Şimdi Ara

ARABAMA ÇARPMIŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GÜNDÜZ EVİN ÖNÜNE PARK ETTİĞİ ARABAYA ÇARPIP KAÇMIŞ SER.FZİLER

bana inanmayan arkadaşlar için detaylı resim eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpolat alemdarxxx -- 7 Mart 2009; 0:31:08 >

• RESİM GÖZÜKMEDİ

http://img8.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0077.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpolat alemdarxxx -- 6 Mart 2009; 4:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxpolat alemdarxxx

RESİM GÖZÜKMEDİ

önemli bişi yok gibi, far değişecek, kaskoya başvur

bana bilinçli yapılmış gibi geldi. sapan falan atılmış olabilir. ya da biri vurdu sert bi cisimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 6 Mart 2009; 4:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

önemli bişi yok gibi, far değişecek, kaskoya başvur

bana bilinçli yapılmış gibi geldi. sapan falan atılmış olabilir. ya da biri vurdu sert bi cisimle

Alıntıları Göster
    KASKO BÖYLE ÇARPIP KAÇAN ŞAHISLAR HAKKINDA İŞLEM YAPIYORMU
  • quote:

KASKO BÖYLE ÇARPIP KAÇAN ŞAHISLAR HAKKINDA İŞLEM YAPIYORMU

Alıntıları Göster
    kasko sadece hasarı karşılar, zaten yapan adamı bulamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

kasko sadece hasarı karşılar, zaten yapan adamı bulamazsınız

Alıntıları Göster
    Allah allah..Bakıyorum bakıyorum ama sadece stop farının kırık oldugunu görebiliyorum..Başka hasar var mı?

Seninki yine iyi..Evvelki gün benim aynayı koparmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

Allah allah..Bakıyorum bakıyorum ama sadece stop farının kırık oldugunu görebiliyorum..Başka hasar var mı?

Seninki yine iyi..Evvelki gün benim aynayı koparmışlar

Alıntıları Göster
    Neyseki kaportada birşey yok. ( işin sevindirici yanı )

Karakoldan rapor tuttur.Gece arabamın stop lambasını kırıp kaçmışlar de.O raporla beraber kasko firmana müracat et.Kasko ödeme yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

Neyseki kaportada birşey yok. ( işin sevindirici yanı )

Karakoldan rapor tuttur.Gece arabamın stop lambasını kırıp kaçmışlar de.O raporla beraber kasko firmana müracat et.Kasko ödeme yapar.

Alıntıları Göster
    carcıp kacmıslar gıbı deıl bılerek kırmıslar gıbı duruyo o stop

• 1- Bu araç gerçekten seninmi?
    2- Seninse neden buraya konu açtın?
    3- Göz var izan var. O raca çarpılmamış sadece stop lambasını kırmışlar.
    4- Çarptılarsa tamponda neden hiç darbe yok?
    5- Konu hiç inandırıcı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatch1903

carcıp kacmıslar gıbı deıl bılerek kırmıslar gıbı duruyo o stop

Alıntıları Göster
    bence ortada çarpma diye birşey yok. Farı bilerek kırmış birisi. Çarpma olsa mutlaka kaportada hasar olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    birisinin bilerek yaptığını zannetmiyorum,başka bir araba yanından çıkarken veya dönderken sürtmüştür.
    Polisi çağır rapor tutsun , sonra raporu al kasko şirketine götür.
    Ama bana kalırsa gerçekten onun için hasarsızlığı bozmaya değmez diyenlere cevap olarak o farın fiyatı kopledir zaten 750 ytl civarıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    demekki ilk bakışta çarpma olmadığını tek anlayan ben değilmişim. bas bayağı farı kırmışlar. çarpıp kaçma diye tutanak tutturmak istiyorsan, önce karakola gidiceksin. onlar sana biz ilgilenmiyoruz trafik mahkemesine git diyecekler. oraya gidiceksin saatlerce uğraşıp 150 lira para harcayıp kaskoya... ulan anlatırken bile daralıyorum. yaptır cebinden uğraştığına deymez.

ekleme: kasalı araç vurmuş desem oda değil, her türlü çizik bırakırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 6 Mart 2009; 11:04:24 >

• quote:

RESİM GÖZÜKMEDİ

100- 150 ytl lik stop için kasko indirimini mi bozacaksın boşşverin bu aklı vermeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeroo

100- 150 ytl lik stop için kasko indirimini mi bozacaksın boşşverin bu aklı vermeyi

Alıntıları Göster
    Arabaya büyük ihtimal vurmamışlar.Taş,top gibi bir şey çarpmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Arabaya büyük ihtimal vurmamışlar.Taş,top gibi bir şey çarpmış.

