Şimdi Ara

Arabamı servisten aldım,tampon lokal boyandı. (Resimli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben işimi gücümü bırakıp servise araba bırakcam, araba serviste kalacak işimi göremeyeceğim, arabam boyandığı için değer kaybı olacak neymiş efendim servis 300 almış 200 lira iade etsinmiş.
    Umarım taksiciye falan çarpmazsınız her saatin parasını nasıl çatır çatır alıyor sizden o zaman görün 200 tl ne parası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı taraf tut tutanağı kardeşim dese aracı kullanan kişinin ehliyetsiz olduğunun farkında mısınız? Sıfır aracına ehliyetsiz biri gelip sürtüyor ve karşı tarafın haberi olmasına rağmen araç sahibinde kalan 200 lira için tehlike zihniyet yorumu yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Adam 140-150 bin lik arabaya biniyor.200 un uzerine yatmis diyenler var.Allahin fakirleri herkes sizmi

• Konu sahibi ne anlatmış bizim forumcuklar ne anlamış :) Hocam lokal boya korkutur fakat iyisi de her zaman farkını belli eder...

Geçmiş olsun ve bundan sonra Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

ya cidden sacmalamaya basladiniz. 200 tl mi mesele simdi? aracin deger kaybi ne olacak? adam satarken goturup gostericek ayni parcada 8 yerine makine koyduklarinda bal gibi cikacak boyali oldugu. 200 tl mi simdi bu arabanin deger kaybi? hey allahim. ben olsam yetkili serviste yapicaksiniz diyip beraber gidip boyatip oderdim. oda gelecek. yok oyle vurdum al 500. daha bile fazla alirdim

Yani sonuçta siz de haklısınız, bir araç tamponuna kadar hasar alıyorsa pert olmalı aslında. Tampon aracın en son hasar görmesi gereken yer. Bence karşı taraftan 10 bin lira para istenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

ya cidden sacmalamaya basladiniz. 200 tl mi mesele simdi? aracin deger kaybi ne olacak? adam satarken goturup gostericek ayni parcada 8 yerine makine koyduklarinda bal gibi cikacak boyali oldugu. 200 tl mi simdi bu arabanin deger kaybi? hey allahim. ben olsam yetkili serviste yapicaksiniz diyip beraber gidip boyatip oderdim. oda gelecek. yok oyle vurdum al 500. daha bile fazla alirdim

Yani sonuçta siz de haklısınız, bir araç tamponuna kadar hasar alıyorsa pert olmalı aslında. Tampon aracın en son hasar görmesi gereken yer. Bence karşı taraftan 10 bin lira para istenmeli.

Tamam troll. araba senin olsaydi baslik acip aglardin ama? :) 100 kusur tl verip araba alicam sonra kekonun teki gelip surtucek al 500 hadi bye bye diyecek he? tamam kazadir olur malimin kolesi degilim de, siz de ki bu ikiyuzluluk canimi acitiyor

• quote:

quote:

quote:

Tamam troll. araba senin olsaydi baslik acip aglardin ama? :) 100 kusur tl verip araba alicam sonra kekonun teki gelip surtucek al 500 hadi bye bye diyecek he? tamam kazadir olur malimin kolesi degilim de, siz de ki bu ikiyuzluluk canimi acitiyor

Aha bu forumda Troll diye de anılmadım demem artık. Canınız sağ olsun. Neyse, otomobillere "Tampon" olarak takılan ve plastikten yapılan bu parçanın amacı zaten darbe gelsin diyedir. Yani tampon boyandı diye hiç bir arabanın değeri düşmez. Tabii eğer bir LaFerrari'den falan bahsetmiyorsak. Ayrıca ben araba çizildi diye "Ağlayacaksam" o arabaya binmem ama oldu ki dediğiniz gibi oldu 100 bin liralık arabam var ve birisi geldi vurdu. Tüm hasar da sadece tamponda, denilmiş ki sigortayı devreye sokarsak tampon komple boyanır. Araç sahibi istememiş ama ben isterdim şahsen. Sonuçta tampon bu, değer kaybı diye bir şey yok. Boyansın tertemiz olsun. Sonra da yoluma bakardım niye ağlayayım ki? Demek ki ben sizin arabaya tıklasam herhalde bana en az 5000 liralık senet imzalatmadan olay yerinden gitmeme müsaade etmeyeceksiniz.

Eğer hasar daha büyükse, arabanın mekanik ya da dış kaporta aksamında problem varsa, sigortalar devreye sokulur aracın hasarı onarılır, eğer bir değer kaybı durumu varsa yine sigorta aracılığı ile karşı tarafın sigortasından temin edilir olur biter.

