Arkadaşlar tekrar merhabalar birisi arabama vurup kaçmış ve camın önünde numaramız olmasına rağmen ne arayan ne soran vardı. Bu sabah önünde bulunduğu yurttan bir görevli sizin arabanızda hasar var mıydı diye aradı ve birinin bizim arabamıza vurmuş olabilceğini söyledi. Hemen yan sokaktaki arabama bakmaya gittim ve vuran kişinin sol arka tamponu göçerttiğini ve çamurluklara hasar verdiğini gördüm ve şok oldum. Trafik ekibi isteyip tutanak tutturdum ve bu tutanağı kullanarak e - devletten kaza raporumuzla beraber şikayetçi olabileceğimiz söylendi fakat polisler etrafta bir sürü kamera olmasına rağmen kameraların muhtemelen kalitesiz olduğunu (çoğu yeni bina kamerası) ve bir şey çıkmayacağını bizim yaptırmamız gerekeceğini söylediler. Bu durumda fikirlerinizi almak istedim bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim ve eğer kendim yaptırırsam ne kadar tutar, nasıl ve nereye yaptırmalıyım. Arabanın son halini ekte bırakıyorum şimdiden teşekkürler. |
Arabama vurulup kaçıldı
-
-
Plastik tampon olduğu için çok bir para tutmaz gibi
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok artık sağlık olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 20 Ocak 2024; 13:22:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı başıma geldi. sitenin duvarınin kenarında Duran arabama birisi çarpıp kaçmış .arabayı gören bir kamera vardı site görevlisine söyledim bakabilir miyim diye kameraya yönetim izin vermiyormuş dedi .sonra polisi aradım ilk ekip geldi dedim bu kameraya bakalım biz bakamıyoruz dedi . savcılığın izni gerekiyormuş. sonra başka bir ekip geldi onlar da karakola gidip şikayetçi olursanız kameraya bakabilirler dedi. sonra karakola gittim böyle böyle dedim onlar da bizi ilgilenmiyoruz savcılığa gidip şikayet etmen lazım dedi. sonra başlarım böyle sisteme diye söylenip kaskodan yaptırmıştım. Bu ülke suçluyu korumak icin elinden geleni yapıyor
Merhabalar , aynı olay cok yasanmaya basladı. Bu ulkenın hali ile ilgili cok guzel bılgı verıyor.
Ben de 0 arac aldıgımda 3.gun vurup kactılar.
Kamera kaydı varsa olay kolay yoksa dırekt kaskoya devredin. polisin kamera muhtemelen kalitesiz gibi bır yorum yapması soz konusu degıl varsa dırekt goruntuyu alın - kendı telefonunuzdan ceksenız bıle yeterli. Neyse ki kolay halledılebılecek bır hasar.
Çok çok geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 20 Ocak 2024; 13:48:45 > -
Hocam benim kamera inceleme veya hangi kamera gözüküyor kontrol etme şansım yok. Polise şikayetçi olduktan sonra onların bu kovuşturmayı yapması gerekmiyor mu yoksa ben gidip etraftan kamera görüntüsü mü araştırayım
-
Yok hocam , basıma geldi , siz arastırıp kendınız bulabılıyorsunuz , polise kalırsa iş yaş , bana bıle oyle demıslerdı kendılerı kamera bulamayınca , sız bakın bulursanız goruntuyu kendı telefonunuzla ceksenız yıne yeter demıslerdı. Tabı kı onların goreovı ama yapmıyorlarsa sıkayet edeceksınız , etmeyeceksenız kendınız alacaksınız.
-
Vay anasını arkadaş yani adama kar kalıyo yaptığı
-
Evet yeni Türkiye. Şok oldum. Kör bır alanda kalan aracı çizin , yakın yıkın , vicdanınız elverdiğince , yanınıza kar kalıyor. Bır de benım araca vurup kacanı komsum görmüş , onu da kabul etmıyorlar , kamera olacakmıs. O yuzden araç park halınde de olsa hareket ve tıkrıtıyla devreye gırıp kayıt yapan kameralardan aldım 70mai up02 kit. Yazık ne desem boş yani , gecmıs olsun tekrar.
-
aman hocam sonra bakmışsınız akü bitmiş. Bende o niyetle aldım 2 gün sonra arabayı caliatirem akü boşalıyor uyarısı verdi şimdi sadece yol kamerası olarak kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 20 Ocak 2024; 14:24:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bahsettiğim sistem hareket ya da benzeri şeyler olmadan calısmıyor hocam. Ama herhangı bır hatası, kusuru olursa her sey olabilir tabı ki o da bır ıhtımal , ancak o zaman da urun bozuktur.
