Şimdi Ara

Köpeğe çarptım airbagler patladı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
9.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım 2004 model elantra 1.6 otomatik.Arkadaşlar 140 ile köpeğe vurdum çok şükür hic frene basmadan direk vurdum burnum bile kanamadı ama airbagler patladı yolcu airbag kapağı da ön cama vurunca şiddetli ön camı buz etti tamponda ise malum panjur dan vurmuşum panjur kırık ve tampon kasılmış.Sorum şu aracım kazasız boyasızdı bu airbagleri nasıl orjinali gibi uygun fiyata yaptırabilirim? Airbagler yapılınca bi kaza daha olsa yine acılır görevini yapabilir mi eskisi gibi? Bir de yapım süresi ne kadar sürer? Bilen arkadaslar yazarsa cok memnun olurum.Teşekkürler

EDİT:Arkadaşlar çok şükür frene basmadım deme sebebim bir anlık sağa sola kırsam o hızla takla atıp veya bariyerlere vurabilirdim bunu anlatmaya calıstım siz sanki severek isteyerek köpeğe vurmuşum gibi çarpıtıyorsunuz ben bunu anlatmaya çalıştım ve burnum bile kanamadan çıktığım için çok şükür dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 13 Kasım 2016; 19:23:59 >

• Guest-6AEF290E0 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-6AEF290E0 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Francis

140'la vurdum diyor adam hala köpeğe bir şey oldu mu diyorsunuz.

140'la vurduğunuz zaman insan bile havada parende atıp ölüyor.

Benim merak ettiğim nokta şu, bu kaza nasıl bir yolda ya da nerde oldu? 140 la gidebileceğiniz tek karayolu otoban ve otobanda da köpeğin işi yok. Siz bu hızı nerde yaptınız başka?

Ben otobanda Koyun surusu bile gordum, nasil kedi kopek yokmus :)
    Iddia etme iste arkadasim, Sabiha Gökçen mevkisi Istanbul'un gobeginde gordum iste,en az 15 tane koyun surusu gece 4 civari ve en sol seritteler kaybolmuslar belli ki, herkes dortluleri yakarak yavasladi zaten bende karayollarini ve polisi aradim durumu izah ettim,yoluma devam ettim sonrasinda naptilar bilmiyorum..

Bunun disinda Her haftasonu Istanbul Sakarya arasi gidip geldim tam 2 sene boyunca otobandan,gordugum Kopeklerin yerde yatislarini bana sor sen..

Otobanda kedi kopek olmaz demek icin biraz daha dusunmeniz lazim..
    insanların buraya gelip bir köpeği konuyu açan arkadaştan daha kıymetli görmesini aklım almıyor.

adam köpeğe vurdum iyi oldu geberdi mi yazmış? hayli süratli gidiyormuş adam. çok şükür frene basmadım demesinin sebebi de muhtemelen 140 ile giderken bir anlık panik veya refleks ile frene basıp direksiyonu vs kırsa muhtemelen yoldan çıkabilir, takla atabilir ya da bariyerlere vs çarpabilirdi. netice olarak kendisi ölebilir, sakat kalabilirdi.

bütün canlıların hayatı kutsal ve kıymetlidir buna kimsenin diyeceği yok ancak utanmasanız adama köpek senden kıymetliydi diyeceksiniz.

azıcık vicdanı olan insan zaten üzülür bu şekilde bir hayvanın ölmesine ancak yapacak bir şey yok. kazalar olunca insanlar ölüyor bebekler ölüyor hamile kadınlar ölüyor. kaza sonucu ölen bir köpek ve buna yapacak bir şey yok. birisi de gelmiş demiş inşallah araba elinde kalır falan.

ne yapalım kardeş köpeği alıp mezar hazırlayalım cenaze namazını falan da kılalım istersen?

bu arada geçmiş olsun hocam. airbagleri yaptırıp yaptıramayacağınız konusunda fikrim yok ancak keşke sigortaya vs bildirseydiniz. en kötü araba perte falan çıkardı kaskonuz varsa değerini alırdınız.
  • Kopeği alıp veterinere götürseydiniz sigorta karşılar yaparlardı yada perte çıkardı
  • Köpeğe ne oldu merak ettim.
  • Önce bi alıntı yapayım.bir klavye delikanlisina. O iyi cevap veriyo Gecen hafta egea kazasinda bana yorum yazmıştı

