< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 13 Kasım 2016; 19:23:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 13 Kasım 2016; 19:23:59 > |
hayvana vuracagin zaman frene basilmaz arac dengeli degilse manevra yapilmaz adam kacilmayacak durumda kendi canini korumus yoksa sanmiyorum kimsenin bir canliya bilerek vurup hem aracini perte cikarttirip hemde katil olacagini
|
Kopeği alıp veterinere götürseydiniz sigorta karşılar yaparlardı yada perte çıkardı
|
kopek uzerinden duyar kasan arkadaslari uzun yolda karsilarina hayvan ciktigi zaman kacarken ya da ani fren yaparken gormek isteriz. belli ki daha once boyle bir durum yasamamislar. gecmis olsun kardes, belli ki buyuk tehlike atlatmissin.
|
Köpeğe ne oldu merak ettim.
|
krkmz1666 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
adam 140 la vurdum diyor. |
Amma saçmalamışsın arkadaşım. Otobandan ölü kedi köpekleri toplama işinin ihalesi bile oluyor. Bir tanıdık onun ihalesini almıştı.
|
G Guest-6AEF290E0 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Ben otobanda Koyun surusu bile gordum, nasil kedi kopek yokmus :) |
Iddia etme iste arkadasim, Sabiha Gökçen mevkisi Istanbul'un gobeginde gordum iste,en az 15 tane koyun surusu gece 4 civari ve en sol seritteler kaybolmuslar belli ki, herkes dortluleri yakarak yavasladi zaten bende karayollarini ve polisi aradim durumu izah ettim,yoluma devam ettim sonrasinda naptilar bilmiyorum..
Bunun disinda Her haftasonu Istanbul Sakarya arasi gidip geldim tam 2 sene boyunca otobandan,gordugum Kopeklerin yerde yatislarini bana sor sen.. Otobanda kedi kopek olmaz demek icin biraz daha dusunmeniz lazim.. |
insanların buraya gelip bir köpeği konuyu açan arkadaştan daha kıymetli görmesini aklım almıyor.
adam köpeğe vurdum iyi oldu geberdi mi yazmış? hayli süratli gidiyormuş adam. çok şükür frene basmadım demesinin sebebi de muhtemelen 140 ile giderken bir anlık panik veya refleks ile frene basıp direksiyonu vs kırsa muhtemelen yoldan çıkabilir, takla atabilir ya da bariyerlere vs çarpabilirdi. netice olarak kendisi ölebilir, sakat kalabilirdi. bütün canlıların hayatı kutsal ve kıymetlidir buna kimsenin diyeceği yok ancak utanmasanız adama köpek senden kıymetliydi diyeceksiniz. azıcık vicdanı olan insan zaten üzülür bu şekilde bir hayvanın ölmesine ancak yapacak bir şey yok. kazalar olunca insanlar ölüyor bebekler ölüyor hamile kadınlar ölüyor. kaza sonucu ölen bir köpek ve buna yapacak bir şey yok. birisi de gelmiş demiş inşallah araba elinde kalır falan. ne yapalım kardeş köpeği alıp mezar hazırlayalım cenaze namazını falan da kılalım istersen? bu arada geçmiş olsun hocam. airbagleri yaptırıp yaptıramayacağınız konusunda fikrim yok ancak keşke sigortaya vs bildirseydiniz. en kötü araba perte falan çıkardı kaskonuz varsa değerini alırdınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirSupport -- 13 Kasım 2016; 2:23:28 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Kasım 2016; 21:55:02 > |
|
|
|