Şimdi Ara

Arabamı servisten aldım,tampon lokal boyandı. (Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Böyle böyle bmw alınıyor..:)

Yaptığınız yorum tek kelimeyle iğrenç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Geçmiş olsun 0 gibi olmuş gerçekten . Değer kaybından ziyade bu arabayı yıkatıp kendiniz siliyorsanız yaptırmasaydınız işte o zaman canınız sıkılırdı her gördüğünüzde

Benim kaputtaki taş izleri bile canımı sıkıyor . Millet tertemiz bile dese benim gözler hemen oraya takılıyor arabaya bakarken . Sırf bu yüzden kaputu değiştirmeyi düşünüyorum Kaputu değiştirsem şimdi kazalı falan diye indirim isteyecekler

Konudaki bazı arkadaşlara 123 Lira problem yaratmış sanırım onlar bir İban versin de hepsine 150 şer lira yolla bakalım Böyle böyle BMW alabilecekler mi onlar da ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Ağustos 2016; 13:32:23 >
  • tampon boyalı da olsa satarken alıcıya izah etmek sıkıntılı bir iş .aynı fiyat lı aynı dolulukta aracın şahsen ben tamponda olsa boyasız çiziksiz olanı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Marifetmiş gibi 500 aldım 300'e yaptırdım diye yazarsan, millet 200 liranın hesabını soruncada kızmayacaksın.

Kardeş sen ne anlatıyosun? Olayı tüm şeffaflığıyla anlattım işte,senin gibileri inandırmak için konuyu yanlış aktaramam kusura bakma.Marifet diyor bide,boş yapmakta üstünüze yok.

Karşı taraftan aldığın paranın detayını yazarak neyi amaçlıyordun şeffaflığı mı? Kim sana soracak karşı taraftan kaç para aldığını, beni mi kandırıyorsun yoksa kendini mi.
    Karşı taraf hem ehliyetsiz, hem suçlu olduğu için konuyu uzatmayıp 200 TL'yi sana hibe etmiş. Çünkü sen şikayet etsen çok daha sağlam cezalar alabilirdi.
    Sende kendine yakıştırıp 200 TL'nin üstüne yatmışsın.
    Benim ahlaki anlayışımda emanet paranın üstüne yatmak uymuyor, sana uyuyorsa sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

Marifetmiş gibi 500 aldım 300'e yaptırdım diye yazarsan, millet 200 liranın hesabını soruncada kızmayacaksın.

Kardeş sen ne anlatıyosun? Olayı tüm şeffaflığıyla anlattım işte,senin gibileri inandırmak için konuyu yanlış aktaramam kusura bakma.Marifet diyor bide,boş yapmakta üstünüze yok.

Karşı taraftan aldığın paranın detayını yazarak neyi amaçlıyordun şeffaflığı mı? Kim sana soracak karşı taraftan kaç para aldığını, beni mi kandırıyorsun yoksa kendini mi.
    Karşı taraf hem ehliyetsiz, hem suçlu olduğu için konuyu uzatmayıp 200 TL'yi sana hibe etmiş. Çünkü sen şikayet etsen çok daha sağlam cezalar alabilirdi.
    Benim ahlaki anlayışımda emanet paranın üstüne yatmak uymuyor, sana uyuyorsa sorun yok.

Ya boş boş konuşma.Okumuyo musun sen karşı taraf iyi niyetle kendisi bıraktı paranın kalanını.Ben üstüne yatmadım yani.Bindiğim araba belli,200 liranın üzerine mi yatıcam? Bu arabaya kullandığım şampuanın litresi 60 lira,sen hala ne anlatıyosun? Üstüne yatmışım da bilmem ne.Ne kadar çok seviyosunuz dedikodu yapmayı.Yolla hesap numaranı sana yolliyim 200 lirayı,sus sonra.Olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Öncelikle Geçmiş olsun 0 gibi olmuş gerçekten . Değer kaybından ziyade bu arabayı yıkatıp kendiniz siliyorsanız yaptırmasaydınız işte o zaman canınız sıkılırdı her gördüğünüzde

Benim kaputtaki taş izleri bile canımı sıkıyor . Millet tertemiz bile dese benim gözler hemen oraya takılıyor arabaya bakarken . Sırf bu yüzden kaputu değiştirmeyi düşünüyorum Kaputu değiştirsem şimdi kazalı falan diye indirim isteyecekler

Konudaki bazı arkadaşlara 123 Lira problem yaratmış sanırım onlar bir İban versin de hepsine 150 şer lira yolla bakalım Böyle böyle BMW alabilecekler mi onlar da ??

Ben hiç dışarda yıkatmadım ki arabayı,sadece kendim yıkıyorum.

O yüzden canımı sıkıcaktı,lokal boyattım gitti.İçim rahat şimdi.Sırf o yüzden değiştirme kaputu ya,film çektir göze batmıyo ondan sonra.Ben eski arabamda öyle yapmıştım.

Ya boşver ya,zaman ayırıp şuraya konu açtığıma pişman oldum.Ne kadar gereksiz insan varsa forumda toplanmış.Zaman ayırıp bişeyler yapıyoruz,gelen yorumlara bak.

