Şimdi Ara

Arabam.com her gun 100 kisiye oto yıkama 1 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
8.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana dün 1 tl gözüktü, 2 saat sonra yine 70 TL oldu. hakkım gittimi yani

• bende şimdi üye oldum bakalım yarına ladar bi kampanya olacakmı 1 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamayı yükledikten iki gün sonra falan gözüktü kampanya. Yarın için rezervasyon oluşturuldu bakalım :) Konu sahibine teşekkürler

• 1 liraya düştü kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetdelihoca A kullanıcısına yanıt

Ben de 13km gittim ama hertürlü yıkatmaktan ucuz ve başarılı bence tercih edilebilir

• Arkadaşlar az önce randevü oluşturdum siz de sisteme bakabilirisiniz

• hepolmak kullanıcısına yanıt
    Evet bende de 1 tl ye açıldı ama bulunduğum şehirdeki autoclub şubesi çıkmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt

banada cıktı ama almadım uzak bıraz diye. 15 km bu arada benım bedava benzın konuma bakın gerçi bır olayı kalmadı cok önce konu acmıstım

• banner tıklanmıyo

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Bannere tıklamıyorsunuz arabam garaj kısmini açın oto kuaföre tıklayın sonra oto yıkama&temizlik tıklayın 1TL teklif varsa yazar zaten basıp randevu oluşturun. Gün içinde ara ara bakın sürekli çıkmıyor.

• Arkadaşlar dün rezervasyon yaptırmıştım bugün için. Arayan olmadı bugün arabam com dan aradılar siz arayın diye. Şimdi baktım uygulamada otomatik saat girilmiş bugün 11:30 a. Autoclub ı aradım yarın getirin gün içinde yıkayalım diyor ama kampanya geçerli olur mu bilmiyorum dedi.
    Arabam com da kapalı bugün müşteri hizmetleri. Yarın götürsem yıkarlar mı sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Yıkarlar, arabam.comdan geldim diyin hallediyorlar. Ben bugün yıkattım.

• victor66 kullanıcısına yanıt
    Randevu bugün gözüküyor yarın yıkarlar mı yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt

3-4 günden beri bakıyorum, ben de çıkmıyor. Belli bir saati, uygulamadan girme veya araç kaydetme gibi bir şart var mi?

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Evet aracinizi eklemeniz gerekiyor.

• Fenool kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Sildim uygulamayı gelmiyor:)

• Ne zamana gelir

• bende akşamları 8 gibi açılıyor bulunduğum ilde şubesi de var fakat randevu oluşturulmuyor 150 lkm uzaklıktaki başka bir şubeye yönlendiriyor

• AC halkalı şubesine giden var mı arkadaşlar , ben hiç memnun kalmadım, arabam.com dan geliyorum diyince zaten suratıma bile bakmadılar, yalandan bi dışına köpük su tuttular içinide bezle iki dakika gezdiler okadar süpürme falan yok ,

12 senedir bizde olan içinde bir sigara dahi içilmemiş aracın iç tavan rengi sararmış bahanesiyle oto kuaför hizmeti satmaya çalıştılar , şu an vaktim yok yaptıramam diyince yukarda dediğim gibi içine 2 bez sürüp gönderdiler.

Orda bi araç daha vardı yazık ona satmışlar oto kuaförü çalışan bak bunada oto kuaför yapıyoruz diyor sanada yapalım diyor.

Normal parasıyla gelip yıkama yaptıran araca gayet güzel ilgileniyorlar ama , dış yıkama için gelen aracı bi güzel yıkayıp , lastiklerine solüsyon sıkıp ve iç kapılarına kadar kuruladılar,

Sonuç olarak arabam benzinliklerdeki fırça makinasına girmiş gibi oldu.

Diyebilirsiniz belki 1 tlye ne bekliyorsun diye ama arabam.com dan almıyor mu bunlar ücretini zaten?

Diğer şubeler belki daha ilgilidir ama AC halkalı  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.