Şimdi Ara

Arabamı servisten aldım,tampon lokal boyandı. (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz konuşuyorsunuz arkadaşlar, adam zaten söylemiş 350 tl tuttugunu. Karşı taraf ustunu ıstememış. Durduk yere arabayı çizip değer kaybına uğratmışlar yarın bu adam arabayı satarken tampon boyalı dediğinde fiyat kıracaklar 200 tl bunun yanında hiçbir şey. Boş yere zaman harcamış servise gitmiş oturdugu yerden başına bela almış, gelmiş hala 200 tl lafı edıyorsunuz.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Ağustos 2016; 11:00:32 >
  • Ben o parayı iade ederdim her ne kadar rızasıyla versede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın yaktığı şu tampon fotoğrafından bile anlaşılıyor:)

• 1.5 günde çıkmış gayette güzel olmuş. Bende 1 haftadır bekliyorum tampon değiştirecekler diye dün almaya gittim arabayı kaputu çizmişler yine alamadım onarın öyle verin dedim. Renault farkı

• çok geçmiş olsun.

araç sahibi tüm şeffaflığı ile çarpan tarafa ücret bilgisini vermiş, karşı tarafta tüm iyi niyetiyle sebep oldukları zaman ve yakıt kaybına karşılık artan ücretin araç sahibinde kalmasını rica etmiş.

bu bilgilendirmeden sonra o 200 tl için konu sahibine laf çarpmaya çalışanlara halt etmek düşer. bu kadar net.

Allah beterinden korusun hocam, gördüğüm kadarıyla işçilik çok iyi. bu boyadan da değer kaybı yaşamazsınız, boya ölçüm cihazı tamponda değil metal aksamda sağlıklı sonuç verir. o yüzden plastik aksam olan tampon vb. alanlarda boya ölçümü yapılmaz
  • Tampon değer kaybı yaşatmaz arkadaşlar. Burada şimdi böyle deyip satarken benim söylediğimi söylemeyin...

• Tamponu boyalı araba benim icin perttir. Alınmaz , satılmaz. En az 20.000 değer kaybı olur o araçta. 200 TL ile çok zarar etmişsiniz hacı.

• Görünüşe göre gayet güzel olmuş.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, gayet güzel iş çıkarmışlar Allah beterinden korusun diyelim, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: schumici

çok geçmiş olsun.

araç sahibi tüm şeffaflığı ile çarpan tarafa ücret bilgisini vermiş, karşı tarafta tüm iyi niyetiyle sebep oldukları zaman ve yakıt kaybına karşılık artan ücretin araç sahibinde kalmasını rica etmiş.

bu bilgilendirmeden sonra o 200 tl için konu sahibine laf çarpmaya çalışanlara halt etmek düşer. bu kadar net.

Allah beterinden korusun hocam, gördüğüm kadarıyla işçilik çok iyi. bu boyadan da değer kaybı yaşamazsınız, boya ölçüm cihazı tamponda değil metal aksamda sağlıklı sonuç verir. o yüzden plastik aksam olan tampon vb. alanlarda boya ölçümü yapılmaz

Forumun gereksizlikleri işte.He he diyip geçmek lazım.Forumda egolarını tatmin etmek için laf sokmaya çalışanları kafama takıp kendimi üzemem kimse kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Marifetmiş gibi 500 aldım 300'e yaptırdım diye yazarsan, millet 200 liranın hesabını soruncada kızmayacaksın.

Kardeş sen ne anlatıyosun? Olayı tüm şeffaflığıyla anlattım işte,senin gibileri inandırmak için konuyu yanlış aktaramam kusura bakma.Marifet diyor bide,boş yapmakta üstünüze yok.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet güzel oldu,sıkıntı yok.Hiç belli değil,o konuda içim rahat.Unuttum bitti gitti.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.Allah hepimizi beterinden korusun.

• öncelikle geçmiş olsun.
    kimseye lafını sözünü geçiremeyen, toplumda bir yer edinemeyen insanlar buraya gelmiş klavye delikanlılığı yapıyor.

• Hocam siz istanbul avcılarda mı oturuyorsunuz ? Aynı şekil aynı hasarlı kırmızı bi bmw bizim sokaktada vardıda ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Hocam siz istanbul avcılarda mı oturuyorsunuz ? Aynı şekil aynı hasarlı kırmızı bi bmw bizim sokaktada vardıda ondan sordum

Yok hocam,Kocaelideyim ben.

• hasar sigortadan halledilebilecekken niçin kendiniz yaptırmak istediniz?
  • vallahi beni tamirci servisle felan uğraştırmasınlarda sırf 500 ü hemen vereyim,arabada ufak tefek düzeltilip bıyanması gereken yerler var öylece duruyorçok üşengecim.

• quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

hasar sigortadan halledilebilecekken niçin kendiniz yaptırmak istediniz?

Hocam şöyle bi durum oldu.Karşı taraf 8/8 suçlu.Karşı tarafın sigortası devreye girerse servis tamponu komple boyuyor,lokal istersek dışarıda anlaşmalı servise yönlendiriyorlar.Bende lokal boyayı serviste yaptırmak istedim.Karşı tarafta karşılamayı kabul edince cepten yaptırdık.

• Simdi millet hep 200 tl nin hesabini sormus,fakat birde olayin su boyutu var.kazayi yapan ehliyetsizmis,eger tutanak tutsalardi karsi tarafa,hem aracin sahibine hem de ehliyetsiz surucuye 1650 tl civarinda ceza kesilecekti.aracin bir sonraki sigortasi kaskosu en iyi ihtimalle 2 katindan fazla zamlanacakti.yani kaba hesapla 5000-6000civarinda para cikacakti ceplerinden.arac sahibi iyi niyetli davranip,500tl ye razi olmus.adamlari 10da 1i kadar masrafla kurtarmis.daha burda 200tl nin hesabini sormak abesle istigale girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 10 Ağustos 2016; 13:28:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.