Şimdi Ara

ARABAM ÇİZİLDİ, YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: espial

Araç kamerası almak var iken neden sizin sadece yazılıma 500 lira versin.
    Tabletin usb girişinden birkaç tane kamera takarsanız hepsini tablete uzaktan bağlanarak aynı anda izleyebilirsiniz.
    Tabletler bataryalı olduğu için elektrikler kesildiğinde çalışmaya devam eder.
    Uygun fiyata satılan kameralarda batarya yok. Evde elektrikler kesildiği an hırsız girerse kayıt yapamaz.

Bataryalı güvenlik sisteminin fiyatı 3000 lira. 2 kameralı.

Bu ürüne 3000 lira vermek yerine windows tablete benim yazılımımı kurarak daha ucuza güvenlik sistemi kurabilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Aralık 2019; 23:29:11 >

• Sanayide kaportacıya uğramadan bir detaycıya uğramanı tavsiye ederim. Forumları var, oradan bilgi alabilirsin. Kaportacılar kafadan boyayalım der. Fazla kafaya takmamak gerekiyor. Bende çok hassasım araba konusunda, geçen trafikteyim, arabanın önüne tak diye bir şey geldi havadan. Fayans parçası gibi bir şey düştü. Yakınlarda ev yok insan yok! Arabada kamera var kayıttan baktım. Uzaktan bir karga geliyor. Tam araba üzerinde bırakıyor. Artık ne diyeyim! Allah daha kötüsünden korusun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 22 Aralık 2019; 21:30:59 >
  • turanla T kullanıcısına yanıt
    Biz seramik uygulaması da yaptırmıştık yine de çizdiler şerefsizler oldukça ne yaparsan yap yine çiziyorlar onunbununçocukları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimde tampona ece yazmışlardı. parlatıcı ile silince gidiyor sonra geri geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Sağolun öneriniz için. Şimdilik bırakmaya karar verdim çünkü bugün yaptırsam yarın tekrar olacağından korkuyorum. Moralimi çok bozdular ama sağlık olsun ne diyim.

• harubate H kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz. Şimdilik bu şekil bırakmayı düşünüyorum çünkü sanayi-kaportacıların eline düşünce komple boyamak isteyeceklerini biliyorum. Detaycılar için de araştırma yapmalıyım ancak. Teşekkür ederim.

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Gözüm gibi sakınırken aşırı can sıktı bu durum. Sakınan göze çöp batar misali.. Aklımda hep seramik kaplama vardı fikriniz nedir bu konuda? Hem çizikleri kapattırıp hemde boya koruma, seramik kaplama vs? Sizce mantıklı mıdır?

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nerede yaptırmıştınız? Bir de mesela götüreceğim yerde yaparız dedikleri noktada boyaya lüzum duymazlarsa illa ben mi temin etmeliyim garanti olması için?

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Şimdilik ben de dokunmayı düşünmüyorum çünkü hadi tertemiz yaptırdım yarın tekrar olmayacağı ne malum diyorum. Birde aklımda hep boya koruma, seramik kaplama vs. yaptırmak vardı belki yaza doğru böyle bir uygulamaya yaptırıp hepsini aradan çıkartırım diye düşünüyorum.Umarım doğru düşünüyorumdur:) bu arada sağolun bir nebze moral verdiniz dünden beri uyumuyorum can sıkıntısından.

• Evet hocam haklısınız ama dünden beri uyuyamıyorum valla bir anda alt üst oldum. Ben yapsam üzülmiycem ama gözüm gibi sakındığıma kuralsız kanunsuz zarar veriliyor ve elden bir şey gelmiyor. Vallahi bu coğrafyadaki insandan da olmayan kanun kuraldan da bıktım.

Valla çok oldu unuttum hatırlasam yazacaktım ama maalesef adına sanına hiç bakmamıştım çok dükkan var orda illa ki internette youtube da vardır bakmak lazım.
  • Mahalle arasi coluk cocuk oynayan varsa onlardan dışarı deildir emin ol. Çoook yasadik cok. Resmen arabayi perte cevirdiler kapinin önünde. Sadece bu olsa. Her hafta bizim tanpon assa iner fix. İnmedi hafta yoktur. Geri gelirken vururlar ileri cikarken vururlar. 3 haftada 4 tanpon deistik ona gore hesap et. Alistik alistik artik normal geliyor alıştık. Aliştirdilar

• Geçmiş olsun.

O korumalar beşer için değil hocam çizmek isteyen her türlü çizer...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun,

Çizikler derin değilse bırak öyle kalsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.