Alıntıları Göster
    nazar çıkmış diye düşün panik yapacak bişi deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

nazar çıkmış diye düşün panik yapacak bişi deil

Alıntıları Göster
    kaskodan yaptırma sakın böyle küçük bişeyi.

Bende far için dosya açtırdım değiştirecektim farımı kaskodan beleşe ama ertesi gün daha büyük bir kaza oldu. Şimdi ikitane dosya gözüküyor ve hasarsızlık indirimimiz sıfırlandı. Eğer bir sene içinde 2 dosya olursa hasarsızlık indiriminden yararlanamıyorsun.

Şimdi bunu kaskodan yaptırırsan daha başak bişey oldu mu bu sefer benim durumuma düşeceksin. Bence elden yaptır peşin parayla sana tavsiyem budur.

Bu arada sadece polisle falan hiç uğraşmana gerek yok eğer kaskodan yaptırmaya ısrarcıysan. Gidiyorsun diyorsunki taş geldi yolda giderken kırılmış. Ona göre tutanak yazıo onlar yolluyorlar ana merkeze okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Mart 2009; 17:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

kaskodan yaptırma sakın böyle küçük bişeyi.

Bende far için dosya açtırdım değiştirecektim farımı kaskodan beleşe ama ertesi gün daha büyük bir kaza oldu. Şimdi ikitane dosya gözüküyor ve hasarsızlık indirimimiz sıfırlandı. Eğer bir sene içinde 2 dosya olursa hasarsızlık indiriminden yararlanamıyorsun.

Şimdi bunu kaskodan yaptırırsan daha başak bişey oldu mu bu sefer benim durumuma düşeceksin. Bence elden yaptır peşin parayla sana tavsiyem budur.

Bu arada sadece polisle falan hiç uğraşmana gerek yok eğer kaskodan yaptırmaya ısrarcıysan. Gidiyorsun diyorsunki taş geldi yolda giderken kırılmış. Ona göre tutanak yazıo onlar yolluyorlar ana merkeze okadar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yardımlarınız için sagolun benim duydugum bişey var cam ve stoplar kaskoyu delmiyormuş yazılımcı online abime çok teşekkür ediyorum. yorum yazan arkadaşlar sagolun bana inanmıyan arkadşlar varsada buyrun resimleri ekledim

• quote:

arkadaşlar yardımlarınız için sagolun benim duydugum bişey var cam ve stoplar kaskoyu delmiyormuş yazılımcı online abime çok teşekkür ediyorum. yorum yazan arkadaşlar sagolun bana inanmıyan arkadşlar varsada buyrun resimleri ekledim

Alıntıları Göster
    far 100-150 TL mi tutuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suslu76

far 100-150 TL mi tutuyor?

Alıntıları Göster
    farın fiyatı serviste 200 ytl gibi ama yorka bu parçayı temin ediyor 100 lira gibi
  • quote:

farın fiyatı serviste 200 ytl gibi ama yorka bu parçayı temin ediyor 100 lira gibi

Alıntıları Göster
    Arka farın yan sanayi olmasında sorun oalcğaını sanmıyorum işaret amaçlı zaten. Ön farlar olsaydı orjinal taktırmanızda fayda var diyecektim. Çünkü yan sanayi farların çukur aynaları daha çabuk kararıyormuş ve eğer çizgili far ise ışığı yola tam toplyamaıyor yada free cam ise çukur aynası kötü oluyor homojen bir ışık dağılımı olmuyor.

Ön farlar içinde osram night breaker far ampülünü tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.