Şimdi Ara

Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
6
Favori
6.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• son paylaştıgıma bakın arkadaşlar son hali orda

http://urun.n11.com/ayakkabi-boyasi/woly-likit-deri-boyasi-P10147120

Linkte ki boyayla boyadım. söyledindiğine göre boyayı besliyo ve kalıcılık sağlıyo yani bende yorumların yalancısıyım.

Aracımın direksiyonu gördüğünüz gibi bayağı bi solmuştu rengi atmıştı. Önce kılıf alıp taktım ama gözüme hiç hoş gelmedi. ondan sonra boyamaya karar verdim...

fotoğrafları büyütüp bakarsanız ilk halinde ki soyukları boyanın atmış halini daha net görebilirsiniz sırasıyla koydum fotoğrafları

ilk baş ıslak mendille bi güzel silip kurulayıp astar olsun diye 1 kere geçtim üstünden. 3-4 saat sonra bi kere daha geçtim..

ondan sonra yarınsı gün son katı geçip bitirdim yani bence güzel oldu ama yorum yine sizin :)

Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ?

Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmfaopalio -- 13 Aralık 2015; 0:08:12 >

• ..................
     Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ? Arabamın Direksiyonunu Boyadım Sizce nasıl Olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmfaopalio -- 11 Aralık 2015; 14:19:53 >

• Guzel olmus. Neyle boyadiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel olmuş =) eline sağlık.
  • Güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ile boyadınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmus valla. Elinize saglik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eliniz boya olmasın kullanırken
  • Kullanırken eliniz boya olabilir, hangi boya ile boyadınız?

• Biraz güleyim kim ne saçmalamış yine direksiyon boyanır mı diyerek girdim, Hayret içinde kaldım. Ne ile boyadınız acaba çok güzel olmuş elinize sağlık. İlerde boya atma yapmazsa uzun süre kalıcı olacak türden bişeyse çok iyi.
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    Olmaz heralde herkes faydalansin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerinizde olsam deri kaplatırım.
    bu arada terlikler de iyimiş
  • Yav forumda ikinci el satis yapip da fiyatini yazmayanlar gibisin usta. Soyle herkes bilsin. Mal faydaliysa reklami olmali zaten

• http://urun.n11.com/ayakkabi-boyasi/woly-likit-deri-boyasi-P10147120

bi arkadaşım boyamıştı deri boyasıymış sanırım onda bi sorun olmadı bayadır kullanıyo sonra bende alıp yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmfaopalio -- 27 Kasım 2015; 21:37:28 >
  • Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfzn

Biraz güleyim kim ne saçmalamış yine direksiyon boyanır mı diyerek girdim, Hayret içinde kaldım. Ne ile boyadınız acaba çok güzel olmuş elinize sağlık. İlerde boya atma yapmazsa uzun süre kalıcı olacak türden bişeyse çok iyi.

teşekkürler hocam. bende birisinden görüp boyadım boya işlerinden pek anlamadıgım halde güzel oldu 3 kat geçince daha güzel oldu hatta hızımı alamayıp kapı kollarını falan boyadım

http://urun.n11.com/ayakkabi-boyasi/woly-likit-deri-boyasi-P10147120 bunla boyadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmfaopalio -- 26 Kasım 2015; 20:30:51 >

• Güzel olmuş eliniz boya olmazsa ve aracın içi korkmuyorsa sıkıntı yok demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

yerinizde olsam deri kaplatırım.
    bu arada terlikler de iyimiş

terlik kendinden geçmiş :D:D

kısa vadede bu işimi görmezse onu da düşünüyorum hocam
  • yani tamamen kurusun bi süre kullandıktan sonra onu da buraya eklerim elim boya oldumu diye. umarım kalıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

mok gibi olmuştur demeye girdim döt oldum gidiyorum

Üstat aynı fikirdetim sizinle.

Ama ilerleyen zamanlarda elleye elleye eski halini alacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.