Şimdi Ara

Araban olmak zorunda diil.(Arabasızlar iiçin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bakıorum da hep bölünmüşüz bende arabasızlar için bişy yapim dedimm.

Arabam yok kardeşim diosanız buraaya

Maksat arabasızlar kim görelim!Hadi şimdi cesaret zamanı...

Kolpa yapanlar için dimdik ayakta duralımm...

• ben işten cıktım. Arabamı da sattım .Kredi kartımı kapattim. hyundai Accentim vardi. Şimdi Babamın Mitsubishi Colt'u ile idare ediyorum.
    Yıllar sonra otobüslere binmeye başladım. Artık arabayı nereye parkedicem, çekerler mi, yine mi Taksimde 8 TL park parası vercem gibi sorunum yok. Şimdilik tabi. En kısa zamanda alıcam yine bi tane. Ama heryere arabayla gitmem artık. Gidip te otoparkcıları zengin etmek istemiyorum. İş için de servis olmayan işte çalışmıcam. Gecen işte ayda 400 Tl benzin parası veriyordum ve beni bitirdi bu benzinler
  • Allah gönlüne göre versin kardeşim...
  • Bendeki araba kimsede yok.. Park sorunuda yaratmıyor. Ayrıca yeşil motor kullanılmış araçta...

Seviyorum İETT otobüslerini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 19 Şubat 2008; 14:02:42 >
  • Oda güzel,ne yakıo bu araba...
  • Çok ucuz.. Nereye gidersen git 1,25 ykr.
    Öğrenci isen 80 ykr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 19 Şubat 2008; 14:12:57 >
  • Benim de 4aydır arabam yok. Köşedeki bakkala bile arabayla gitmeye alışık olduğumdan başlangıçta büyük bir şok yaşadım. Park yeri sorunu olmayışı arabasızlığın bence tek avantajı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde arabam yok.bir kul yapısı olan otomobilin deli gibi isteyenler neden alamaz en acı şeylerdendir.
  • Allah hepimize istediimizden nasip etsin en kısa süre içerisinde...
  • ya bende cok araba var plakası 500 milyar yane artık siz düşünün havamıda attım taksi yanee

zühürt boy

• Sende mi arkadaşım önce bna olan borçlarını öde 500 milyarmış rüyanda gördünmü lan ?
  • bende 1 tane 2003 Timberland var (bu dizel arazi şartları için)
    1 tane Kemal Tanca var, bu cabrio ama yazlık kullanıyorum.
    1 tane adidas var modelini unuttum
    1 tane daha adidas var, yarışa giderken bunu kullanıyorum. Çok yakıyor şerefsiz, özel soğutma kanalları var modifiyeli yani.

garajım geniş allahıma şükür. Olmayanların da olsun :D

şaka bi yana Ankara'da yım kapımın önünde ailemin olur, ablamın olur, eniştemin olur Range'in den Opel Astrasına 3-4 çeşit araba olur zamanına göre. kar yağar bırakırlar, bir iş olur bırakırlar. Bir yere giderler bana verirler. Bakım yapılacaktır ben götürürüm. Şunu söyliyim :D Otopark olayım garantide değilse, birisinin evi olur, alış veriş merkezi olur hayatta araba kullanmam. Yürüyüş + Toplu taşıma + 5 ytl geçmiyorsa taksi (arada bir) çok rahat oluyorsun vallahi. Hele iş çıkışı millet daat düt ben yaslıyorum kafayı ohhhh suyumu içiyorum.

Hele otobüs oyyy :D özel şoför. İstanbul daki sevgili halkımız gerçi toplu taşımada camlara tutkal edasıyla yapışarak gidiyor zamanında çektim onu ben ama anlamadığım trafikte eziyet. Saygı duyuyorum yaşamak için her gün o trafiği çekenlere.

• quote:

Orjinalden alıntı: asphodel

bende 1 tane 2003 Timberland var (bu dizel arazi şartları için)
    1 tane Kemal Tanca var, bu cabrio ama yazlık kullanıyorum.
    1 tane adidas var modelini unuttum
    1 tane daha adidas var, yarışa giderken bunu kullanıyorum. Çok yakıyor şerefsiz, özel soğutma kanalları var modifiyeli yani.

garajım geniş allahıma şükür. Olmayanların da olsun :D

şaka bi yana Ankara'da yım kapımın önünde ailemin olur, ablamın olur, eniştemin olur Range'in den Opel Astrasına 3-4 çeşit araba olur zamanına göre. kar yağar bırakırlar, bir iş olur bırakırlar. Bir yere giderler bana verirler. Bakım yapılacaktır ben götürürüm. Şunu söyliyim :D Otopark olayım garantide değilse, birisinin evi olur, alış veriş merkezi olur hayatta araba kullanmam. Yürüyüş + Toplu taşıma + 5 ytl geçmiyorsa taksi (arada bir) çok rahat oluyorsun vallahi. Hele iş çıkışı millet daat düt ben yaslıyorum kafayı ohhhh suyumu içiyorum.

Hele otobüs oyyy :D özel şoför. İstanbul daki sevgili halkımız gerçi toplu taşımada camlara tutkal edasıyla yapışarak gidiyor zamanında çektim onu ben ama anlamadığım trafikte eziyet. Saygı duyuyorum yaşamak için her gün o trafiği çekenlere.

Valla eline sağlık güzel yazmışsın...

• Benim var ama kullanmıyorumö yerim burda mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikiriki

Benim var ama kullanmıyorumö yerim burda mı???

Hadi senin yerinde burası olsun napalım

• Benimde Aracım Şu an yok ama 6 ay içinde rx8 2008 model alıcam inş..
  • quote:

Kusurabakma, bizim klube girmek o kadar kolay değildir. Araba sahibi olan burjuva kompradorler giremez
  • quote:

Orjinalden alıntı: metesunshine

quote:

Kusurabakma, bizim klube girmek o kadar kolay değildir. Araba sahibi olan burjuva kompradorler giremez

Ya mevlana gbi olalım arkadaşım ne olursan ol gel

• ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ arabayı sattım...bende geçen yıl corsa'yı Toyota sevdasına sattım satış o satış tabanvayla idere ediyoruz şimdilik.
  • Benim de arabam yok.Ne yapayım ben de el arabasıyla idare ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.