Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük geçmiş olsun.Hakikatten şanssızlıklar silsilesi olmuş kamera bozuk,sokak lambası arızalı,kasko bitmiş ve aynı gün işten çıkıp eve gelememiş arkadaş. Sanki organize bir iş gibi
  • Geçen senede ben cliom çalındı diye konu açmıştım ve ozaman araştırdığım kadarıyla kartalda clio araçların çalındığını duymuştum ki sonra yine bu forumda arkadaslarn Clio araçları çalınmıştı. Benm araç kaskolu olduğundan parasını almıştım , umarim sizde aracı bulursunuz ama araştırın bakın kartalda sürekli clio araçları çalınıyor ve bulunamıyor neden bilmiyorum. Çok geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Tarcanlar expertiz videolarının birinde aracı satan adam "çok ağır kazası var tüm direkleri, podyeleri, airbaglari değişti" diyerek ağır hasar kaydı olan bir aracı satıyor ama expertiz sonucu aracın hiç kazasının olmadığı, tek değişeninin taban sacında dikdörtgen bir kısım olduğu, tam olarak şase numarasının olduğu yer olduğu ortaya çıkmıştı.

• geçmiş olsun, çok üzüldüm, kasko anahtarla çalınmayı karşılamıyor bildigim kadarıyla, yanlış bilgilendirmekte istemem
  • Çok geçmiş olsun hocam çok zor bir durum.Yıllarını heba ediyorsun çalışıyosun çırpınıyosun soysuszun biri geliyor bütün emeğini alıyor senden.Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum.Yani bu hırsızlar yakalanmıyoda anlam veremiyorum devlet büyüklerine birşey oldumu 24 saat içinde ne yapıp edip buluyorlar normal vatandaşda geldimi belirsizlik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun başlığa plakasını ve marka model yazmakta fayda var. Ayrıca planlanmış gibi gözüküyor. Uzun süre beklemiş de an kollamışlar ya da yakınlarınızdan birisi yapmışta olabilir. En toz konduramadığımız insanlar çıkmıştı bizim de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 28 Eylül 2020; 9:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

o şekilde olayda kasıt şike ihmal ve tezgah algılıyorlar

anahtar sizde ve aracınız çalınmış ise kaskolu araçta işler normal..

anahtar sizde yok arabada yok kasko var o zaman olmuyor diyorlar sen üçkağıt..(

bu olayda kasko yok anahtar yok..

çok üzüldüm şimdi....

Alıntıları Göster
    iyi de adam evi soydu anahtarı bir yerimize mi sokalım? aracı çaldı gitti. kasko bunu karşılamayacaksa neyi karşılayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

geçmiş olsun, çok üzüldüm, kasko anahtarla çalınmayı karşılamıyor bildigim kadarıyla, yanlış bilgilendirmekte istemem
    Aslında tam olarak şöyle; Örneğin arabanın üzerinde anahtar takılıyken indiniz ve tam o sırada bir hırsız gelip arabayı çalsa o zaman dediğiniz gibi karşılamaz ama burada eve giren bir hırsız söz konusu. Polis tutanağı da olduğu için kasko karşılar. Eşim çok büyük bir araç kiralama firmasında çalışıyor başlarına bu tip durumlar geliyor.
  • Bitmedi bu o. Çocukları. Babadan ogula nesil heralde bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Çok geçmiş olsun hocam çok zor bir durum.Yıllarını heba ediyorsun çalışıyosun çırpınıyosun soysuszun biri geliyor bütün emeğini alıyor senden.Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum.Yani bu hırsızlar yakalanmıyoda anlam veremiyorum devlet büyüklerine birşey oldumu 24 saat içinde ne yapıp edip buluyorlar normal vatandaşda geldimi belirsizlik.
    Bir de illa sosyal medyaya yansıyıp tepki alması gerekiyor bunu da unutmayın
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Önce polis gelip ilgili işlemleri yaptıktan sonra tutanağını tutuyor. Sonrasında O tutanakla birlikte kasko şirketine bir beyan ile birlikte başvuru yapıyorsunuz. Araba parçalama olayı olmaz muhtemelen o araçla başka bir hırsızlık olayı yapıp bir yere bırakacaklar.

Kasko 30 iş günü bekletiyor. Bu sırada aracı bulmaya çalışacaklar. 30. gün bulunamadıysa rayiç bedeli verilecek.
  • Hırsızların korkusu yok. Polis komşumuz vardı üç tane bekar ayakkabıları çaldılar onların da dahil olmak üzere adamlar kılını kıpırdatmadı kendi ayakkabıları için bile.

• Yüce Rabbim sana yardım etsin hocam.

• Hey millet, şu araç çalınmalarındaki anahtarın evden çalınması ve ayrıca yedek anahtarın çalınması durumu ile ruhsatın araçla beraber çalınması yani ruhsatın ibraz edilememesi durumunu açık ve anlaşılır bir şekilde yazabilir misiniz? teşekkürler.
  • O kadar emek harca yılların gecsin bitane hırsız gelsin gasp etsin malını ...bulup omurboyu içerde surunduruceksin böylelerini ...inşallah bulunur

• BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    İşin reklam kısmında evet devlet sözde "yardım" yapıyor. Mesala bi önceki mamak da olan da sel olayında hasarları karşılamış fatura karşılığında. Ama o dönem seçime 3 ay falan olduğu için tamamen seçim yatırımı olarak düşünün. Ama etimesgut da olan olayda tek bir kuruş dahi alamadım benim gibi olanlarda alamadı. Kaymakamlık, afad, belediye hatta cimer başvurmadığım kurum kalmadı ama nafile. Kimse oralı bile olmadı. Cimer den gelen cevap ise çok komikti... Bundan daha komiği ise çevremdeki insanların tamamı olur mu ya devlet arabanın parasını tamamen ödüyormuş havasında idi...

• Maliyetini bilmiyorum ama araçlara gps taktırmak lazım. Geçmiş olsun.
  • adam 19 kere araç çalma suçundan aranıyor. halbuki daha ilk seferde sağ eli ile sol ayağını kesip öyle sal ki sokağa bak bakalım bir daha yeltenir mi herhangi bir suça.
    sen benim emeğime ortak olmayı nasıl kendinde hak görürsün?
  • 34FY 5183
    34 FY5183

• Geçmiş olsun, ben sompo japan firmasından tam kasko yaptırıp birde artı teminat diye birşey eklettiriyorum. Bakkal önünde çalışır bıraksan veya anahtarı üstünde bıraksan biri alıp gitse herhangi bir darp vs olmadan da aracın bedelini karşıladıklarını iddia ediyorlar. Umarım hiç kaskonun bu özelliğini kullanmayı gerektirecek bir olay yaşamam.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.