Şimdi Ara

ARABAM ÇİZİLDİ, YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes yazmıs durmus,sat gıtsın baska alırsın

rötuş kalemi kesin işe yarıyor,çok deneyen oldu çok basarılı sonuc

ARABAM ÇİZİLDİ, YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 23 Aralık 2019; 0:35:33 >
  • Bir yakınım golfünü dolu ezikleri, bagaj kapağındaki ve çamurluktaki ezik, değişmiş arka kapı ve boyanmış arka çamurlukla aldığından 20 bin tl karla sattı. Çok da şaapma yani 😁👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırnakla bak önce. Eğer tırnak giriyorsa zaten pasta cila kurtarmaz. Boya konusunda iyi düşün çünkü bu ülkede boyalı arabalar pert araba muamelesi görüyor. 3-5 bin lira zararına satmak size dokunacaksa boyatmayın. Herkes çakal olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

komik gelecek belki ama hiç dokunmayınn..

tavsiyem aracınızı sokakta hep pis bırakın size zor geleceğini biliyorumm lakin pis arac üzerinde kem gözlü tiplemeler..

herhangi bir emel besleyemiyorlar

temiz boyalı gıcır gıcır duranlar üzerinde ise aklınıza gelemeyecek kadar çirkin davranabiliyorlar..

siyah renkli aracımı cilaladım sokağa koydum..

ön kapıdan arka çamurluğa kadar sizin kinden daha derin çizmişler..

o günden sonra aracımı sokağa temiz ve cilalı bırakmıyorum kimse yaslanmak istemiyor..

birde o gurup var biliyorsunuz,temiz araca yaslanma oturma hastaları..

çok geçmiş olsun bence dokunmayın derim.

benimde başıma geldi çünkü..
    aynen bu durumlar çok yaşanıyor ,araba temiz olursa kaputa oturan hasta tiplere dahi rastlanıyor

• Hocam boyatıp değerini düşüreceğinize kaplatın.Satarkende boyasız ama böyle böyle çizmişler diye satarsiniz kalanı artık alıcı ne istiyorsa yapar

• Bunları anaları doğurmamış, mıçmış derdi bizim lisedeki hocamız. O zaman güler geçerdik. ama hakikaten böyle ruh hastaları neden dünyaya gelir anlamıyorum. Nasıl oksijen tüketir, neden yaşamaya hakkı var böyle, mal ve can düşmanı şerefsizlerin bilemiyorum gerçekten. Araba çizmek nedir ya. Şeref yoksunu insanlar.

aptal saptal vw yorumu atanlara girmiyorum bile. Espiri yaptığını sanan insanlar.
  • Hocam sağolun öneriniz için. Tam da ben de böyle düşünüyordum. Bu arada bu mahallede bir kere çok fena sürterek vurmuşlardı aracıma park halinde iken ve serviste boyanmak zorunda kalmıştı, başka çaresi yoktu. Yani araçta zaten boyalı bir alan var ama maksat ne kadar az olsa o kadar iyidir düşüncesindeyim. Çok zorunda kalmadığım müddetçe boyatmak istemem bilmem doğru mu düşünürüm:) hocam seni bunaltıcam ama fikrini almak istedim seramik kaplama için ne dersin güzel olur mu sence?

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    Hocam niye satiyim yahu gıcır gıcır daha alalı ne oldu şurda:))

Sağolasın düşünücem bu rötuş kalemini de, olmadı kaplatıcaktım arabayı zaten.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Hocam pasta cila bir iki yeri belki kurtarabilir ama diğer tarafları kurtarmaz. Arabayı kaplatma, boya koruma vs. düşüncesi vardı aklımda. Artık bunları yaptıracağım zaman çizikleri de hallederler toptan hocam bilmem doğru mu düşünürüm:) sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanla

