Şimdi Ara

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 6 gün önce aldığım 2009 Model Renault Megane'yi çekemeyen ..... insanlar hiç utanmadan çekinmeden,içlerinde insanlık duygusu olmadan sağ tarafa Ön tampondan kıça kadar 3 defa gidip gelerek derin çizikler atmışlar yani tırnağa geliyor.Büyük bir ihtimal taş ile yapılmış,Ya hada 100 km bile olmadı yaw....Acaba bunu nasıl onarabilirim,ilk gün çektiğim resmin zevkini alamıyorum....

İŞTE ARABA:

• Yaparlar, zevk için kasıtlı olarak çizerler. Bende imzamdaki arabamı aldıktan tam 15 gün sonra daha 250 küsür km. de sağ tarafını baştan sona çizmişlerdi. Kimi yer derin, kimi yer belli belirsizdi. Peşinden boya koruma yaptırdım ama nafile. Derin çizikler kaldı. Öyle duruyor artık.
    Ama benden aldığı beddua yetmiştir ona. O sabah arabaya binerken avaz avaz bağırmıştım. Ve o çiziği o aralar her görüşümde "ellerin kırılmıştır inşallah" demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 25 Şubat 2009; 13:53:30 >
  • geçmiş olsun pasta cila yaparak deneyiniz. böyle insanlar çıka biliyor malesef arabadan ne isterler anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 25 Şubat 2009; 13:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

geçmiş olsun pasta cila yaparak deneyiniz. böyle insanlar çıka biliyor malesef arabadan ne isterler anlamadım
    geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

geçmiş olsun pasta cila yaparak deneyiniz. böyle insanlar çıka biliyor malesef arabadan ne isterler anlamadım
    gecmiş olsun malesef cok namussuz ve bir okadar cahil şuursuz ahlaksız kıskanc ve pislik insan var toplumda ve sayıları fazla sadece insanlara zarar vermek rahatsız etmek için yaşayan varlıklar var

bunu da yapnlar veya yapan ayni sınıfta

ne istersin niye cizersin amacın ne cizince ne oluyor seni rahatsız eden ne

anlam vermek yormlamak imkansız

benim aracıda 15-16 yaşlarında bir cocuk tam cizecekken yakaladım

sonuçunu siz düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: bacey

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum biraz sonra kasko yaptırdığım firmayla görüşeceğim,allahtan ilk günden kasko yaptırdık, inşallah bi çözüm üretirler ya,ne kadar heveslenmiştim..
  • Öncelikle geçmiş olsun.Bunu yapan zihniyete ne denebilirki makaktan lavmanı haketmiş.Bulursanız sonuna kadar hakkınızı arayın. Derin çizikse yapılacak pek bir şey yok boyatmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugkayis

Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum biraz sonra kasko yaptırdığım firmayla görüşeceğim,allahtan ilk günden kasko yaptırdık, inşallah bi çözüm üretirler ya,ne kadar heveslenmiştim..

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım,önceki arabamda daha ilk haftasında ön kapıdan itibaren arkaya kadar kopmle çizmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Sevgili adaşım,

Şerefsizden bol ne var?Çekemeyen çok.Aile terbiyesi almamış,hazımsız şerefsiz bunlar.Beddua edip,Allah'a havale etmek lazım.Benim de eski aracımın komşunun çocuğu çatal ile ufak bir yerini kazımış.Arkadaşlarına sorarak çocuğu buldum.Önce anasının babasının yanında ağzıma geleni saydım,sonra da parasını aldım.Tabi böyle şeyler çok can sıkıyor,hele ki bir de yeni araba ise.

Geçmiş olsun.Aracınızı Auto-King gibi profesyonel bir yere götürme imkanınız var ise,şansınızı deneyin.Ufak çiziklerde başarılı sonuç alınıyor,fakat derin çiziklere bir şey yapılabilir mi bilmiyorum.

