Şimdi Ara

Arabam için teyip tavsiyeleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni araba aldım şuan sehir dısında akrabalarım bakımlarını yaptırıyorlar ama bana arabanın teybinin kötü olduğu söylendi . Araba 2000 model opel corsa 1.4 GLS öğrenci işi teyip bakıyorum bana pioneer bakmam söylendi baktım bir kaç modelde şu modeli buldum Pioneer

Teyipte aradığım fazla bi özellik yok USB/CD olması yeterli ve kaliteli ses alabilmem gerek . Hoparlöre henüz baktım öyle yüksek ses meraklısı değilim bana düzgün ses versin yetecek bir teyip arıyorum . şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: C4m3L

Arkadaşlar yeni araba aldım şuan sehir dısında akrabalarım bakımlarını yaptırıyorlar ama bana arabanın teybinin kötü olduğu söylendi . Araba 2000 model opel corsa 1.4 GLS öğrenci işi teyip bakıyorum bana pioneer bakmam söylendi baktım bir kaç modelde şu modeli buldum Pioneer

Teyipte aradığım fazla bi özellik yok USB/CD olması yeterli ve kaliteli ses alabilmem gerek . Hoparlöre henüz baktım öyle yüksek ses meraklısı değilim bana düzgün ses versin yetecek bir teyip arıyorum . şimdiden teşekkür ederim

Eğer öğrenciysen mvh1400ub güzel ve uygun bir seçim olur.Cd devri bitti zaten usb ye at müzikleri dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Arkadaşlar yeni araba aldım şuan sehir dısında akrabalarım bakımlarını yaptırıyorlar ama bana arabanın teybinin kötü olduğu söylendi . Araba 2000 model opel corsa 1.4 GLS öğrenci işi teyip bakıyorum bana pioneer bakmam söylendi baktım bir kaç modelde şu modeli buldum Pioneer

Eğer öğrenciysen mvh1400ub güzel ve uygun bir seçim olur.Cd devri bitti zaten usb ye at müzikleri dinle

teşekkür ederm dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

teşekkür ederm dostum

Önemli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.