Şimdi Ara

ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alma hocam parana ve aracına yazık hiçbiri orjinali kadar dikkat cekmez ..
  • Aracın boyası ayna gibi olsun lastikleride parlat böyle apaçilik işlere fazla bulaşma belki güzel bir jant lastik kombinasyonu düşünülebilir illa daha fazla bişeyler yapacağım diyorsan orijinal vivio 4wd ön tamponu ve ön sislerini birde kaputunu bul onları taktır tamponların siyahsa gövde rengine boyattır tamamdır
  • gündüz farları konusunda, paranıza yazık etmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

standart halojen ampüller yerine osram'ın daha parlak ampüllerini yada park ampüllerini güçlü led ampüllerle değiştirebilirsin aynı şekilde sislerede çakar led takarsan dikiz aynasından görülebilirliğini aracın dış görünüşünü çokta komikleştirmeden iyi bir noktaya taşıyabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-a-kalite-park-cakar-ledli-videoyu-izleyiniz-cgs-den-164581515/detay

Bunlar muayeneden geçer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Araba çok küçük olduğundan özellikle uzun kırmızı ışık kuyruklarında motorsiklet gibi diğer arabaların giremediği boşluklardan en öne kadar rahat gelebiliyorum.
    Ama bu esnada geldiğimi fark edemeyen araç şoförleri aniden sağa kırıp kaza riskine neden oluyor.

Bu mesajınızda kaza riskini kendinizin oluşturduğunu itiraf etmişsiniz =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

standart halojen ampüller yerine osram'ın daha parlak ampüllerini yada park ampüllerini güçlü led ampüllerle değiştirebilirsin aynı şekilde sislerede çakar led takarsan dikiz aynasından görülebilirliğini aracın dış görünüşünü çokta komikleştirmeden iyi bir noktaya taşıyabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-a-kalite-park-cakar-ledli-videoyu-izleyiniz-cgs-den-164581515/detay

Bunlar muayeneden geçer mi?

ledleri soruyorsan park larda sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum ama çakar sislerde sorun çıkarabilirler. Çakar sis yerine onuda düz led takabilirsin. Ampül soket tipine göre dx.com dan 1-2$'a çeşit çeşit modele bakabilirsin.

• Askerlik biteli neredeyse 2 sene oldu, buna rağmen gözümün önüne komutanını görüp "dikkaaaaaaat" diye bağıran bir araba geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bu çözümler arabayı ışıldak yapar.

• bunun gibi yap aracı hocam

ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM
    [simage][/simage]
  • google ı açtım ilk gördüğüm resmi ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancakveancak

google ı açtım ilk gördüğüm resmi ekliyorum

Hocam aslında araba bence fabrika çıkışı böyle olmalıydı subaruya yakışan tasarım böyle birşey bu araba için

• quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

Aracın boyası ayna gibi olsun lastikleride parlat böyle apaçilik işlere fazla bulaşma belki güzel bir jant lastik kombinasyonu düşünülebilir illa daha fazla bişeyler yapacağım diyorsan orijinal vivio 4wd ön tamponu ve ön sislerini birde kaputunu bul onları taktır tamponların siyahsa gövde rengine boyattır tamamdır

Iksenon far taktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Sorularım şu ;
    1-Neden dikkat çeksin istiyorsunuz? Trafikte dikkat çekici olmanın sizce bir avantajı var mı varsa nedir?
    2-Ne açıdan dikkat çeksin ? Yani daha güzel mi? daha sevimli mi? daha kadınsı mı? daha maço mu? daha güçlü mü? daha esrarengiz mi? daha komik mi? hangi olmayan özelliğini arttırmak istiyorsunuz
    Mesela şöyle bir örnek vereyim ;Bir adam dansöz kıyafeti giyerek de dikkat çeker yolda yürürken, boks eldivenleri takarak da dikkat çeker. Ama dikkati çekilen hedef kitlenin niteliği ve tepkileri bambaşka olur
    3-Bu verdiğiniz aksesuarlar arabayı daha iri göstermez, özellikle çakma halogen farlar diğer sürücüler için ciddi tehlike arzediyor. Yakalandığında ceza yazmaya başladılar diye biliyorum
  • Bunları da sipariş geçmeyi planlıyorum:
    http://www.kliksa.com/urun/modacar-glow-smart-mavi-harekete-duyarli-isikli-sibop-kapagi-99m0086/901783856

http://www.kliksa.com/urun/dreamcar-dekor-mavi-kirmizi-led-lamba-ikili-cok-amacli-35343/902018876
    Bu mavi led kablosuz sanırım, pille çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 15 Mayıs 2014; 19:34:44 >

• Suriyeliler bu arabayı mı istiyordu dedelerine ?
    o arabayı dikkat çekecek hale getirmeye çalışırsan apaçi tarzı bişeler olabilir :) böyle iyi ha illa dikkat çekmek istiyorsan al bi tane lamborghini gallardo gözler üstündeo lsun
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım kendisi aracı çekici görünsün diye değil, trafikte farkedilsin diye bu yönteme başvurmak istemiş. Hani bu ülkede motor kullanılmaz millet sizi görmüyor mantığı var ya o hesap. Arabası küçük sonuçta.
    Şu klima konusunu açtın ya,işte o konuda ilk yüklediğin fotoyu tekrar yüklemeni rica ediyorum senden.
  • Hocam aracını satıp Alfa alacaksın dikkat çeksin istiyorsan
  • SS10 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ben cevap penceresini açıp yazıncaya kadar arkadaş meramını anlatmış, ancak bu arkadaşın yorumları bir nebze Cihanair bir parça da Turbolinea yı hatırlatmaya başladı ,bu nedenle maksadını merak etmiştim. Forumda ve dışarıdaki tüm arkadaşlarımın içinde de Auris in şehir içi 15 lt yaktığını iddia eden tek kişi, bilahare Kartal da daire ile kafa kafaya Auris takaslamaya kalktı müteahhit kendisine önceden dediğimiz gibi dolandırıcı çıktı.Şimdi de Auris den sonra tutup bu uçuk kaçık aracı alıp bir de modifiye peşinde koşması bana ilginç geldi de ondan yazdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.