Şimdi Ara

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

Arkadaşlar kedi meselesiyle ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum,büyük bir yalnış anlaşılma söz konusu, uykudan yeni uyandım gözlerim mahmur bir şekilde yazıyorum:...

Arkadaşlar ben böyle tepki alacağımı bilmiyordum,sadece bir espri yapıp sizleri güldürmek istedim,size yeminler olsun şu ana kadar 1 defa öyle bir şey yapmışlığım yok, ki kaldı ki ben rottweiler cins köpek sahibiyim, mahallemizde bir tane sefil adında kedi var, buna yazın bir araba çarptı ve ben 4 yavrusunu 3 ay boyunca ellerimle besledim,bana o kadar alıştılar ki devamlı hala gördüler mi kaçma gibi huyları yok ,bazı arkadaşlar laf etmişler ama yemin ederim gerçek değil ,bilsem şaka yapmazdım, düşen THY uçağı ve arabamın çzilmesinden sonra biraz ortamı dağıtayım dedim ama hata ettim, korkmayın sadist değilim, ama yaptığınız yorumlara üzüldüm.Amacım sadece bir tebessüm görmekti yüzlerinizde ama sanırım seviyesiz bir espri yaptım, korkmayı öyle şeyler yapabilecek birisi değilim...

• Evet yaptım...Her birine tektek isim verdim.Günde 3 öğün aşağı inip keyfimi bozup onları doyurmak içi, yan yana koşa koşa dünyadan bir haber gelip yemeklerini yerlerken ben onları izlerken büyük zevk aldım.Bir gün köpeğimle gittim.Yemin ederim köpeğim gidip kedilere hırlamadı bile...O bile çoğu insanımızın yapamadağını yapıyor...O küçük kedilerden birisini 1 gün boyunca göremeyince gözlerimden yaş geldiğini anladım...Annesizlik ne kadar kötü birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 25 Şubat 2009; 21:54:41 >
  • quote:

Arkadaşlar kedi meselesiyle ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum,büyük bir yalnış anlaşılma söz konusu, uykudan yeni uyandım gözlerim mahmur bir şekilde yazıyorum:...

Arkadaşlar ben böyle tepki alacağımı bilmiyordum,sadece bir espri yapıp sizleri güldürmek istedim,size yeminler olsun şu ana kadar 1 defa öyle bir şey yapmışlığım yok, ki kaldı ki ben rottweiler cins köpek sahibiyim, mahallemizde bir tane sefil adında kedi var, buna yazın bir araba çarptı ve ben 4 yavrusunu 3 ay boyunca ellerimle besledim,bana o kadar alıştılar ki devamlı hala gördüler mi kaçma gibi huyları yok ,bazı arkadaşlar laf etmişler ama yemin ederim gerçek değil ,bilsem şaka yapmazdım, düşen THY uçağı ve arabamın çzilmesinden sonra biraz ortamı dağıtayım dedim ama hata ettim, korkmayın sadist değilim, ama yaptığınız yorumlara üzüldüm.Amacım sadece bir tebessüm görmekti yüzlerinizde ama sanırım seviyesiz bir espri yaptım, korkmayı öyle şeyler yapabilecek birisi değilim...

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!!

Zaten hayvanları seviyorsanız veya onu geçtim insanlığa saygınız varsa kolay kolay öyle birşey yapmazsınız; kaldı ki bu düşünceleri paylaştığınızı anlıyorum yazdıklarınızdan, o zaman bizim yazdıklarımıza üzülecek birşey olduğunu düşünmüyorum bizim yerimizde siz olsaydınız siz de yazardınız (alıntı yaptığım yazınıza istinaden)

• Eğer inanmayanlar var ise yarın köpreğimle yeni resimler,hatta isterseniz video çekip ekleyebilirim
  • servet düşmanı çok, çekemeyen çok ama yakalansalar ne olacak hiç düşünmüyorlar mı eşek sudan gelinceye kadar dayak yemek mesela.. ben b de yakalasam polisi arardım
  • derin çizikleri pasta cila kurtarmaz, mecbur boyatacaksın...

tahminim büyük şehirde oturuyosun. arabaya garaj şart aga
  • Ben Malatya'da yaşıyorum...Buralarda heralde öyle usta bulmakta zorlanacağız...Ne denirki ama hala araştırıyom bir bulsam, onu öyle mahvetcemki aynı arabanın 0'ını bile alır korkudan,yada direkt polise verip ödemeyeceği parayı ödettirmek,arabayı çekemedi,kendi yaptı kendi ödesin,bundan acı birşey olmaz heralde..Evet evet en güzeli polise vermek
  • kedileri beslemeniz çok güzel bir davranış. Duygulandım. Araban için üzülme. İnan bana benim araç sadece bir yıllık, seninki kadar hasar var. Ben hep saçma sebeplerden oraya buraya vurdum aracı. Sabırsız birisiyim. Boyatıcam oraları. Kafama takmıyorum. Zaten satmayı da düşünmüyorum yakın zamanda. İstanbul'daki araçların çoğunun orası burası boyalıdır. Kaos ortamı var burda.
  • geçmiş olsun 2 hafta önce benim 407 de çizdiler şerefsizler benimki boydan boya değil allahtan sol ön çamurluğu yukarı doğru,sol arka kapıyı boydan yana doğru vede sol arka teker üstünüde yana doğru çizmişler en öndeki çizik bayağı derin zannedersem pasta cila kapatmayacak çok canım sıkıldı üstelik aldığımdan beri fırça bile sürdürmedim sünger ile yıkatıyordum
  • arkadaşım resimleri eklemişsin

o cizikler nasıl gider

ilk olarak aracın cizilen yerleri temizlenecek daha sonra ciziğin derinliğine göre zımpara atılacak daha sonra eğerki cizik hissediliyorsa aracının rengine uygun boya kalemiyle cizikler doldurulacak polisaj makinasıyla pasta yapılacak daha sonrada yüzeyi parlatmak ve eski görünümüne kavuşmasını sağlamak için parlatıcı cila uygulanacak polisaj makinesiyle eğerki bu şekilde yapılırsa cizikler kaybolur meguiars yapabilir ürünleri cok güzel sonuçlar veriyor...
  • quote:

