Şimdi Ara

ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mavı boya 150 tl,boya tabancası 120,stıcker 75,tamponu 150

500 tl ye mal olur herkes bakar
     ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM
  • arabanın rengine göre bir çerçeve vehttp://www.ozelappplaka.com/kesikli-fransiz-app-plaka/ burdaki fransız app tarzında yazıyla gayet dikkat çeker arabanız.

•  ARABAM DİKKAT ÇEKSİN İSTİYORUM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu da sipariş geçtim:

http://www.aliexpress.com/item/Ultra-thin-9W-COB-Chip-New-update-42-LED-Daytime-Running-Light-100-Waterproof-LED-DRL/1213687398.html

Arabayı ışıldak yapacağım, umarım elektrik sistemi çökmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Dikkat çekmek derken diğer sürücüler tarafından farkedilmeyi mi kastedmiştin, yanlış anlamışım :)

O zaman sana şu subarudaki sisler yada navaranın tepesindeki çakarlardan lazım :)

Valla bende ilk öyle anladım arabanın içini gazinoya çevir ışıklar peluş oyuncaklar vs. baya dikkat çekersin diyecektim

• Arabanin kol dayama kisminin arka koltuga bakan tarafina küçük bir soba yapilip, bacasinda sunrooftan çıkarılabilir. Sobada patlıcan filan közlenir, boşuna kalorifer çaliştirilmamiş olur.

Veya soba borusu arabanin altindan egzoza baglanti yapilabilir, dumanı görenler, "ülen ne motor varmış arabada" derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver boyaya cırtlak turuncu veya cırtlak yeşil olsun, iksenon far tak, sislerde iksenon olsun, içine mavi led döşe, göstergeler kırmızı olsun, bide ses sistemi yap camları aç gez, her türlü dikkat çeker ha iyi ha kötü
  • olur olur..
  • Dış kapı kollarının iç tarafına görünmeyecek şekilde renkli led uygulaması yapabilirsin aynı şekilde kapı altınada açıldığı zaman yanacak led taktırabilirsin birde sinyalli ayna al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 23 Mayıs 2014; 11:45:00 >

• Kapı altına olur kapı kollarına ise şu tarz birşey yapabilirsiniz el yatkınlığınız varsa aynı uygulamayı iç kısım içinde yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 23 Mayıs 2014; 13:04:42 >

• Böyle minnacık arabaları çok seviyorum. Aslında koyucam kapıya, motorsiklet niyetine kullanıcam.
    Konu sahibi yanlış anlamasın, arabasını küçümsemiyorum. Sadece sevgimi dile getirmeye çalıştım.
  • Apache olma yolunda ilerliyorum

http://youtu.be/pRiL18JlBK0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin tipini çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Apache olma yolunda ilerliyorum

http://youtu.be/pRiL18JlBK0

özüne dönmüşsün tebrikler

• Ön arka sisler + gündüz ledi + çamurluk sinyalleri + flaşör düğmesi = 150 TL
    Hiç pazarlık etmedi.
    İki de bir "Sen bu sisleri takmak istediğinden emin misin?" diye sordu duruu.
    "Sonra yolda kalırsın bana küfredersin bak uyarmadı deme" dedi
    Ben de arabayı bıraktım, 1 saat sonra teslim edecek.
  • 1 Saat demişti ama 2,5 saat sürdü montaj. Anlattıklarına göre far sinyal kolu ile epey uğraşmışlar:

Ön sislerle arka sisleri 2 kadameli düğmeye bağladı. 1. Kademe önleri yakıyor. Ön sislerdeki mavi neonlar gece daha canlı olacak

Usta ışıklı plakalık tavsiye etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.