" te allam ya... klavyesi olan yorum atıyor
    kimsenin oturmadığı koltukta neden hava yastığı patlasın ?? "
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Kopeği alıp veterinere götürseydiniz sigorta karşılar yaparlardı yada perte çıkardı

adam 140 la vurdum diyor.
  • Hocam köpeğe bişey oldu mu? Mal yerine konur bi şekilde bu kadar düşünmeyin
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    140 İle vurmuş hocam. Yasaması mucize olurdu.
  • No ss no güven.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bi şekilde belli eder kanıtlasa yeterli
  • 140'la vurdum diyor adam hala köpeğe bir şey oldu mu diyorsunuz.

Benim merak ettiğim nokta şu, bu kaza nasıl bir yolda ya da nerde oldu? 140 la gidebileceğiniz tek karayolu otoban ve otobanda da köpeğin işi yok. Siz bu hızı nerde yaptınız başka?
  • &quot;Çok şükür frene basmadan vurdum Burnum bile kanaması&quot; bu nasıl cümle ? Birde maharetmiş gibi anlatıyor. Umarım o araba elinde kalır sanada masraf çıkarır.

Edit: Tamam beyler konu sahibi durumunu daha açık izah etmiş. Olay anlaşıldı. Hocam sende düzgün yaz şu konuyu yanlış anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 13 Kasım 2016; 2:23:28 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Otobanda koyun sürüsü olmaz kardeşim otobanın ilçelere bağlanan kısımlarında sürüler arazi değiştirmek için otoban kullanır ve bu bölgeler de bellidir, bu bölgelere gelmeden de trafik işareti görürsün hızını azaltman gerektiği konusunda.

Sen hangi dağda yaşıyosun da otobanda koyun sürüsü gördün acaba? Ya da o koyunlar akan otobanda başı boş şekilde otobanda mı otluyorlardı? Otobanda köpeğin işi ne sağda solda bariyer olan yoldan bahsediyoruz köpekler gerizekalı hayvanlar değiller akan trafiğe de çoğu zaman çıkmazlar.

• arkadaşım otobanda C5 ile danaya çarpıp arabasını pert yapmıştı. otoban in isiklandirmasi zayıf bölümleri tehlikeli. kaza gece olmustu.
  • Kemtuz kullanıcısına yanıt
    Otoban değil şehirlerarası karayol olma ihtimali kaç o yolun acaba?
  • Adana çıkışı ankara yol ayrımı öncesi otoban olma ihtimali yüzde yüz.
  • Iddia etme iste arkadasim, Sabiha Gökçen mevkisi Istanbul'un gobeginde gordum iste,en az 15 tane koyun surusu gece 4 civari ve en sol seritteler kaybolmuslar belli ki, herkes dortluleri yakarak yavasladi zaten bende karayollarini ve polisi aradim durumu izah ettim,yoluma devam ettim sonrasinda naptilar bilmiyorum..

Bunun disinda Her haftasonu Istanbul Sakarya arasi gidip geldim tam 2 sene boyunca otobandan,gordugum Kopeklerin yerde yatislarini bana sor sen..

Otobanda kedi kopek olmaz demek icin biraz daha dusunmeniz lazim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Kasım 2016; 21:55:02 >
  • Sukur frene basmadan vurdum demissiniz, canli hayatinin hic onemi yok mu gozunuzde?
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    hayvana vuracagin zaman frene basilmaz arac dengeli degilse manevra yapilmaz adam kacilmayacak durumda kendi canini korumus yoksa sanmiyorum kimsenin bir canliya bilerek vurup hem aracini perte cikarttirip hemde katil olacagini
  • quote:

Otoban değil şehirlerarası karayol olma ihtimali kaç o yolun acaba?

https://forum.donanimhaber.com/otobanda-kopege-belkide-kurt-carptim-buyuk-kaza-atlattim--105050982

Yani insanlar otoban diyor yok hala şehirlerarasıdır , otobanda kesinlikle köpek olmaz diyorsunuz.
    Türkiyede yaşadığınızı unutuyorsunuz galiba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.