• çok geçmiş olsun adi şerefsiz haysiyet yoksunu insanlar.pasta cilayla geçebilecek durumdaysa boya vurdurmayın fakat boya gerekiyorsa başka yapacak bir şey yok tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Sevgili adaşım,

Şerefsizden bol ne var?Çekemeyen çok.Aile terbiyesi almamış,hazımsız şerefsiz bunlar.Beddua edip,Allah'a havale etmek lazım.Benim de eski aracımın komşunun çocuğu çatal ile ufak bir yerini kazımış.Arkadaşlarına sorarak çocuğu buldum.Önce anasının babasının yanında ağzıma geleni saydım,sonra da parasını aldım.Tabi böyle şeyler çok can sıkıyor,hele ki bir de yeni araba ise.

Geçmiş olsun.Aracınızı Auto-King gibi profesyonel bir yere götürme imkanınız var ise,şansınızı deneyin.Ufak çiziklerde başarılı sonuç alınıyor,fakat derin çiziklere bir şey yapılabilir mi bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

Arkadaşım, senin durumunu en iyi anlayan insanlardan birisi benim. Üzülmek kendine zarardan başka birşey değil. Ne yazık ki bir ütopyada yaşamıyoruz ve bazı sebeplerden ötürü ben dahi şu anda araba değiştirmeyi düşünmediğim gibi geçen yıl aldığım otomobilimi bile korumakta çok zorluk çekmeye başladım. Aracını onar, boyat, eski hale getir ve aynı şekilde kullanmaya devam et. Şu bir gerçek ki beyin faaliyeti 0 ile beyin faaliyeti 100 arasında ülkemizde her türden insan var, komşundan tut, kapıcıya kadar, tanıdıktan tut yabancıya kadar herkes yapabilir. Fırsat suçudur bu, eline taş almış ve çizmiştir.

Hiç uğraşma, hiç üzülme, güzelce yaptır, arabanı sonra güzelce de yıka, temiz bir hava al, denizkenarına git. Mutlu olacağın şeyleri yap, alışveriş yap, güzel bir yemek ye, 2 şişe bira, 1 paket cips al, güzel bir film seyret, mutlu ol.

Maddi şeylere üzülmemen gerektiğini genç yaşta anlamanı ve buna göre yaşamanı umarım. Sana değil, mala gelsin. Mal canın yongası, iyi ki sigortası var. Kaskoya otoparkta vurup kaçma dersen delinmezzzz!

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Sevgili adaşım,

Alıntıları Göster
    Akşama çizik resmini upload ederim, o zaman bakar yorumunuzu yaparsınız,ama derin çizikmi bilmiyorum ama tırnağı bırakın ele geliyor, ben Malatya'da yaşıyorum, Auto-King buralarda yok heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Kaskonun bu olayı çözmesi lazım ama poliçenizin hangi maddeleri içerdiği önemli veya sigorta şirketinin uzun süredir müşterisi iseniz zaten hallederler, bir dilekçe yazın şu gün şu saatlerde şu plakalı otomobilimin sağ ön arka kapısı vs... kimliğini bilmediğim kişilerce çizilmiştir, gereğinin yapılmasını arz ederim diyerek, sigortacınızla aranız iyiyse zaten halledecektir.

Çok geçmiş olsun hepimizin zaman zaman başına geliyor cinnetlik bir durum ama yepyeni arabanın başına gelmesi biraz daha morali bozuyor, nazarlık olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Kaskonun bu olayı çözmesi lazım ama poliçenizin hangi maddeleri içerdiği önemli veya sigorta şirketinin uzun süredir müşterisi iseniz zaten hallederler, bir dilekçe yazın şu gün şu saatlerde şu plakalı otomobilimin sağ ön arka kapısı vs... kimliğini bilmediğim kişilerce çizilmiştir, gereğinin yapılmasını arz ederim diyerek, sigortacınızla aranız iyiyse zaten halledecektir.

