Şimdi Ara

arabama tesisat kurucam lütfen yardımcı olun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 98model bi tane renault megane arabam var. kendi çapımda bi ses sistemi düşünüyorum. izmirdeyim. internette elde ettıgım bılgılerle kendi çapımda bi set kurdum. bakalım bu seti kurmamı önericekmısız ya da bna sizin daha guzel uyumlu setlerınızı sunarsanız çok daha memnun olurum.
    TEYP: PIONEER DEH6000UB FİYAT:450YTL
    ANFİ: PIONEER GM6300 FİYAT:430YTL
    SUB: JBL GT4-15 FİYAT:160YTL
    COMP:JBL GTO-6507C * 2TANE FİYAT:140YTL

arkadaslar fiyatlar yaklasık bilgi vermek amaçlidir. tam fiyatları deildir. componenti 2 tane düşünüyorum. jblin bu componentlerinin ünlü olduğunu duydum. subwooferda jbl 38cm hem ucuz hemde bi efsane gibi bişey. anfiyide pıoneer takıntım gibi bişey oldugu için böyle bişey düşündüm. yapılan yorumlarada baktım gayet olumlu yorumlar. teyp zannedersem yeni bi teyp. dizaynı çok hoşuma gitti. ayrıyetten bnm için teypte onde usb ıpod olması onemli bişey. bide bana izmirde önericeğiniz bi usta varsa tam süper olur. bildigim kadarıyla malzeme kalitesinin onemli oldugu kadarıyla bağlantı ayarları vsvs.. de onemli. bu açıdan güzel bi tesisatçıda önerirseniz süper olur. arkadaslar özellilkle ben sistemimde müzk sesi duymak istiyorum basslardan daha çok yani şıkır şıkır temiz ses gelsin. arkadaslar özellikle sizlerin sunacağı sistemlere açığım. yardımlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşım benim nacizane tesisatım şu olurdu. Bende de aynı araçtan var. Mid olarak daha üst seviye bişeylere yönel hemde hemen hemen aynı fiyat.
    Infinity Referance 6520 16 Cm mid seti : 202 YTL
    JBL GTO 75.4 amfi: 319 YTL
    Pioneer DEH4900 Ana ünite : 457 YTL ( Tahtakale gibi yerlerde kaçak 5050-6050-7050modelini bulursan 200 - 400 liraya güzel ana üniten de olabilir)
    JBL Gt5 12'' Sub : 130 Lira + kabin 50 - 70 lira arasında

Bu sistemle baya can yakarsın. Bundan aşağı da inersen memnun kalmassın haberin olsun
  • arkadasım anfı gercekten cok hosuma gıttı. anfi kafama yattı. sub a yapılan yorumları okudum herkes cok memnun. ama teype pek ısınmadım. bide müzik sesini güzel duymak istiyorum yha bu yuzden comp. ları iyi seçmeliyim özellikle demi? kusuruma bakmayın fazla bı bılgım yok bu konularda. daha once forumlarda mesajlasmadım. bu tesisat işinide forum.donanimhaberin kalitesine güvendiğim için burda açtım. bide comp. 2takım almam daha iyi olur demi?
  • Merhaba.. bende aynı teybi kullanıyorum .. o konuda hiç şüpheniz olmasın .. teyp çok başarılı... kullandıkca daha cok seviceksiniz...Yanlız ben teybi gg den aldım ..360 ytl ye geldi ... kargo falanda ödemedim.. bir<z pahallı alıyorsunuz gibime geldi...

bakın anfi olarak size o fiyat aralıgında bir öneri yapabilirim.. sund magus un 5 kanal bir modelivar.. h500 sanırım ... 4*90 + 300w veriyo .. ve 4ohm da... isterseniz her kanalı 2 ohm dahi sürebilirsiniz... ben şahsen cok begendim ve araştırdıgım kadarıyl kalite olarak jbl den + sı var.. - si yok... bu anfiyle 2 çift componeneti doyurucu şekilde besler birde 300-350w lık bass ile cigerleri titretirsiniz...
  • teypın başarısıyla ilgili şüphem yokta biraz bnada hitap etsın istiyorum teyp dizaynı hosuma gitsin istiyorum. teyptede ucuza kaçmak istemiyorum sistemin anası bildigim kadarıyla. sund magus u daha ilk defa duydum kötü bi yorum almamıs hiç hep iyi soyluyolar ama daha ilk defa duydum o markayı bıraz şüpheci bakıyorum. kullanan arkadaslar warsa çok memnun olurm yorumlarını yazarlarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigboss-mert

teypın başarısıyla ilgili şüphem yokta biraz bnada hitap etsın istiyorum teyp dizaynı hosuma gitsin istiyorum. teyptede ucuza kaçmak istemiyorum sistemin anası bildigim kadarıyla. sund magus u daha ilk defa duydum kötü bi yorum almamıs hiç hep iyi soyluyolar ama daha ilk defa duydum o markayı bıraz şüpheci bakıyorum. kullanan arkadaslar warsa çok memnun olurm yorumlarını yazarlarsa

Tabiki tipinin hoşunuza gitmesi çok çok önemli ... bu konuda bende çok ince düşünmüştüm... aracımın konsol tasarımına ve aydınlatma renkelerine en iyi ne gider... en sade ve kaliteli görünümü ne olur diye baya bi araştırıp bu teyp te karar kılmıştım.

