Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Anladım :)

Peki tanıştığınız gerçekten ıslah olan, içerideki eğitimlere katılan meslek edinip çıkan vs olmadı mı hiç?
    Bir de hep şunu derler, içeride çok fazla suçsuz var, iftira vs ile giren. Birine bakınca anlayabiliyor musunuz mesela belli bu suçsuz ya da belli bu sabıkalı vs diye. İnsan sarrafı olmuşsunuzdur sanırım artık.
  • Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce bulursunuz. Aynı aracın aynı modelinden ben de kullanıyorum. O yüzden daha bir üzüldüm.
  • Daha önce hiç böyle bir olay duymuş olmamama rağmen arabanın anahtarını yatarken yastığın altına koyuyordum. Tabi paranoyakça geliyordu eşim sen iyice kafayı yedin diyordu çok takıyorsun falan diyordu. Aslında çok umursamaz rahat bir insanımdır, hiçbir şey dünyanın sonu değildir derim her konuda ancak şimdi borca girip araba alınca nedense işin rengi değişti. Ancak görüyorum ki adamlar yedek anahtarı da buluyorlar hatta ruhsatı da. Anahtar derin bir çekmecenin ilgisiz bir yerinde ama belli ki onu da bulacaklar. Ruhsat zaten arabada. Daha dikkat etsem iyi olacak. Geçmiş olsun hocam. Halen otoparklarda sitelerde arıyorsanız bence hırsızlığın yoğun olduğu yakın çevrenize bakın. Çok uzaklardan gelip çok uzaklara gittiklerini sanmıyorum. Muhtemelen yakın semtlerden gelip yine yakın semtlerde hırsızlık için kullanacaklardır. Bunların geldikleri yer de internetten biraz araştırırsanız az çok bellidir. Adanada Sinanpaşadan gelirler mesela ya da ümraniye içerisinde örnek ve batı ataşehir arasında kalan yerlerde yaşarlar...vs gibi. Bu bölgelerde ve hırsızlığın daha yoğun olduğu bölgelerde bir şansınız olabilir. Polis sallamıyor çünkü uğraşıp içeri aldıkları adam gününde çıkıyor ya da bir halt olmuyor. Babamın bir motorsikleti vardı bakımını yapar her yere onunla gider gelirdi, çok da severdi. Bir gün çaldılar ve polis tabi ki sallamadı. Hatta başkomiser bir kankam vardı o bile "o motor gitmiş siktir edin" demişti. Sonra babam araya araya kendisi bulmuştu motoru. Benzini bitene kadar binmiş sonra o mevsimde suyu az olan seyhan nehrine atmışlar. Şerefsizliği görüyorsunuz değil mi ? Kenara bırakmamışlar hani bulunur sahibine gider falan diye atmış alçak köpekler. İslamcılardan hiç hazzetmem seküler bir insanımdır ancak şu mevzuları görünce gerçekten de el kesmenin falan çözüm olabileceğini düşünmeye başlıyorum. Biz hiç duymuyoruz ama sayısız insan her gün gasp hırsızlık mağduru oluyor.

• En son ne oldu bir haber var mı?
  • parçalatmış olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Bu kansizlarin soyunu kurutmak isteyen bir sekilde yapar bunu ancak yapmak isteyen yok.

Aksam haberleri adam yaralayip kamera kayitlari olmasina ragmen savcilarin serbest biraktigi yaratik haberleri ile dolu. Akp den kurtulmadikca guzel bir ulke beklemiyorum. Gorevinden ihrac edilenler yerine taban puanlarini oldukca dusurup bu denli onemli mesleklere kalifiyesiz insanlari getirdiler.

Son 20 yildir oyle zararlar gordu ki bu ulke, bir 50 sene daha baskasi duzeltemez.