-
ona da vurup kaçsınlar diyelim
-
Nekadar maliyet çıkar sizce tahmini bana
-
Geçmiş olsun .Trafik şubeye dilekçe verin yazılı olarak mobese kameraslr varsa bakıp çözüyorlar.Mobese yoksa Haksız fiil sonrası asliye hukuk mahkemesinde dava açabilirsiniz.En kolay yol çevrede dükkan varsa görüntü talep edin veya şahit varsa şahit yazdırın
hocam söyleyene de inanmayın, gideceğiniz yerden o an fiyat çıkaracak tipin keyfi ve maddi durumu bile fiyatı etkiler, o nedenle yaşayıp görmelisiniz maalesef tr gerçekleri, stabilite yok
-
ciddi bir suç olmadıkça kameralara bakmıyor polisler. trafik kazalarında bakmıyorlar. ölümlü bir kaza olsa filan bakarlar heralde.
-
o kadar uğraşmışsın neden vazgeçiyorsun? kaskoyla yaptırmış olsan da suçlu gider bir başkasına bir daha yapar
tabi mevzu çok önemli değil ama yöneticiniz niye basit bişeyi göstermiyor? onun ilgilenmesi lazım onun işi o aidat falan ödemiyorlar zaten
-
Hocam bu olayda anladığım kadarıyla polis hiçbir şey yapmıyor ve benim kendi kanıtlarımı şahit-kamera kaydı bulmam gerekiyor doğru mu anladım
-
Hocam , insani nefret ettiriyorlar. Her işte tanidik bulmak , torpil mi aramak gerekiyor bu ülkede. Site kendi oturduğum site değildi. Yan site o yuzden usteleyemedim. Ama kapidaki güvenlik tanidik olsa gosterirdi orasi ayri bir olay.
Karakola saat 10:30 da gittim. Kapidan girdim . Bütün odalar boş. Beyefendiler bahcede toplanmis kahvalti yapiyor. Neyse biraz etrafa bakindim. Baktim kimse buyrun olay nedir diye soran yok. Karakol icinde dolasiyorum😂😂 sonra masalarına gittim. Daha 2. Cumleye baslamadan biz bakmiyoruz savciliga git dedi. Dedim sizin ekipler gönderdi beni buraya. Yanlis yapmislar dedi. Savciliga gitsem. Ayni olaylar orda da basima gelecek. Bunlarla ugrasana kadar . Actim kaskodan dosya yaptirdim. İnsanin sinirlerini yipratiyorlar. Yukardan birilerini bulup emir verdireceksin. Bunların anladığı dil bul. Alismislar
Geçmiş olsun, tekrar yaşanmaması adına araç içi kamera kullanın ön ve arka tarafa şart özellikle kapalı otoparkınız yoksa mutlaka kullanın. Allah polise düşürmesin anca bir kesime sövenleri bulurlar.
Ayni sey baslarina gelse kiyamet koparirlar gecmis olsun plastik aksam hasar gormus heralde ikibin tutar diye dusunuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynısı başıma geldi. sitenin duvarınin kenarında Duran arabama birisi çarpıp kaçmış .arabayı gören bir kamera vardı site görevlisine söyledim bakabilir miyim diye kameraya yönetim izin vermiyormuş dedi .sonra polisi aradım ilk ekip geldi dedim bu kameraya bakalım biz bakamıyoruz dedi . savcılığın izni gerekiyormuş. sonra başka bir ekip geldi onlar da karakola gidip şikayetçi olursanız kameraya bakabilirler dedi. sonra karakola gittim böyle böyle dedim onlar da bizi ilgilenmiyoruz savcılığa gidip şikayet etmen lazım dedi. sonra başlarım böyle sisteme diye söylenip kaskodan yaptırmıştım. Bu ülke suçluyu korumak icin elinden geleni yapıyor
|
Plastik tampon olduğu için çok bir para tutmaz gibi
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok artık sağlık olsun |
Geçmiş olsun, tekrar yaşanmaması adına araç içi kamera kullanın ön ve arka tarafa şart özellikle kapalı otoparkınız yoksa mutlaka kullanın. Allah polise düşürmesin anca bir kesime sövenleri bulurlar.
|
Benzer içerikler
- fiat linea yorumları
- thp motor nedir
- tork konvertörlü şanzıman hangi araçlarda var
- hava kirliliği önleme sistemi arızası nasıl giderilir
- lastiğe vida girmesi
- 2021 dacia duster
- 2023 en çok satan arabalar
- bmw ix2 2024 fiyat
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X