Sound magus benimde gördügüm kadarıyla daha yeni yeni piyasaya giriyor. O yüzden cok falza bir kullanıcı yorumu olmayabilir. Ancak Pionner 6400 de cok kullanılan bir anfi diil ....fiyat / performans olarak pek iyi diil gibi duruyo (bildigim kadarıyla 4*60w)

bu arada component olarakta düşündügünğz modelin cok parlak ses verdigini söyleyen kullanıcılar var.... işin aslı JBL in genel anlamda bir parça kalitesini düşürmesi sanırım... eğer alternatif arayışınız olursa o fiyat aralıgı içinde infinity 6052 daha iyi bir secim olabilir..

Yanlış anlamıyın .. bunların hepsi opsiyon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 7 Eylül 2008; 19:23:34 >

• Sana şöyle söyleyeyim. 2 çift component i amfiye bağlıcaksak 4+1 çıkışlı bişey lazım. Ama tek çift dersen 75.4 amfi işini fazlasıyla görecektir.
    Teyp konusunda istediğini seç, karar senin. Güncel modellerde hemen hemen özellik farkı pek yok.
    Amaa component lerde bende JBL ci olmama karşın infinity önerdim. Çünkü jbl in ucuz comp lerinden çok daha kaliteli bişey. JBL tizleri yanında pazardakiler gibi kaldı öyle diyeyim. Ama param var diyosan JBL Power serisi componentler var onlara da laf söyleyemem ,
    Genel hatlarla sistem bu olucak. Kendin de üç aşağı beş yukarı değişiklik yaparsın.
    Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar anfide kesin gibi bişey kararımı kıldım. ANFİ: JBL GTO 75.4. subta ise pıoneera yoneltti arkadaslarım. comp. için daha kaliteli bişey almaya karar werdım. jbl in üst sewiye comp.bakamya karar werdim. teypte nicaleus kardeşime katılmaya başladım. teypler aynı. hoşuma giden çok pahalıyada kaçmadan bi teyp almayı düşünüyom. bide comp. alcagıma ovallerle dosesem ses kalitesi nasıl olur acaba? simdide bu kafama takılmaya başladı
  • subu jbl gt 5 yaparsanız pioneer den daha tatlı baslar alrısınız.
  • bnde jbl düşünüyodum arkadasım jbller çabuk yanıyo dedi. o yuzden soğudum.
  • arkadaslar teypte pıneer deh-7900 veya 7950 almayı düşünüyorum
  • quote:

bnde jbl düşünüyodum arkadasım jbller çabuk yanıyo dedi. o yuzden soğudum.

Ben elektronikçiyim.Kendi kullandığım JBL GT4 12'' Basslarım var. Kendi imalatım amfilerde senelerdir problemsiz çalışıyorlar. Bu amfiler üzerindeki etiket değeri değil,gerçek degeri veriyorlar malumunuz (kendi malımızda da kalite olmalı değil mi ) . Yani sub ları limitlerinde kullanıyorum hatta limiti çoktaaan aştım ama tık yok Özellikle de GT5 ler gerçekten sağlam basslardır. Ama GTO serisi dersen problemleri vardır. GT4 yada GT5 hiç düşünmeden al. Arkadaşlarına da söyle bilmedikleri konuda efsane gibi şeyler uydurmasınlar.

Bu arada 7950 Motorize ön panelli bir modeldi sanırım. Yani ön panel dügmeye basınca otomatik açılıyor mekanik bişey değil.
    Benim de aşırı ilgi duydugum modeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizra -- 8 Eylül 2008; 8:45:29 >

• evet kardeşim. bnmde o ilgimi çekti zaten arkadasımda 3 aylık 6950 var. bna 275-300e vericektı. hem garantı olayı hemde motorıze on panel bni 7900e çektı. ben yine bi sistem yaptım. bu sizce nasıl? bide bunlar hakkında yorum yaparmısısnz?
    ANFİ: JBL GTO 75.4 (300YTL)
    SUB: FOR-X X-402 (250YTL)
    COMP: ALPINE SPS-171A (265YTL)
    TEYP: PIONEER DEH-7900 (65OYTL)
  • quote:

evet kardeşim. bnmde o ilgimi çekti zaten arkadasımda 3 aylık 6950 var. bna 275-300e vericektı. hem garantı olayı hemde motorıze on panel bni 7900e çektı. ben yine bi sistem yaptım. bu sizce nasıl? bide bunlar hakkında yorum yaparmısısnz?
    ANFİ: JBL GTO 75.4 (300YTL)
    SUB: FOR-X X-402 (250YTL)
    COMP: ALPINE SPS-171A (265YTL)
    TEYP: PIONEER DEH-7900 (65OYTL)

yine olmadı. sub ve comp seçimin hoş değil.
    Bikere İnfinity yerine alpine iyi bir seçim değil.
    For-x de kalitesiz bir mal. Çalışır yok öyle rekoru var yok bilmem ne. Amfi arızalanıp da DC kaçırsa sub o dakika selamın aleyküm

O yüzden Şansını ya kicker comp 30cm yada 38 cm veya Jbl GT4 yada GT5 özellikle gt5 den yana kullan. Biraz bütçeyi arttırmışız anlaşılan. O fiyata gatey güzel Hertz, Sierra Kicker sublar alınır. For x alma bneim tavsiyem

• arkadaslar ben cok oynak bı ınsanım galiba ben yine sistem kararımı değiştirdim. çift kompenant çift bas çift anfi düşünüyorum. eger sistemde tek anfi kullandsaydım daha sonra geliştirmek iştedigimde 4kanallı bi anfi alıcagımdan sub ve comp. baglıyamıcaktım. böyle olması daha uygun zannedersem bide boyle bi sistem soylerseniz cok sevınırım. compların bırı 13cm bırı 16 cm. anfi 30cm olucak. 2tane 38cm cok yer kaplar. teyp deh 7900. bna şimdi bide böyle yardımcı olursanız sewinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.