Şimdi Ara

Köpeğe çarptım airbagler patladı :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
9.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otobanda köpek çıkmaz diyenler hangi kafayı yaşıyor?

Poh da çıkabilir güvenmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç resimlerini koyuyorum arkadaşlar araç bu hale geldi malesef çok şükür canımızda birşey yok
     Köpeğe çarptım airbagler patladı :( Köpeğe çarptım airbagler patladı :( Köpeğe çarptım airbagler patladı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar;

Bir inceleyip döneyim. Bazen sehven silindiği oluyor mesajların. Hata yapıyoruz malesef.

• Köpeğe ne olduğu ile ilgili hiçbir bilgi vermemiş olman ona hiç değer verdiğini düşündürüyor bana.
    Muhtemelen bir canlı öldü ve sen çok şükür burnum bile kanamadan atlattım diye mutlusun. Köpek öldü falan gibi bir söz yok ortada. Çok yanlış

• Ne kadar çok hayvansever varmış meğersem forumda.Hakan kardeşim geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Sana yorum yapanların kaçı geçtiğimiz yaz döneminde kapısının önüne bi tas su yada mama bırakmış sorsana?

• Gecen bana oldu, refleks olarak kırdım kaçtım. Cok hızlı değildim.
    bazen kaçma refleksi daha tehlikelidir.

• Otoban hız sınırı 120. İşte sizin gibi kural tanımazlar araba alırsa böyle kazalar da olur. Rabbim hesap gününde köpeğin çektiği o acıyı senden çıkarır.

• Bir kaç sene önce ara sokaklarda benim de karşıma bir kedi çıktı. Aklıma geldikçe çok üzülüyorum. Yavaşda gidiyordum nerden atladı önüme halaa anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Ne kadar çok hayvansever varmış meğersem forumda.Hakan kardeşim geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Sana yorum yapanların kaçı geçtiğimiz yaz döneminde kapısının önüne bi tas su yada mama bırakmış sorsana?

Eyv hocam sağolun Allah razı olsun Allah kimsenin başına vermesin öncelikle.Hayvan içinde tabiki çok üzülüyorum ben kornaya asıldım fakat köpek tam aksi gibi yol kenarından direk tam önüme gelince vurmak zorunda kaldım yoksa bir canlıyı durduk yerde incitmek istemezdim.Ayrıca ne kadar duyarlı insanımız varmış hala köpekden bahseden hayvansever! arkadaşlar duyar kasmaya çalışıyor yukarda aracın resimleri var acaba yerimde olsalar naparlardı bana 140 la gittim diye laf söyleyen buradaki insanlar sanırım arabalarında 90 ı geçmiyorlar!Ağzı olan konuşuyor diyorum başka birşey demiyorum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 13 Kasım 2016; 20:59:45 >

• John Shepard kullanıcısına yanıt
    Okumasaydım keşke, üzüldüm.

• Cahil cahil konusuyosunuz ya arkadas 140 ile gideeek bir hata yapmis evet ama otoyol hiz limitlerine uyarak da gitse yine o kopek yasamazdi. Aldirma kardesim olacagi varmis. Gecmis olsun

• Az vurmuş sun 240 la buradaydım birde şükür kpeği ldürdüm diyor

• Bu yaz İ20 ile 110 da giderken köpek fırladı refleks olarak direksiyonu çok hafif kırdım kurtarsın diye , çarpmadım ama araba tekrar yola girene kadar öldüm öldüm dirildim :/

• Geyik testleri ve engelden kaçma şeklindeki ESP testleri 70-80 km süratlerle yapılıyor. Hız limitlerine uyup 110 ile gidiyor olsaydınız köpeği görür görmez frene asılıp 70km gibi bir hızla manevra ile kurtarmaya çalışsanız size de köpeğe de birşey olmayabilirdi.

Olan olmuş geçmiş olsun. Kaportada daha çok hasar bekliyordum açıkçası. Ön cam ve airbagler için çıkma bakmak en mantıklısı

• Allahtan inek falan değilmiş. Duvar etkisi yaratır.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Hocam selamlar;

Bir inceleyip döneyim. Bazen sehven silindiği oluyor mesajların. Hata yapıyoruz malesef.

hayır siz yaptıysanız söyleyin onu bileyim?

ayrıca silinen mesajların geriye alınabildiğini sanıyorum, yani ben moderatörlük yaptığım forumlarda geri alabiliyordum.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    37 yaşında iş güç sahibi adamım gerçek yada sanal ortamda kimseden çekinip yalan söyleyecek halim yok. Mesajımı alıntılamışsınız, yardımcı olmak adına cevap yazdım.

Mesajı geri alabilirim ama şu an mobildeyim. O yüzden inceleyip döneyim dedim.

Ayrıca silen moderatör arkadaşın kim olduğunu sorup öğrensem dahi gelip size yada başkasına jurnallemek niyetinde de değilim, peşinen söyleyeyim.

• Nisan ayında babamda otobanda köpeğe çarpmıştı.Sizin araba yine iyiymiş pek hasar yok o şiddetle airbag açılması normal.Birde bizim çöp lineanın geldiği hale bak

https://forum.donanimhaber.com/m_115828443//tm.htm#115828443

Köpeğe çarptım airbagler patladı :( Köpeğe çarptım airbagler patladı :(

• Konu amma da uzamis yahu. 140 yapılır yapilmaz orasinda değilim. Ona bir sey diyemem. O hizda ne yapsaydi? Direk frene mi bassaydi? Ya da ani manevra yapsaydi? O hizda bunlar yapilsa kopek sag kalir belki ama sofor mefta olurdu buyuk olasilik. Evet kendinde bir sey olmadigi icin sukretmesi gerekli.

Ayrica hayvansevmez olsa bile kimse isteyerek carpmaz. Cunku dedigim gibi hayvani onemsemese bile masraftan korkup carpmaz. Mantikli olalim biraz

• Otobanda kopek olmaz diyen bilader, dun gece onumde seyreden 301 kopege carpti. Ikincisi benim onume firladi hizim yaklasik 130 civariydi yol musaitti direksiyonu kirdim kactim. Hemen onun arkasindan 3 kopek cikti kosarak gecti karsiya. 301 in yanina durdum yardim icin gittik kopege baktik olmustu. 130 140 yapilir yapilmaz ayri konu ancak otobanda 140 gibi surat cok degil. Kaldiki bu konuda insanlari elestirenler eminim ki 100 km hizi hic gecmiyorlardir...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.