Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhbar etmeniz iyi olmuş. Yaptıkları taktik şöyle ; şimdi senin arabayı çaldı, gidip aynı renk başka bir araba bulacaklar. Gece onun ruhsat ve plakalarını çalıp senin arabaya takacaklar. O arabayla muhtemelen hırsızlık yapacaklar. Araba senin ama plaka başkasına ait olacak. Tanınmış birinin arabasını çalmaya kalktılar ona şahit oldum. Polislerle konuştuğumda bana bunu anlattı. Hatta doğuda falan kaçakçılığı vs böyle yapıyorlarmış. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda problemin çözülür. İnşallah kaskon vardır, metnin tamamını okuyamadım. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Aracı tanıyabilirsiniz Sahibinden i takip edin. Malum araç fiyatları çok yukarda. Birine saymaya çalışabilirler belki.

• geçmiş olsun umarım kısa zamanda zararsız ziyansız bulunur.
  • Bizim de 2017'de Dacia Sandero'muz çalındıydı. Gidiş o gidiş. Allahtan sigortadan paramızı alabilmiştik.
  • Bana olay ilginç geldi eve girip birşey bulamayınca arabanın anahtarlarını görüp onumu çalalım demişler bu olay şüpheli duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

Ayrıca ülkede ciddi derecede kanun açığı var adamın 40 farklı suçtan hırsızlık dosyası var ama bi gidiyorsun savcılıktan serbest hadi diyelim hırsızlık "adi"suç yaptırımı o yüzden az ama bu adam 1 değil 2 değil 40 defa işlemiş bu suçu ver 7 8 yıl hapis cezası bak bakalım cesaret edebiliyor mu?
    Bunun en güzel örneği kap-kaç suçunda görüldü ilk etapta haberlerde her gün bir kapkaç olayı izlerdik sonra kap-kaç olayını gasp suçuna bir soktular bıçak gibi kesildi. Caydırıcı ceza olmadığı sürece çözüm yok. Allah belasını versin böyle sistemin
    Hocam hapishanelerde yer yok yol yapılacagına hapishane yapılmalı içeriyi çok doldurdular savcının hakimin tıktıgı afla çıkıyor her seçimde düşünce suçu işleyenler dolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu olaylar AKP ile MHP nin eseri. Saldılar hırsızları, çeteleri, katilleri dışarı. Mecliste, vatandaşlarımıza karşı işlenen suçları kendilerini hakim yerine koyarak af getiren milletvekilleri olduğu sürece vatandaşlarımızın rızkı güvende olmaz tabiki.
  • Opet istasyonlar plakadan ne zamam nerden ne kadar yakıt alındığını söyleyebiliyordu. Muhtemelen diğer istasyomlarda görebilir. Depoda ki yakıta göre nerelerden yakıt alabilir mantığı ile belki sorgulanabilir çevre istasyonlarda.
    Birde bu işleri yapanları tanıyabilecek olan biri ile illegal iletişime geçip biraz para yedirerek kaynağa ulaşma ihitimali olabilir. Çıkmacılar, hurdacılar, Lastikçiler, galericiler, tamirciler filan ama onları çözecek bir aracı gerekir. Bu şekilde bulunursa aracınıza kavuşunca defteri kapatmanız gerekir. Fazla kurcalamadan.
    Aklıma başka bir şey gelmiyor. İnşallah bulunur.
    Sonradan aklıma geldi: Muhtemelen bunlar araba hırsızı değildi. Anahtarları bulunca arabaya yöneldiler. Bu nedenle yukarda bahsettiğim ikinci yol işe yaramayabilir ama denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 29 Eylül 2020; 6:23:17 >
  • çok geçmiş olsun
  • Sirf bu durumlar için aracımi kamera goren/gördüğünü düşündüğüm bir yere park ediyorum.Ara sokaklara vb park etmem asla.
    Ne diyelim gecmis olsun, insallah bulabilirler.

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Alsatçı olsam niye full kasko yaptırayım!!! Şimdi sana tane tane açıklarım da değmezsin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Var mı gelişme
  • Geçmiş olsun hocam. Konuyu öne çıkardım.

• Kelkraladam K kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir aptalsın sen?
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Alsat işiyle uğraşan adam kasko yaptırmaz.
    Ayrıca sen önce milleti eleştiriceğine cümle kurmayı öğren.
  • Geçmiş olsun. Inşallah bulunur

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.