Şimdi Ara

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım,insanlıktan nasibini almamış bir çok mahlukat maalesef aramızda dolaşıyor.Ben de aracımı aldığımın ertesi günü çizmişlerdi.Çok üzülmüştüm ancak artık alıştım çünkü ön kaputu bi görsen ne halde,Allahlarından bulsunlar ne diyeyim.
  • Aynısı daha geçen başıma geldi aracım garajda duruyordu çıkardım kapının önünde duruyor gideceğim aşağıya indim sol tarafı komple çizmişler elime bir geçseler varya.
  • geçmiş olsun
  • gecmıs olsun gercekten cok uzucu ve sınır bozucu bı durum...aracı ılk aldıgımda gece bıle pencereden bakıyodum korkuyodum cunku ya cızılırse falan dıye sızı anlıyorum bundan dolayı....

ınsalar nasıl bı ruh halıne burunuyolar bılmıyorum ama bunu yapanlara denıcek tek laf s...szdr heralde.....
  • öncelikle geçmiş olsun. bunu yapanlara Allah nasip etmesin böyle arabaları . dileğim bu valla.

pastanın alacağını sanmıyorum.
    fotoğraflarını çekin aracınızın, gidin kaskodan boyatın sağ tarafı. oldu ki satmanız gerekti , fotoğraflar işinize pek yarayacaktır.

çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum biraz sonra kasko yaptırdığım firmayla görüşeceğim,allahtan ilk günden kasko yaptırdık, inşallah bi çözüm üretirler ya,ne kadar heveslenmiştim..

Arkadaşım, senin durumunu en iyi anlayan insanlardan birisi benim. Üzülmek kendine zarardan başka birşey değil. Ne yazık ki bir ütopyada yaşamıyoruz ve bazı sebeplerden ötürü ben dahi şu anda araba değiştirmeyi düşünmediğim gibi geçen yıl aldığım otomobilimi bile korumakta çok zorluk çekmeye başladım. Aracını onar, boyat, eski hale getir ve aynı şekilde kullanmaya devam et. Şu bir gerçek ki beyin faaliyeti 0 ile beyin faaliyeti 100 arasında ülkemizde her türden insan var, komşundan tut, kapıcıya kadar, tanıdıktan tut yabancıya kadar herkes yapabilir. Fırsat suçudur bu, eline taş almış ve çizmiştir.

Hiç uğraşma, hiç üzülme, güzelce yaptır, arabanı sonra güzelce de yıka, temiz bir hava al, denizkenarına git. Mutlu olacağın şeyleri yap, alışveriş yap, güzel bir yemek ye, 2 şişe bira, 1 paket cips al, güzel bir film seyret, mutlu ol.

Maddi şeylere üzülmemen gerektiğini genç yaşta anlamanı ve buna göre yaşamanı umarım. Sana değil, mala gelsin. Mal canın yongası, iyi ki sigortası var. Kaskoya otoparkta vurup kaçma dersen delinmezzzz!

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

hic oyle sey olurmu taner abicim tek tarafli hasarda hasarsizlik koruman yoksa delinir kaskon. illa rucü edecek biri lazim delinmemesi icin..

bu arada arkadasim cok gecmis olsun cok üzücü bir durum.

• Autoking gibi bir yere göster istersen ne yapabilirler bir sor.İlk günden araca pasta cila yaptırmakta gelmiyor insanın içinden ama.Geçmiş olsun.Söylenecek birşey yok.Sıfır araba alınca garajın olacak sokağa bıraktın mı başına gelmeyen kalmıyor.Bizim karşı komşumuzun evinin altında garajı var 5 dakikalığına bile eve gelse mutlaka garaja sokar arabayı.
  • quote:

alikum gerçekten güleceğim yoktu "benimde aracı ilk aldığım hafta kediler ön kaputun üstünde ateşli bir gece geçirmiş" işte bu yüzden satanist olunduğuna göre bizide katil yapacaklar...Arkadaşlar peki ben bunu kaskoya nasıl yaptırtacağım? Yani görevlilerimi bilgilendirecem,hiç bir bilgim yok, biraaz bilgilendirebilir misiniz?

valla ben daha yaptırmadım. biraz daha çizilsin yazın şöyle güzel bi pasta cila yaptırırım olur biter. kasko zaten ufak çizikleri yaptırıyor diye biliyorum ama detayını bende bilmiyorum inanki
  • İşte güzelim arabamın son hali, bu çizikler bütün tampon boyunca arabanın etrafında dolanıyor,inanasınız diye hem sağ,hem soldan resim çektim...

BUYRUN:

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!!

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 25 Şubat 2009; 17:58:09 >

• Heralde pasta,cila iş görmez ??? Ne dersiniz ...Kaskonunda ilgileneceğini sanmıyorum ama, of of hala içim sızlıyo, düşen uçağa mı buna mı üzüleyim,bilemiyorum
  • pastayı bir deneyin olmasa rutuşlatıp üzerine pasta + cila yaptırırsınız.
  • canını sıkma pasta ile gider benimkindede benzer bir çizik vardı pastayla hallettim
  • Geçmiş olsun.
  • büyük geçmiş olsun
  • geçmiş olsun.
  • Ulan böyle adamlar tam sopalık.

Sen çalış didin gidip sıfır araba al , 3kuruşluk adam gelsin çizsin.
  • o kadar emek harcayıp alınan bir araç özellikle sıfır bir araçsa insanı dahada çok üzüyor..
    geçmiş olsun..
  • harbiden geçmiş olsun..
  • satarken çizikten dolayı boyalı dersiniz biraz gerginliği azaltmak için latife yaptım umarım kızmazsınız
  • quote:

Walla benim aracada çıkıyorlar ,sessizce suyu kaynatıyorum,ummadıkları bir anda üstlerine sepiyorum,hem araba kedi kıllarından hemde kediden arınıyor...Bence bi dene,zevki tat

Hayvansever biri yapmış da olabilir kedileri kaynamış suyla haşlamak pek hoş bişey olmasa gerek, kaldı ki o haşlanan kedilerden biri benim olsa arabayı çizmem ama kedimi haşlayanı çizebilirim...Siz zevki tatmışsınız ama haşlanan kedi 50 lira verip kendini düzeltemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.