Şimdi Ara

ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu da sipariş geçtim:
    http://www.kliksa.com/urun/dreamcar-dipsiz-led-ampul-t10-7-renk-2-li-56314/902014945

Araç içi tavan stop lambası şimdi geldi. Bunu kendim takmayı planlıyorum, çünkü daha önce arka bagaj fitili altından kablo döşeyip tavana benzer bir stop yapıştırmışlardı ama bozulunca söküp attım onu.
    Peki ya ön tampona gündüz led farları ile sisleri kendim yapabilir miyim?
    Hiç bulaşmadan oto elektrikçiye mi teslim edeyim?
  • aynaya bereket tanrısı kolyesi as.
  • sisler çok arada kalıyorsa yere uzanıp yerden halletmeniz gerekebilir genelde montaj mantıkları benzer oluyor tutan klipsi kaldırıp çekip çıkarmak yada bulunduğu parçayı yarım tur çevirerek (vida mantığı) çekip dışarı almak sonrada ampülünü değiştirmek oluyor.
    Parklarınız R5W tipte olması lazım galiba yani kıçında 2 tane çentik gibi çıkıntı olandan onu yarım tur çevirerek çekip çıkarabilirsiniz diye tahmin ediyorum yani kolay olacaktır.
    Normal farlarınızda ufak bir araştırma sonucu H4 olduğunu gördüm. Osram'ın daha canlı ve uzak mesafe görüşü artırılmış NightBreaker Plus modeli var onları da inceleyebilirsiniz.

Bu konuya tekrar girme esas nedenim dikkat çekiciliği dahada artırmak istiyorsanız ön kaput ızgara arasına dış ortam kullanımlı silikonlu şerit LED lerden takabilirsiniz onuda sislere yada parklara bağladınız mı baya dikkat çekici bir hale bürünecektir araç. Hatta dün DX.com da şöyle bir gezinirken Knight Raider şerit LED(RGB özellikli) görmüştüm. Kırmızı mavi yeşil beyaz istediğiniz şekilde kumandasıyla değiştirebiliyorsunuz kara şimşek gibi ledler geçişli yanma özellikli.

Edit: Dikkat çekici olsun derken konuyu açan arkadaşın dediği gibi trafikte gündüz gece ufak araç farkedilebilirliği maksimize etmek anlamında örnekler veriyorum. Yoksa jant lastik yay falan ayrı mevzular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 16 Mayıs 2014; 17:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

sisler çok arada kalıyorsa yere uzanıp yerden halletmeniz gerekebilir genelde montaj mantıkları benzer oluyor tutan klipsi kaldırıp çekip çıkarmak yada bulunduğu parçayı yarım tur çevirerek (vida mantığı) çekip dışarı almak sonrada ampülünü değiştirmek oluyor.
    Parklarınız R5W tipte olması lazım galiba yani kıçında 2 tane çentik gibi çıkıntı olandan onu yarım tur çevirerek çekip çıkarabilirsiniz diye tahmin ediyorum yani kolay olacaktır.
    Normal farlarınızda ufak bir araştırma sonucu H4 olduğunu gördüm. Osram'ın daha canlı ve uzak mesafe görüşü artırılmış NightBreaker Plus modeli var onları da inceleyebilirsiniz.

Bu konuya tekrar girme esas nedenim dikkat çekiciliği dahada artırmak istiyorsanız ön kaput ızgara arasına dış ortam kullanımlı silikonlu şerit LED lerden takabilirsiniz onuda sislere yada parklara bağladınız mı baya dikkat çekici bir hale bürünecektir araç. Hatta dün DX.com da şöyle bir gezinirken Knight Raider şerit LED(RGB özellikli) görmüştüm. Kırmızı mavi yeşil beyaz istediğiniz şekilde kumandasıyla değiştirebiliyorsunuz kara şimşek gibi ledler geçişli yanma özellikli.

Edit: Dikkat çekici olsun derken konuyu açan arkadaşın dediği gibi trafikte gündüz gece ufak araç farkedilebilirliği maksimize etmek anlamında örnekler veriyorum. Yoksa jant lastik yay falan ayı mevzular.

Teşekkür ederim
    Bu tampona sisleri ve gündüzleri takarken zorlanır mıyım?

ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM

• sadece kendinizi düşünmeyin trafikte benim gibi migren hastaları çok
  • Araba çekeceğini çekmiş. Daha neresine dikkat çekecek.

• Onun için kaputu açıp farların arkasına bakmalısınız ampüllerin klipsleri tutma mandalları vs rahatlıkla erişilebilecek konumda olması lazım. Bu arada sizin araçta şundaki gibi sislerden yokmuş sisler yerine sarı yuvalardan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-vivio-2wd-gl-157379638/detay

• Ön farlara beyaz helojen ampul taktır ayrıca amerikan park uygulamasıda yapabilirsin arka tampona iki adet sis taktır aynı şekilde önlerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 16 Mayıs 2014; 16:15:12 >

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Kırmızı olan daha iyi ama bence apaçi tarz kaçıyor biraz şahinlerde bol bol görür oldum son zamanlarda el yatkınlığınız varsa bence arka stopların yenilerini alıp içine led şerit döşeyin.

http://image5.sahibinden.com/photos/48/86/55/129488655fpv.jpg

Bu daha güzel olur

http://www.kliksa.com/urun/space-stop-oben-lamba-85a40819/901771882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 16 Mayıs 2014; 16:32:31 >

• Uzunlar çalışıyorsa selektör yapın sıfır masraf mis gibi, arada olmadı kısa korna basın fark eder herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcadirci

Uzunlar çalışıyorsa selektör yapın sıfır masraf mis gibi, arada olmadı kısa korna basın fark eder herkes.

Bu yüzden kavga çıkıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arabayı şeye çevirmeyin de
  • Bunu renkli çıkart, arabaya yapıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 17 Mayıs 2014; 1:22:14 >
    Neden kavga çıksın ki hep yaptığım şey benim. Selektör iyidir.
    Zuhahha supersin.bulamadinmi sicak firsaatlardan az daha buyuk bi arac

• farklı renk bir folyo ile kaplatın araç diri gözükür. olmadı, boya koruma cila ürünleri alın bir güzel parlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

farklı renk bir folyo ile kaplatın araç diri gözükür. olmadı, boya koruma cila ürünleri alın bir güzel parlatın

Resimli örnek var mı?
    Dikkat çekmek adına hep lambalara yatırım yaptım. Bugün 3. Stop lambasını taktırdım arkaya.
    Bunu da aldım:
    http://www.kliksa.com/urun/dreamcar-7-renk-tireflys-ledli-jant-isigi-2-adet-8010505/902065509

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.