıllık infaz ve koruma memuruyum, cezaevinde bin bir türlü insanlarla yüz yüzeyiz.

Özellikle hırsız takımı olan mahkumlar, sanki yaptıkları iş çok normalmiş gibi rahatlar.
    Sanki hiç suçları yokmuş da cami avlusundan yanlışlıkla toplamış polis bunları gibi anlatırlar.

hepsinin gözü af haberleri peşinde dışarı kapağı atma derdinde..

Geçen günlerde oto hırsızı bir mahkumla konuşurken, dedim hiçmi utanmıyorsunuz elalemin emek vererek aldığı araçları çalmaya diye, gevrek gevrek gülüyorlar hiç umrunda değil adamın.
    Bir araç ne kadar teknolojik olursa olsun ne kadar güvenlikli olursa olsun çalmak her zaman mümkünmüş.
    bizde kendimizi güncelleştiriyoruz dedi.
    Eğer bir aracı çalamaz isek, aynı aracı kiralar sonra bir garaja çeker, her yerini inceler söker bakarlarmış.
    Sonrada aracı toplar geri verirlermiş.
    Sonra da hırsızlığa çıkarlarmış..

Ondan sonra bana dediki, benden sana tavsiye arabanın yedek anahtarını ve ruhsatı evde bırakmayın en büyük hata burada yapılıyor dedi.

ulan dedim birde tavsiye veriyor deyyus dedim kovaladım yanımdan

Alıntıları Göster
    Mehmet im selam işinn zor valla...)

benim anahtarın teki işyerinde alınması imkansız

biride evde ama bilmem nerde ben bile bulamam..)

o denli bir yerlerde hiç bir hırsızın ne aklı nede zamanı yeter bulmaya

Allahım fırsat vermesin yinede..

İstanbulda kaskosuz gezmem apayrı bir konu

NOKTA..(

• Çok geçmiş olsun. Umarım bulunur aracınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevletiminYanındayımAK

çok da üzülme hocam ekonomi şuan altın çağını yaşıyor diyebiliriz bütün ekonomiler salgından dolayı çökerken şuan ekonomik kriz bizi teğet geçti .çalınan araban için emniyetimize güvene bilirsin en kısa sürede bulavaklarına güvenim tam. bu süreçte idare etmelik bir araba almanı öneririm.
    Emniyetimize güveniyorum sözünüz haricindekilere katılmıyorum. Kriz nasıl teğet geçti? Vergiler deli gibi arttı. Bu salgın döneminde 3 tane arkadaşım dükkanı kapattı. Bazı arkadaşlarım işten çıkarıldı kılıfına uydurularak. 2016 yılında aldığım arabam 2,5 kat fiyat arttı. Bu mu altın çağı yaşamak. 10 bin tl etmeyecek arabalara 40 bin istiyorlar. Eskiden 40 bin tl'ye en kral arabayı alırdık. Birde dalga geçer gibi idare etmelik araba al diyorsun. Belki elindeki tüm birikim buydu. İdare etmelik arabalar bile en az 25-30 bin. Kredi çekse faiz oranları 1,50'lere yaklaştı.

Umarım biran önce bulunur aracınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslında o anlamda dememiştim. Bu konuda sana katılıyorum. Oradaki anlam daha çok hiçbir şeyi hak etmiyorlar, bir toprağı bile hak etmiyorlar anlamında idi.

• Çok üzüldüm hocam umarım aracına kavuşursun sen yine de ümidini kesme,malesef ki lanet okumayla bu hırsızlık vs bitmiyor kahretsin

• TheFrenchman T kullanıcısına yanıt
    Benim akrabamda aracını 6 ay sonra evinin bir arka sokagında buldu arabayı sadece 1 gün kullanmışlar, sokak daracık çok az kullanılan bir sokak, çocuk mide hastası oldu boşuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bunu sordum. Bazıları dalga geçti. Soru şu, ruhsat arabada mı durur, evde mi? Benim arabada ama evde mi dursa daha iyi olur bilemedim. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferengur -- 30 Eylül 2020; 10:56:41 >
  • Yedek anahtar işyerimdeki kasada, ruhsat arabamda duruyor. Hırsız eve girerse yedek anahtara zaten ihtiyacı yok, 1. anahtar ile de aracı çalıp götürebilir. İnsanında her gün aklına gelmez anahtarı saklıyım diye. Komodinin üstüne atıp yatıyoruz çoğumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferengur

Geçen gün bunu sordum. Bazıları dalga geçti. Soru şu, ruhsat arabada mı durur, evde mi? Benim arabada ama evde mi dursa daha iyi olur bilemedim. Neyse.
    valla 1 gün bile arabada bırakmadım ruhsatı. ilk aracımda heves falan diye nolur nolmaz yanımda taşımıştım sonra alışkanlık oldu. avuç içi kadar kağıt parçası bir zararı yok cüzdanda durmasının.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zamanda bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquess -- 30 Eylül 2020; 11:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Sizce suçlular gerçekten ıslah oluyor mu? Bakanlığın ıslah etme politikalarını nasıl buluyorsunuz? Siz neler yapıyorsunuz mesela ıslah olmaları açısından? Meraktan soruyorum çok teşekkür ediyorum.
    kesinlikle ıslah olmuyorlar.
    ya da ıslah olan kesim gerçekten bir daha suça bulaşmam deyip, gerçekten bulaşmam diyen %2-3 civarı ancak vardır.
    bakanlığın ıslah etme politikaları aslında güzel, çeşitli eğitimler dersler meslek öğrenme adına öğretim kursları var.

ama mahkum milleti yok abi adam olmuyor.

Hele hele hırsızlık, uyuşturucu suçundan girenler ve şopar takımı kesinlikle adam olmaz, ve hiç umurlarında bile değil.

hepsi ah bir dışarıya kapağı atsam derdinde.
    Ama bir tanesi de adam olayım demiyor içeriye girmeyeyim demiyor.

dışarıda hastanenin yanından geçmezler, içeride başı ağrısa doktor derler.
    dışarıda okul dediğinde ne işimiz var okul ile derler, içeride okula yazılırlar.

• zaferengur kullanıcısına yanıt
    Ruhsat arabada durmaz temel kuraldır benim için, yazın çantamda, kışın mont veya yelek iç cebinde.
    Hırsız ve dolandırıcıların ıslah olma ihtimali yok.
    Islah olsa bile sabıkası old için iş bulması cok cok zor
    Aç kalmamak için de bildiğine devam ediyorlar.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Ehliyet cüzdanımda ama ruhsat arabada. Ben de bugünden itibaren ruhsatı yanımda taşıyacağım.

• Geçmiş olsun umarım tez vakitte bulunur aracınız.
  • Kaskosu var mıydı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.