geçiş olsun. bizim burda bi sitenin yanında adam 2-3 katlık müstakil ev yaptırdı. o sitede de bi daire sahibiymiş. evin inşaatından ve arabadan 2-3 keredir bi şeyler çalıyolardı. adam kendi evinin olduğu sitesinden kamera kaydı alamadı. savcılığa gidilmesi gerek demişler. bizim apartman 3-4 katlı müstakil gibi. bana baktırıyordu birileri gözüküyor mu diye. site yönetimi kıllık yapabilir. sonra polis vs geldi ama bi şey çıktı mı bilmem. polis sanırım savcılık izniyle bakabiliyor. benim evin önünde trendyol kuryesi karda yukarı çıkamayınca geri gelip toplanmış karda araba kapısına değdirdi akşam 10da. paketi alan yan komşu adama bakıp arabaya bakmadı bile. tabi sonradan kameradan gözüküyor bunlar. arabanın camında tel var. evler dağ başı yani alelade herkesin çektiği yer değil. kameradan olmasa o olduğunu bile inkar edecekti salağa yatmaya çalıştı son ana kadar. aa kamera mı vardı diye kameraya bakıyor. unutmuş hırbo. burda konusunu da açmıştım. karaktersiz insan her yerde. adam 10 liralık kargonun peşinde gece 10da dolanır senin arabana çarparlar onun kargosu yüzünden salağa yatar birde. senin araba olduğunu bilmiyordum diyor. benim olmasa 10 daire var birinindir. illa bi komşu yani. yabancının olması mümkün olmayan bi yer. dövecektim bıraktım. sonra karıdan da boşandı zaten, geceleri karıyla kavga edip ağlayan bi tipti. ne bi günde moto kuryelerden soğuduk ne bi günde insanlardan uzaklaştık. |
Arabama vurulup kaçıldı (2. sayfa)
-
-
ASKİ'nin şu ana kadar yaptığı işlerde bile bu kadar pislik çıkmamıştır sanırım
-
Geçmiş olsun. En kötü kendiniz elinizdeki tutanakla savcılığa başvurun bence
-
Hocam konu insan değil konu sistem. Sistem haklinin hakkini aramamasi icin herseyi yapiyor.
Adliyelerin , icra dairelerin nasil calistigini bildiğim için insan nefret ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke şartları küfürsüz yaşamaya elverişli değil. Bu kadar çocuk nasıl türedi anlaşılır gibi değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kameralarda park modu için ayrı parça satılıyor. Ayarladığınız voltajın altına düşünce elektriği kesiyor ve kaydı durduruyor otomatik.
Özellikle AVM gibi yerlerde gerekli park durumunda da kayda devam etmek. Vurkaç olayları çok fazla olmaya başladı.
Benim kullandığım modülü örnek olarak inceleyebilirsiniz.
https://www.maxitekno.com/viofo-arac-kameralari-park-modu-icin-aku-baglanti-kablosu-2851
-
-
Bundan takılı idi hocam zaten araç i20 2023
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1 artık ülke paralellerin elinde ve memurlar görevini yapmıyor ama maaş almaya devam ediyor. Zaten görevleri görev yapmamak ust akılları buna yonlendiriyor. Kısaca ahırda yasiyoruz. Savcılığa gitseydin onlarda 2 hafta bekleyip görüntüler kaybolduktan sonra görüntüyü getirin diye size yazı gonderirlerdi zaten bı cacık olmazdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 27 Ocak 2024; 17:49:59 >
Ben bunlarla uğraşmaktan dolayı kasko yaptirdim her sen e mutlaka biri vurup kaçıyor alıştım , kaskoda olsa mecburen polis gelip saçma sapan muhatap olmak zorunda kalıyorum yok sen bunu başka yerde vurmussun fln diyorlar ama sanriim görevleri gereği sacmalamalari gerekiyor artık sorgulamiyorum. O günde kar yağmıştı arabanın üstünde kar varmış neden yanında yokmuş ve bu mantığa göre ben kazayı başka yerde yapmışım. Gerçekten seçmece kişileri toplamışlar trafik polisi olarak sanırım. Ulan adam vurmuş olduğu yerde karmi olması gerekir cinnet gecirtmeye çalışıyorlar insanlara bı değişikler, karla sivayacammi vurduğu yerin üstünü ortelim gerçekten insan daki beyni sorgulayacak cinsten olaylar sanırım kasıtlı yapıyorlar bakalım bize kufretmeden kaç dk dayanabilecek bunu olcuyorlar galiba
Cimer üzerinden şikayetinizi iletebilirsiniz. İlgileneceklerdir.
-
geçen nisan içerenköy city's otoparkında benim arabaya vurup kaçmışlar sağ çamurluk hasarlı buldum; avm güvenliği çağırdım karakola gidip kamera kaydı için yazı getireceksiniz dedi, karakol otoparkdaki yaralanmalı olmayan kazaya biz bakmıyoruz savcılığa gideceksiniz dedi, hasar da fazla değildi kaskodan yaptırdım, 6,500 lira tuttu.
kasım ayında arabanın ön takımdan ses gelmeye başlayınca servise götürdüm çarpan araç sadece çamurluğa zarar vermemiş aks ve diğer ön takım elemanlarına hasar vermiş komple ön takım yenilendi yıllık bakım ve diğer işlemler ile 50 bin liraya yakın masraf yaptım
-
Geçmiş olsun . Çamurlukta çok birşey yok. tampon ısıtılırsa alttan elinizi sokarak düzelteiblirsiniz. internette plastık tamponun nasıl düzeltileceği ile ilgili 2-3 video izleseniz yaparsınız. tamirciye para verilecek birşey yok.
-
Maalesef öyle. Sistem sucluyu korumak için kurulmuş.
size gösterilmeyen kamera kayıtlarında sitedeki hademe bakabiliyordur eminim...
-
Tabi ki 😂 yeter ki lazim olan yerlerde tanidik olsun herşeyi görürsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X