Neyse ki şu anda 20 bin liralık arabaya biniyorum da arkadan tıklatan olduğu zaman adamla tokalaşıp canın sağ olsun deyip yoluma devam edebiliyorum. Eğer 100 bin liralık arabam olsaydı, 2 senede 6 kere arkadan tıklattılar tampona, ağlamaktan üzüntüden kanser olurdum.

Ha şuna da değinmeden geçemeyeceğim, iki yüzlü diye yafta yapıştırması kolay, sizden ricam iki yüzlülüğümü ispat edebiliyorsanız edin. Eğer ederseniz tüm forum ahalisinden ve ayrıca sizden özür dileyip forumu bırakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Bmw gibi bir aracin tamponundaki ufacik boya bile yarin oburgun deger kaybina yol acarken bide ehliyetsiz birinin araca goz gore gore vurmasiyla olusan, adi kaza olan gercekte goz gore gore kazaya yol acmak olan bir eylem sonucu ben olsam paranin ustunu vermezdim.

Ben gecen sene aracimla ayni model bmw 3.20d ye carptim adamin xenon far falan kirildi camurluk tampon hasar aldi acaba deger kaybi davasi acar mi diye gozume uyku girmedi chnku kaza sirasinda gozum yolda degildi ve suclu bendim bunu arabadan iner inmez de soyledim deger kaybi davasi acsa hakliydi yani.

Rahat uyuyun...

Değer kaybı şahıslardan değil, karşı tarafın sigortasından talep ediliyor ve alınıyor.
  • Mükemmel işçilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aha bu forumda Troll diye de anılmadım demem artık. Canınız sağ olsun. Neyse, otomobillere "Tampon" olarak takılan ve plastikten yapılan bu parçanın amacı zaten darbe gelsin diyedir. Yani tampon boyandı diye hiç bir arabanın değeri düşmez. Tabii eğer bir LaFerrari'den falan bahsetmiyorsak. Ayrıca ben araba çizildi diye "Ağlayacaksam" o arabaya binmem ama oldu ki dediğiniz gibi oldu 100 bin liralık arabam var ve birisi geldi vurdu. Tüm hasar da sadece tamponda, denilmiş ki sigortayı devreye sokarsak tampon komple boyanır. Araç sahibi istememiş ama ben isterdim şahsen. Sonuçta tampon bu, değer kaybı diye bir şey yok. Boyansın tertemiz olsun. Sonra da yoluma bakardım niye ağlayayım ki? Demek ki ben sizin arabaya tıklasam herhalde bana en az 5000 liralık senet imzalatmadan olay yerinden gitmeme müsaade etmeyeceksiniz.

Eğer hasar daha büyükse, arabanın mekanik ya da dış kaporta aksamında problem varsa, sigortalar devreye sokulur aracın hasarı onarılır, eğer bir değer kaybı durumu varsa yine sigorta aracılığı ile karşı tarafın sigortasından temin edilir olur biter.

Neyse ki şu anda 20 bin liralık arabaya biniyorum da arkadan tıklatan olduğu zaman adamla tokalaşıp canın sağ olsun deyip yoluma devam edebiliyorum. Eğer 100 bin liralık arabam olsaydı, 2 senede 6 kere arkadan tıklattılar tampona, ağlamaktan üzüntüden kanser olurdum.

Ha şuna da değinmeden geçemeyeceğim, iki yüzlü diye yafta yapıştırması kolay, sizden ricam iki yüzlülüğümü ispat edebiliyorsanız edin. Eğer ederseniz tüm forum ahalisinden ve ayrıca sizden özür dileyip forumu bırakacağım.

Herkes bilir ki tampon/far vs. parçalar değer kaybına girmez ve araç satılırken de bu parçaların durumuna bakılmaz.
    Hiç kimse de tamponun boyasını ölçmez, 'ölçen varsa da o adam işgüzarın tekidir fiyatı indirerek kar yaparız' düşüncesindedir.

Doğru düzgün yazmışsın, hiç boşuna kendini yorma...

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Konu sahibi ne anlatmış bizim forumcuklar ne anlamış :) Hocam lokal boya korkutur fakat iyisi de her zaman farkını belli eder...

Geçmiş olsun ve bundan sonra Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Forumun gereksizlikleri işte hocam,can sıkmaya değmez.

İşçilik gerçekten güzel oldu,benim içime sindi.Tekrar teşekkür ederim hocam,allah kimseye kaza bela göstermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Böyle böyle bmw alınıyor..:)

BİR TANE ÖRNEK GÖSTERİR MİSİNİZ ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.