Şimdi Ara

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım böyle şerefsizlere ne denilir ki bilemiyorum artık 3 ay öncede benim aracımı çizdiler arka çamurluğu fazla derin olmamasına rağmen pasta yaptırdım ama geçmedi o çiziği her gördüğümde çizene ana avrat saydırıyorum biz o kadar borçların içinde boğuşup araba alalım şerefsizin biri gelip çizsin yemin ediyorum hiç tanımadığımın arabası olsun çizerken bi görüyüm anasından doğduğuna pişman ederim
  • Geçmiş olsun arkadaşım..
    Bu tarz insan olduğunu iddia eden insanları (!) .... neyse anladınız siz.
  • Allah 2 dünya da da cezasını misli misli verir inşallah ben geçen sene 2008 model sıfır aldığımz focus ta da 3-4 tane çizik attılar .. allahtan boydn boya değil
  • by by vtecsoul
  • kaskon autoking le anlaşmalıysa hasarsızlıktan yaptırabilirsin

gecmiş olsun
  • yapı malzemeleri satan yerlerde bu ve bunlara benzer ürünler var derin çiziklerde oldukca basarılı (aldım kullandım) ama cizigin astarı aşmaması lazım deneyibilirsiniz.

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!!

bu ürünlerin amacı o bölgedeki boyayı dagıtmatarak boyanın olmadıgı yere boya gitmesini saglamaktır.Bu işlemden sonra da cila uygulayarak eski haline getirilebilir.
  • geçmiş olsun
    ya arkadaşlar ben de şunu anlamıyorum araba ya çizik atmış o.... çocukları gidip boyatmışsın ne değeri düşecek ya öyle mi kalsın yani ben 2.el alacak olsam boyası yeni olanı alırım önemli olan kazası olmaması
    o.......çocuğuna ne denir bilmem çok üzücü Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum biraz sonra kasko yaptırdığım firmayla görüşeceğim,allahtan ilk günden kasko yaptırdık, inşallah bi çözüm üretirler ya,ne kadar heveslenmiştim..

geçmiş olsun;

ama bu kadar da üzmeyin kendinizi arabadır, çizilir, vurulur, kırılır.

önce çok hafif rötuş üstüne de güzel bir pasta cila fayda edecektir.

yada autoking gibi firmalar var bir onlara danışın derim.

http://www.autoking.org/

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

gecmiş olsun malesef cok namussuz ve bir okadar cahil şuursuz ahlaksız kıskanc ve pislik insan var toplumda ve sayıları fazla sadece insanlara zarar vermek rahatsız etmek için yaşayan varlıklar var

bunu da yapnlar veya yapan ayni sınıfta

ne istersin niye cizersin amacın ne cizince ne oluyor seni rahatsız eden ne

anlam vermek yormlamak imkansız

benim aracıda 15-16 yaşlarında bir cocuk tam cizecekken yakaladım

sonuçunu siz düşünün

Dostum 10 milyonUN üzerinde kişi memlekette 600 lira aylık gelire sahip. Renault Megane onlar için hayal. E adamda araba yokken sizi görünce delleniyor tabi. Bizim arabanın sol tarafı boydan boya çizik, önüde çizik bir imzasını atmış ama napıyım?

• çok geçmiş olsun,nasıl insanlarla birlikte yaşıyoruz ya..millet artık başkasının üzüntüsüyle mutlu oluyor..
  • Yapanın eline sağlık kime yapacağını biliyormuş ...!
    Sen kedilere kaynar su dök sonra arabam çizildi diye üzül...
    ne adamlar(!) var be...

quote:

Orjinalden alıntı: Tubo
    quote:

Walla benim aracada çıkıyorlar ,sessizce suyu kaynatıyorum,ummadıkları bir anda üstlerine sepiyorum,hem araba kedi kıllarından hemde kediden arınıyor...Bence bi dene,zevki tat

Hayvansever biri yapmış da olabilir kedileri kaynamış suyla haşlamak pek hoş bişey olmasa gerek, kaldı ki o haşlanan kedilerden biri benim olsa arabayı çizmem ama kedimi haşlayanı çizebilirim...Siz zevki tatmışsınız ama haşlanan kedi 50 lira verip kendini düzeltemiyor.

• geçmiş olsun arkadaşım.
  • Bunu yapanlar psikolojik olarak sorunludur.
  • quote:

Walla benim aracada çıkıyorlar ,sessizce suyu kaynatıyorum,ummadıkları bir anda üstlerine sepiyorum,hem araba kedi kıllarından hemde kediden arınıyor...Bence bi dene,zevki tat

Aracının başına gelenleri okuyunca inan çok sinirlendim ancak bu yazını okuyunca da içimden "haketmişsin" demekten başka birşey gelmiyor. Hayvanla insan arasındaki en büyük fark "insanın aklı ve düşünme yetisidir". Ancak insan bu aklı ve düşünme yetisinden dolayı yeri geldiğinde de fesat olabiliyor halbuki hayvanlar çoğunlukla içgüdüsel davrandıkları için hiçbir insana kasten fesatlık yapmazlar, yapamazlar. Sokaktaki hayvanı "arabama çıkma" diye eğitemezsin ancak insan olarak aklını kullanıp başka canlılara zarar vermeden gerekli önlemleri alabilirsin. Sen aklını ve düşünme yetini fesatlık doğrultusunda kullanarak başka bir canlının yaşamına zarar vermeye çalışırsan, kusura bakma ama haketmişsin demekten başka birşey gelmiyor içimden.