• Boyamayı Yapan Servis hangi servis ?
    Ben Bursa teknik otoya 2 sene önce ön sağ çamurluğu komple boyatmıştım ters yönden gelen motosiklet çarpması sonucu. Boya kenarlardan atmıştı. Sizinkini güzel boyamışlar direk belli ediyor kendini zaten.

• Güzel olmus renk tutmuş, ben olsam 200tlyi fakir fukaraya verirdim. Hak geçmesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya boş boş konuşma.Okumuyo musun sen karşı taraf iyi niyetle kendisi bıraktı paranın kalanını.Ben üstüne yatmadım yani.Bindiğim araba belli,200 liranın üzerine mi yatıcam? Bu arabaya kullandığım şampuanın litresi 60 lira,sen hala ne anlatıyosun? Üstüne yatmışım da bilmem ne.Ne kadar çok seviyosunuz dedikodu yapmayı.Yolla hesap numaranı sana yolliyim 200 lirayı,sus sonra.Olur mu?

Ama benim şampuanım 60 lira tamam mı...
    Sana yolliyayım 200 lira sus tamam mı...

Zihniyete bak şampuanın fiyatını söylüyor.
    Seviyeni iyice ortaya koydun zaten, seninle aynı seviyeye inmeye gerek yok.
    Sana iyi forumlar

• Kırmızı renk olunca araba eski hali berbat duruyormuş yalnız hani renk normalde çok dikkat çekiyor öyle bir çizik ile dolaşmak hoş gorunmeyecekmsis boyatmak ile iyi etmişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE-A

Boyamayı Yapan Servis hangi servis ?
    Ben Bursa teknik otoya 2 sene önce ön sağ çamurluğu komple boyatmıştım ters yönden gelen motosiklet çarpması sonucu. Boya kenarlardan atmıştı. Sizinkini güzel boyamışlar direk belli ediyor kendini zaten.

Kocaeli bayisi Öztorun Oto.

Şimdilik bi sorun gözükmüyor,ilerleyen dönemlerde görücez nasıl olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Kırmızı renk olunca araba eski hali berbat duruyormuş yalnız hani renk normalde çok dikkat çekiyor öyle bir çizik ile dolaşmak hoş gorunmeyecekmsis boyatmak ile iyi etmişsiniz.

Hocam çok kötü görünüyodu gerçekten,ufak tefek bişey olsa elletmezdim ama alan geniş olunca lokal boyandı.İçime sindi açıkçası.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Tabi canım 3 günlük dünya kendi arabamız gözümüze güzel görünmeyecek ise neyleyim o işi iyi olmuş renk de çok güzel güle güle kullanın ;)

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum.Malum kendim yıkayınca da gözüme çok batıyor.Böyle iyi oldu.İlginiz için teşekkür ederim.

• Adam 140-150 bin lik arabaya biniyor.200 un uzerine yatmis diyenler var.Allahin fakirleri herkes sizmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel boyamışlar hocam gözünüz aydın, hiçte sırıtmıyor gerçekten

Şahsi düşüncem, forumda gerçek hayatınızdan çok detay, ayrıntıyı vermeyin, burası türlü türlü insan dolu, hatalı olan taraftan parasını aldınız yaptırdınız kime ne, onu sorgulamak buradaki üyelerin haddine değil.
  • Borusan farklıdır her zaman farklı
    Müşterisine saygısı, ürününe gösterdiği özen her zaman olduğu gibi yine en iyisi

İllaki çürük yumurtaları vardır. Onlarıda affettiklerini görmedim. Anında kapatılırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Gayet güzel boyamışlar hocam gözünüz aydın, hiçte sırıtmıyor gerçekten

Şahsi düşüncem, forumda gerçek hayatınızdan çok detay, ayrıntıyı vermeyin, burası türlü türlü insan dolu, hatalı olan taraftan parasını aldınız yaptırdınız kime ne, onu sorgulamak buradaki üyelerin haddine değil.

Sağolun hocam,teşekkür ederim.Benimde içime sindi.

Ufak bi detayı bu kadar abartıcaklarını bilsem paylaşmazdım.Benim aklıma bile gelmedi bu detay.

Teşekkür ediyorum tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Borusan farklıdır her zaman farklı
    Müşterisine saygısı, ürününe gösterdiği özen her zaman olduğu gibi yine en iyisi

İllaki çürük yumurtaları vardır. Onlarıda affettiklerini görmedim. Anında kapatılırlar...

Hocam servise toplam 4 kez gittim.İlk 2 bakımı,rot-balans ve bu boyama işlemi.Her defasında çok memnun kaldım.Cam değişimlerinde ve boyada ikame araç tahsis etmiyorlarmış.Ama 20 km uzaklıktaki evime taksiyle bıraktırdılar,tek kuruşta ücret almadılar.Gerçekten çok memnun kalıyorum her seferinde.İstanbul ve Ankarada ki bayiler nasıldır bilmiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Adam 140-150 bin lik arabaya biniyor.200 un uzerine yatmis diyenler var.Allahin fakirleri herkes sizmi

Boşver hacı ya,böylelerine internetini harcadığına değmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.