Alıntıları Göster
    AKP kadar taş düşsün başına

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Henüz bir haber yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde olmadığınız bir vakit çalınması oldukça şüphe uyandırıyor. Polisin yerinde olsam apartman kapınızı görebilen mahalle sakinlerinin gbtsine bakardım; kesinlikle bir komşunuzun parmağı vardır ama hangisinin. Bu arada geçmiş olsun; instagram üzerindeki otomobil sayfalarına da iletmenizi tavsiye ederim. Benzer durumlarda, nadir olsa da, bir gören oluyor ve bulunduğuna şahit oldum. Geçmiş olsun.
  • Böyle bir yöntemi yıllar önce kullanan yaşlı kadın çalınan arabasına çok hızlı kavuşuyor.

hasta la vista=Hoşçakal
    www.dosyaupload.com
    A TECHNIKA J.mpg indir, download
    https://www.dosyaupload.com/krfW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 15 Ocak 2021; 13:6:54 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    içeride herhangi bir meslek öğrenen mahkum çok, ama çıktıkları zaman bu meslekleri icra ediyorlar mı bilmiyorum.
    İçeride çok fazla suçsuz var gibi bir genelleme yanlış.
    hakikaten hiç bir suçu günahı olmadan içeride yatan varmı evet var.
    kuru iftiraya kurban giden de var, ölümlü trafik kazasına karışıp bir anda kendisini içeride bulan da var.

İlk defa içeriye giren insan zaten şakın ördek gibi oluyor. Ama hadi canım bundan da ceza yatan yatılırmı diye şahit olduklarımız da var.

Kısacası cezaevleri kapalı kutu, anlatılmaz yaşanır
    Ya bizler gibi paralı mahkum gibi, ya da gerçekten mahkum gibi
    Yaa. Hocam aslında sizden neler çıkar yazsanız şöyle anıları bir konuda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Mehmet im selam işinn zor valla...)

benim anahtarın teki işyerinde alınması imkansız

biride evde ama bilmem nerde ben bile bulamam..)

o denli bir yerlerde hiç bir hırsızın ne aklı nede zamanı yeter bulmaya

Allahım fırsat vermesin yinede..

İstanbulda kaskosuz gezmem apayrı bir konu

NOKTA..(

Alıntıları Göster
    gökhanım valla istanbulda kaskosuz gezmek, benzine ateş tutmak demek.
    Zaten bir hırsız araba çalacaksa anahtara bile ihtiyaç duymuyor.
    Laptop ile gezip bilgisayar ile araç çalıyor şimdiki yeni nesil

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Yaa. Hocam aslında sizden neler çıkar yazsanız şöyle anıları bir konuda.
    roman olur da, artık bana normal geliyor içeride gördüklerimiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

İlginç başka anılarınız da varsa yazar mısınız? Bu tür ilginç anılarımızdan kitap yapabilirsiniz. Babalar Koğuşu'nu okudunuz mu?
    Yok okumadım.
    Anı yazmaya kalksak sabahı ederiz
    Siz bir konu açın anlatın biz okuyalım hocam.

Araba hırsızlarıyla ilgili anınız çok güzeldi . Ben de 2 kez ikm mülakatında elendim.daha doğrusu 4 yılda girdigim 6-7 memurluk mülakatında elendim. Muhtemel neden:torpil yetersizliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DevletiminYanındayımAK kullanıcısına yanıt
    Sen hangi ülkede yaşıyorsun acaba? Kendini İsveç'te filan mı sanıyorsun? Türkiye'nin altın çağını yaşaması için öncelikle sosyal adaletin sağlanması gerekir. Vergilerin düşürülmesi gerekir. TL'nin alım gücünün arttırılması gerekir. Buda istihdama yatırımla olur. Yap-İşlet-devret sistemiyle yapılan tüm yatırımlar sonucunda Türk halkının en az 20 yıllık geleceği ipotek altına alındı. Tüm değerli kuruluşlar yabancı sermayeye satıldı. Gelen para ise yandaş şirketlere aktarıldı. Türk halkının neredeyse % 90'dan fazlasının bankalara kredi borcu var. Bankalar kimin? Tabii ki yabancıların. Yani sen Türk bankasına değil yabancı sermayenin sahip olduğu bankaya borçlusun. Borcunu ödemediğin an malına, mülküne, toprağına anında el konulacak. Biraz az makarna ye. Sadece yandaş basını değil, dış basını da oku ki bilgi zengini ol, ondan sonra akıl ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 30 Eylül 2020; 23:24:57 >
  • DevletiminYanındayımAK kullanıcısına yanıt
    Ehonomi uçuyor yeğenim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.