Çok geçmiş olsun hepimizin zaman zaman başına geliyor cinnetlik bir durum ama yepyeni arabanın başına gelmesi biraz daha morali bozuyor, nazarlık olsun diyelim.

Alıntıları Göster
    Birde şöyle birşey var olayın olduğu gece evdeki muhabbet" bu arabada nazar var,bindim mi uykum geliyo muhabbetiydi.Evdekilere bi okuyun dedim,Baktım okuyan herkes esniyor,başım ağrıyor" demeye başladı.O an inip başında bekleyecektim ama zaten yeni olduğu için cam kenarına gelip seyretmekten bile zevk alıyordum.Yapan gece 01.00 dan sonra planlı bir şekilde yapmış,çünkü güvenlik kameralarına eğilerek çıkmayacak şekilde yapmış,kim olduğunu bir bulabilsem...Dediğinize katılıyorum Mal canın yongası,inşallah çizik nazarlığı olur,kaza maza olmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 25 Şubat 2009; 14:09:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goktugkayis

Birde şöyle birşey var olayın olduğu gece evdeki muhabbet" bu arabada nazar var,bindim mi uykum geliyo muhabbetiydi.Evdekilere bi okuyun dedim,Baktım okuyan herkes esniyor,başım ağrıyor" demeye başladı.O an inip başında bekleyecektim ama zaten yeni olduğu için cam kenarına gelip seyretmekten bile zevk alıyordum.Yapan gece 01.00 dan sonra planlı bir şekilde yapmış,çünkü güvenlik kameralarına eğilerek çıkmayacak şekilde yapmış,kim olduğunu bir bulabilsem...Dediğinize katılıyorum Mal canın yongası,inşallah çizik nazarlığı olur,kaza maza olmasında

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun nazar boncuğu olsun diycem ama bayağı büyük bie şeye benziyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Alıntıları Göster
    Aklıma bir sürü şey geliyor, söylemeyeyim,ban yerim yoksa ...

Geçmiş olsun diyorum, insan sinirden deliye dönüyor.

Beş dakika önce aracımla geri geri çıkarken müşterim o anda arkama park etmek istemiş, farkedemedim vurdum. Benim aracın arka köşesinde hafif ezilme var ama belli oluyor. Müşterimin çamurluğu gidik. Yaptırcaz bakalım. Neyse, hayırlısı olsun.

Ne yapalım, elden bişey gelmiyor. Sağlığımıza bişey olmasında....

Tekrar geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Beş dakika önce aracımla geri geri çıkarken müşterim o anda arkama park etmek istemiş, farkedemedim vurdum. Benim aracın arka köşesinde hafif ezilme var ama belli oluyor. Müşterimin çamurluğu gidik. Yaptırcaz bakalım. Neyse, hayırlısı olsun.

Tekrar geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Bazı zamanlar, bu araba çizenleri suç üstü yakaladığımı hayal ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Alıntıları Göster
    Benim de eski arabanın bagaj kapağına kapıcının 4 yaşındaki çocuğu manzara resmi çalışması yapmıştı tebeşirle. Tebeşir boyaya zor yazınca da bastırmış da bastırmış. Pastayla zar zor çıkarmıştım. Araç hatchback olunca bagaj kapağında daha geniş alan var diye benimkini seçmiş sanırım. Koyu renk olması da cezbetti heralde. E be çocuğum başka yer mi bulamadın sanatını icra edecek, apartman duvarları, asfalt dururken.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Tekrar geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeş. Nazar diyelim. Ufak çizik olsa nazar boncuğu kalsın derdim. Ama uzun uzun derin çiziklerse kaskodan yaptırt. Yaptırtmazsan hep gözüne batar ve arabandan soğursun.

Bunlarında kestanelerini arabayı neyle çizdilerse onla çizeceksin. Bak bakalım noluyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.