Sağolun. Aracım Polo 2018 model. Açıkcası hiç ama hiç boyatmak istemiyordum. Böyle yanlamasına olan bir çizik için komple boyatılır mı? Lokal boyatma olmaz mı? Birde direk olarak boya koruması yaptırsam araca ilerki zamanda acaba daha mı mantıklı olur? Direk o zaman hepsi aradan çıkar diye düşündüm hazır aklımda varken.
    Hocam Ümraniye'de tokyogaraj var.Salih usta ile bir görüş,instagramdan ulaşabilirsin.Resimlerini at böyle çizikleri halletmişliği var.Fikrini al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 23 Aralık 2019; 10:58:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semsam S kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam inceliycem.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanla

Hocam sağolun öneriniz için. Tam da ben de böyle düşünüyordum. Bu arada bu mahallede bir kere çok fena sürterek vurmuşlardı aracıma park halinde iken ve serviste boyanmak zorunda kalmıştı, başka çaresi yoktu. Yani araçta zaten boyalı bir alan var ama maksat ne kadar az olsa o kadar iyidir düşüncesindeyim. Çok zorunda kalmadığım müddetçe boyatmak istemem bilmem doğru mu düşünürüm:) hocam seni bunaltıcam ama fikrini almak istedim seramik kaplama için ne dersin güzel olur mu sence?
    Zamanında çok araştırdım hocam ve o sözde bahsettikleri 9h kalınlığa ulaşamadıklarını gördüm ki zaten Türkiye'de oto yıkamalarda sabunun içine kostik eklerler,siz yaptırsanızda 3-4 yıkama sonra kalkacaktır üzerinden.Bana kalırsa Sonax yada Meguairs gibi yada Arexons gibi markaların hızlı cilalarından alın.2 yıkamada bir atarsınız zaten 15 dakika sürüyor.Hem o istediğiniz parlaklığı alırsınız hem ufak kılcal çiziklerden korur hemde aracınız toz tutmaz

• Çizik çok uzun. çiziği rötuş boyası ile doldurup pasta cila uyguladıktan sonra biraz daha yumuşak bir görüntü oluşturulabilir. Ancak bu işi hassas bir şekilde yapacak usta bulmak imkansız. Rötuş işlemi birden fazla uygulanacak, her defasında çizikten taşan boya kalıntısı temizlenecek, sonrasında vernik aşındırılacak uzun iş yani. İnternette videoları var bir sürü. Youtubda Chrisfix kanalı var orada bir kaç video var derin çiziklerin nasıl giderileceğine dair. İzledikten sonra fikir edinebilirsiniz.
  • Arabayı park yasak olan bir yere mi park ettin?
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Bu Suriyeli veletleri kim şehirlerimize doluşturduysa...
  • Koyu renk olduğundan biraz sırıtır ama bence elletme en fazla düzgün bir yerde pasta cila yaptır.
  • Valla sizi en iyi anlayanlardan biri benim sanırım.
    2-3 sene önce çalışıp didinip iyi kötü bir araba aldım kendime, gözüm gibi bakıyodum tabiri caiz ise toz tanesi bırakmıyodum üzerinde.
    Ne zaman bir yere park edip tekrar başına gelsem ufak tefek bir çizikler göçükler, kapı vurmaları falan sakındıkça arabanın başına bir şeyler geliyodu yani o kadar bunaldım ki artık, saldım artık arabayı yılda iki kere bayramdan bayrama yıkıyorum. Çok samimi söylüyorum o gün bugündür göçükler çizikler sanki bir anda kesildi, sakınan göze çöp batar derler ya aynı o hesap. Siz de öyle yapın yoksa cidden kafayı yedirir bu lanet insanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • unal.s U kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir demişsin ki bırak hiç yaptırma araban ölmüş bitmiş desen aynı olurdu:)) ben bunu bu şekilde de bırakabilirim istesem çünkü anca dibine girince gözüküyor ama benim içim rahat etmediği için biraz fikir almak istedim. Evet çizik uzun zaman bugün kim tek bir ufacık çizikle kurtuluyor ki bunu yapan komple yapıyor zaten...
    (
    Ersin Akınlaryoutube
    Oto Çizik Giderme
    https://www.youtube.com/watch?v=lF90n4s2zgw
    ) aynı şu linkteki gibi bir işçilik yapılması gerekir zannediyorum...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.