Aracına bir branda germiş olsan ne kedilere kaynar su dökerek insanlık dışı bir olay sergilerdin nede araban çizilirdi...

• @koray arkadaşa katılıyorum bende hep söylerim istanbulda yaşıyorsam bir arabaya 100 bin tl vermem çünkü yazık oluyor arabaya ve giden paraya.
  • cok cok gecmiş olsun bnde sıfır arabamın ıkıncı gunu camurlugunu cokmus vazıyette buldum senın cızıkler ıcın hıc elletme bence yazık boyatmaya degmez.
  • Geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

quote:

Aracının başına gelenleri okuyunca inan çok sinirlendim ancak bu yazını okuyunca da içimden "haketmişsin" demekten başka birşey gelmiyor. Hayvanla insan arasındaki en büyük fark "insanın aklı ve düşünme yetisidir". Ancak insan bu aklı ve düşünme yetisinden dolayı yeri geldiğinde de fesat olabiliyor halbuki hayvanlar çoğunlukla içgüdüsel davrandıkları için hiçbir insana kasten fesatlık yapmazlar, yapamazlar. Sokaktaki hayvanı "arabama çıkma" diye eğitemezsin ancak insan olarak aklını kullanıp başka canlılara zarar vermeden gerekli önlemleri alabilirsin. Sen aklını ve düşünme yetini fesatlık doğrultusunda kullanarak başka bir canlının yaşamına zarar vermeye çalışırsan, kusura bakma ama haketmişsin demekten başka birşey gelmiyor içimden.

Aracına bir branda germiş olsan ne kedilere kaynar su dökerek insanlık dışı bir olay sergilerdin nede araban çizilirdi...

Arabaya üzüldüm ama canlılara yapılan o kaynar su dökme hareketini okuduktan sonra söylecek hiç bir lafım yok...

• Arkadaşlar kedi meselesiyle ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum,büyük bir yalnış anlaşılma söz konusu, uykudan yeni uyandım gözlerim mahmur bir şekilde yazıyorum:...

Arkadaşlar ben böyle tepki alacağımı bilmiyordum,sadece bir espri yapıp sizleri güldürmek istedim,size yeminler olsun şu ana kadar 1 defa öyle bir şey yapmışlığım yok, ki kaldı ki ben rottweiler cins köpek sahibiyim, mahallemizde bir tane sefil adında kedi var, buna yazın bir araba çarptı ve ben 4 yavrusunu 3 ay boyunca ellerimle besledim,bana o kadar alıştılar ki devamlı hala gördüler mi kaçma gibi huyları yok ,bazı arkadaşlar laf etmişler ama yemin ederim gerçek değil ,bilsem şaka yapmazdım, düşen THY uçağı ve arabamın çzilmesinden sonra biraz ortamı dağıtayım dedim ama hata ettim, korkmayın sadist değilim, ama yaptığınız yorumlara üzüldüm.Amacım sadece bir tebessüm görmekti yüzlerinizde ama sanırım seviyesiz bir espri yaptım, korkmayı öyle şeyler yapabilecek birisi değilim...

Arabamı Mahvetmişler Yazıklar Olsun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 25 Şubat 2009; 21:42:02 >

• quote:

Arkadaşlar kedi meselesiyle ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum,büyük bir yalnış anlaşılma söz konusu, uykudan yeni uyandım gözlerim mahmur bir şekilde yazıyorum:...

Arkadaşlar ben böyle tepki alacağımı bilmiyordum,sadece bir espri yapıp sizleri güldürmek istedim,size yeminler olsun şu ana kadar 1 defa öyle bir şey yapmışlığım yok, ki kaldı ki ben rottweiler cins köpek sahibiyim, mahallemizde bir tane sefil adında kedi var, buna yazın bir araba çarptı ve ben 4 yavrusunu 3 ay boyunca ellerimle besledim,bana o kadar alıştılar ki devamlı hala gördüler mi kaçma gibi huyları yok ,bazı arkadaşlar laf etmişler ama yemin ederim gerçek değil ,bilsem şaka yapmazdım, düşen THY uçağı ve arabamın çzilmesinden sonra biraz ortamı dağıtayım dedim ama hata ettim, korkmayın sadist değilim, ama yaptığınız yorumlara üzüldüm.Amacım sadece bir tebessüm görmekti yüzlerinizde ama sanırım seviyesiz bir espri yaptım, korkmayı öyle şeyler yapabilecek birisi değilim...

Fazla komik olmayan bir espri anlayışınız var demekki yada ben anlayamadım ancak bu mesajınızda yazmış olduğunuz davranışı cidden gerçekleştirdiyseniz sizi taktir ediyorum.

Zaten hayvanların yaşam alanlarını betonlarla kaplayarak onlara en büyük kötülüğü yaptık, bari yaşayış tarzlarına biraz saygı duyalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 25 Şubat 2009; 21:47:44 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.