Şimdi Ara

Arabamı servisten aldım,tampon lokal boyandı. (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçenlerde konusunu açmıştım,başımıza ufak bi kaza geldi.Benim araba durur haldeyken ehliyetsiz bi bayan geldi sürttü düşük hızla.Serviste karşı tarafın sigortası devreye girse tampon komple boyanıyormuş,bende komple boya istemediğim için bir sürü telefon sonucu karşı taraftan elden 500 lira aldım.Servise lokal boya için bıraktım arabayı.

Servisten 320 TL+KDV gibi bi fiyat aldım.Dün akşam arabayı teslim almaya gittiğimde KDV dahil 300 TL ödedim.Böyle de bi güzellik yapmışlar.Servisten yine çok memnun kaldım.Arabayı da 1.5 günde hazır ettiler.

Pazartesi sabahı böyle olan aracım,

Salı akşamı böyleydi.

Kazanın olduğu gün fikir belirten arkadaşlara tekrar çok teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler,kolay gelsin.

• 200 lirayı iade edecek misin?

EDİT: Bu soruyu sorma sebebim herkesin bunu sormadan saçma sapan yorumlar yapacağını tahmin ettiğim içindi. Alttaki mesajlara bakıyorum konu sahibinin verdiği cevabı okumadan hemende artılanmış ve devamında konu sahibi arkadaşın 100+ bin üzerinde araç sahibi olmasına rağmen 200 liraya kalmış gibi yorumları görünce gerçekten çok üzüldüm. Hatta daha altta ki mesajları okursanız bu yorumu yapmama rağmen aynı + yı aldığımı göremedim. buda arada ki artı farkınıın bu mesajı artılayanların düşüncesini belli ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 10 Ağustos 2016; 13:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

200 lirayı iade edecek misin?

Yok etmicem,söyledim zaten böyle böyle 350 lira civarı tutucak diye.Kalsın dediler,o kadar gittiniz geldiniz,zaten suçlu biziz hediyemiz olsun dediler.

• quote:

200 lirayı iade edecek misin?

İade edip etmemeyi niçin sordunuz?

Yanlış anlamayın, gerçekten bilmek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar uğraşmanın, kazanın oluşturduğu vakit kaybının bedeli 200 liradan fazla zaten. Karşı tarafa bunu belirtmemiş olsanız bile içiniz rahat olmalı. Geçmiş olsun bu arada lokal boya güzel yapılmış gözüküyor.
  • İşçilik muazzam yetkili servis gibisi yok.

• Iscilik bekledigimden cok daha iyi..Borusan'I bir kez daha takdir ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    olay netliğe kavuşsun diye yarın öbür gün başka konuların altında bunu koz olarak kullanacak insanlar. ya sen 200 lirayı iadede etmedin yok öyle yok böyle forumda takılıyorsanız az çok buraları bilirsiniz.
  • quote:

olay netliğe kavuşsun diye yarın öbür gün başka konuların altında bunu koz olarak kullanacak insanlar. ya sen 200 lirayı iadede etmedin yok öyle yok böyle forumda takılıyorsanız az çok buraları bilirsiniz.

Ya ne tozu allah aşkına.200 liranın lafını mı yapıcaz burda? Diğer şahısla benim aramda olan bi mevzunun forumda bu kadar uzaması hoş değil.He de geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

İşçilik muazzam yetkili servis gibisi yok.

Aynen öyle,görünce bende şaşırdım.Hiç belli bile değil.İşçilik gerçekten güzel yapılmış.Fiyatta indirimde yaptılar,taksiyle eve kadar da bıraktılar. Çok memnun kaldım gerçekten.

• ya cidden sacmalamaya basladiniz. 200 tl mi mesele simdi? aracin deger kaybi ne olacak? adam satarken goturup gostericek ayni parcada 8 yerine makine koyduklarinda bal gibi cikacak boyali oldugu. 200 tl mi simdi bu arabanin deger kaybi? hey allahim. ben olsam yetkili serviste yapicaksiniz diyip beraber gidip boyatip oderdim. oda gelecek. yok oyle vurdum al 500. daha bile fazla alirdim
  • öncelik geçmiş olsun, servisin işçiliği çok iyi iş çıkarmış.
  • Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın. Valla yetkili servis gibisi yok aynısı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Böyle böyle bmw alınıyor..:)

İstersen boş konuşma.Arabamın her kuruşu alın teri.Ki zaten bunu sorgulamak sana düşmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

ya cidden sacmalamaya basladiniz. 200 tl mi mesele simdi? aracin deger kaybi ne olacak? adam satarken goturup gostericek ayni parcada 8 yerine makine koyduklarinda bal gibi cikacak boyali oldugu. 200 tl mi simdi bu arabanin deger kaybi? hey allahim. ben olsam yetkili serviste yapicaksiniz diyip beraber gidip boyatip oderdim. oda gelecek. yok oyle vurdum al 500. daha bile fazla alirdim

Boş konuşuyolar işte.

Ben karşı taraftan 320 lira+kdv istedim.Elden 500 lira getirmişler,çok gittiniz geldiniz bir sürü masraf ettiniz suçlu da biziz dediler.Bende aldım parayı,suçsuz yere bir sürü benzin harcadım,boyasız arabamda lokal boya var şimdi.

Bu arkadaşlarda 200 liranın lafını yapıyolar,he he diyip geçmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

öncelik geçmiş olsun, servisin işçiliği çok iyi iş çıkarmış.

Çok teşekkür ederim.Evet gerçekten iyi iş çıkardılar.

• Forumda cbascan nick'li arkadaşın kırmızı F20 aracının tamponunda durduk yere vernik atmıştı. Onu garantiye bile almadı Borusan.

Bu arada sizinki de vernikli kırmızı. Haliyle lokal boya değilde komple tamponu boyamış olmaları kuvvetle muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Forumda cbascan nick'li arkadaşın kırmızı F20 aracının tamponunda durduk yere vernik atmıştı. Onu garantiye bile almadı Borusan.

Bu arada sizinki de vernikli kırmızı. Haliyle lokal boya değilde komple tamponu boyamış olmaları kuvvetle muhtemel.

Hocam tamponun sol tarafında ufak tefek çizikler vardı,aynı çizikler hala duruyor.Komple boyamamışlar yani.Böyle bi çakallık peşinde olduklarını sanmam,özellikle kendi servisim için söylüyorum.

• Adam belki arabayı satarken o lokal boya yüzünden bin lira indirim yapacak, birileri hala 200 liranın iadesinden bahsetmiş.
    Ama kendi arabalarına çarpsalar değer kaybı davası açar bunlar.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    İşcilik süper ötesi.Kazasız belasız sürüşler.Şu 200 lira muhabbeti yapan insanlarıda burdan kınıyorum.Bu kadar vakit kaybının uğraşın sonucu 200 liradan daha fazla bu kadarını düşünemiyecek kadar cahil olamaz insanlar.Lütfen aldırmayınız sizde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.