Ben Malatya'da yaşıyorum...Buralarda heralde öyle usta bulmakta zorlanacağız...Ne denirki ama hala araştırıyom bir bulsam, onu öyle mahvetcemki aynı arabanın 0'ını bile alır korkudan,yada direkt polise verip ödemeyeceği parayı ödettirmek,arabayı çekemedi,kendi yaptı kendi ödesin,bundan acı birşey olmaz heralde..Evet evet en güzeli polise vermek

Bulursan hazır rottwiler varmış işte sal üstüne çizsin onları

Köpek bulabilir belki yapanları. Şöyle bir koklasa çizikleri belki yapanların kokusunu alır?

• bizim arabanın da lastiklerini indirmişlerdi, benzinini çalmışlardı
  • Geçmiş olsun.

Geçende konum vardı liftten düşme ile ilgili.
    Sağ çamurlukta da sürtme vardı başka bir araba geri geri gelip boyasını da bırakmıştı, bizimkini de derin çizmişti.
    Kaportacı, hocam bu pasta cila her zaman aynı sonucu vermiyor, bazen gideriyor, bazen daha da belli ediyor dedi ve market ürünlerini önermedi.

Kendin market ürünleri kullanmaktansa önce iyi bir ustaya göster. Fikir al. Bir şey kaybetmezsin. Hem de yanlış bir iş yapmamış olursun.

Edit: Arabamdaki çizik tamamen yok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 26 Şubat 2009; 3:05:24 >
  • Hocam büyük geçmiş olsun.

Geçenlerde benim arabamında sağ arka kapısını çizmişler. 3- 5 cm bişey ama canım çok sıkıldı ki seninki baştan sona çizilmiş.Allah sabır versin diyeyim artık ne diyeyim...

Arabanda yeniymiş maşallah.

Benim tavsiyem ;

Önce detaylı olarak bir çok açıdan,uzaktan ve yakından resimlerini çek aracın.Sonrada kaskodan boyat şeklinde olacak.

Tekrar geçmiş olsun...
  • quote:

İşte güzelim arabamın son hali, bu çizikler bütün tampon boyunca arabanın etrafında dolanıyor,inanasınız diye hem sağ,hem soldan resim çektim...

BUYRUN:

Kuvvetli bir pasta çözer gibi geliyor bana...

• öncelikle geçmiş olsun benim vtec aracım lacivert 0 km aldıktan 1 ay sonra çatal gibi bir cisimle kaputtan başlayıp bagaja kadar çizmişlerdi boyatmak zorunda kalmıştık
    0 km passat tdi aldık 10 gün içinde araç park edildiği yerde sarhoşun tekinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunca sağ tarafı komple değişti 2 kapı çamurluklar servisten geldi boydan boya çizdiler 1 tane kamyonetimiz var mitsubishi canter kırmızı renk ön göğüs kısmını 2-3 defadan fazla çizdiler tabi bu çizikler pastanın kapatabileceği türden değil hep boyattırmak zorunda kaldık 1.4 civic imiz var araç haritaya döndü İstanbul gibi bir yerde araç sahibi olmak gerçekten zor başınıza heran birşey gelebiliyor benim vtec le gidiyorum kalabalık bir trafikte güm diye bir ses hapçının teki aynaya tekme sallayıp indiriyor sonra kaçıyor yakalıyoruz adam bıçak sallıyor içeri girmek için bahane arıyor topkapıda tünellerin altından geçerken biri önümüze atladı ani fren yaptık bişey varmı diye arabadan iner inmez 4-5 kişi etrafımızı sardı cep telefonunu aldılar para fazla yoktu yok sen passata nasıl binersin paran nasıl olmaz diye aracın kaputunda bira şişesi kırdılar darp edip geçen taksiciler durunca kaçtılar artık istanbul da ne olursa olsun arabadan inmemeyi öğrendim aracı zaten sokağa falan bırakınca herşeyi göze alıp bırakmak gerekiyor Allah tan otopark gibi imkanımız var ama olmayanların vay haline

• Geçmiş olsun . Gerçekden çok can sıkıcı bi olay canını sıkma dicem ama . Dostum cana gelcegine mala gelsin.Allah larından bulsunlar böyle insanlar . Bi gün yolda bi yerde birisinin arabasını çizen yada zarar veren bi kişi görürsem ibreti alem için dövüp buraya fotografını koyacagım söz veriyorum.

Tekrar geçmiş olsun .
  • .erefsizler sıkma canını arkadaşım sen çok geçmiş olsun ama pasta cila ile zor gibi
  • öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ,
    platin gri metalikmi opakmı diye düşünürken yazdıklarını okuyunca opak beyaza karar verdim
  • Ya ne sevdaymış bu otomobil sevdası...Aldım götürdüm Renault'a.Adamlar1" abi boyanacak başka yolu yok, pastayla mahvetme yakışmaz", dediler...2 gün içinde hallederiz dediler bende düşüneyim dedim,Acaba bu masrafları kasko karşılar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 26 Şubat 2009; 15:11:15 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.