Şimdi Ara

Arabanın camları nasıl temizlenir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
47.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Camlari temizlemek icin cam suyu kullaniyorum.Bez olarakta bimde satilan mikrofiber bezleri.

2 defa dis 2 defa ic seklinde temizlerseniz cami iz falan kalmiyor tabi oncesinde guzelce yikamaniz lazim arabayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

Mr.Muscle ın camsiliyle ve mikrofiber bezle defalarca yapmama rağmen halen dalgalanma var camda .ne yaptıysam olmadı .Güderi ile yap diyolarda ondanda emin değilim.

Hocam bende camsil + cam bezi (mikrofiber değil) kullanıyorum. bende hiç dalgalanma olmuyor. tavsiyem size şu, Camsili cama değil beze sıkın ve çok çok az sıkın sonra beze dağıtın. Cama çok fazla sıvı deymediği için dalgalanma izi olmaycaktır.
  • Camsil yeşil harika temizliyor. Daha iyisi için sonax extreme nano cam temizleyici ayna gibi yapıyor. İpa yağ, cila, kireç kalıntılarını temizlemede iyidir. Ayrıca camlara en inceisnde cila atıp parlatabilir, ön cap hariç diğerlerine wax süreüpü su kayrıdırıcılık kazandırabilirsiniz. Ön cama wax sürerseniz silecek lastikleri iz bırakıyor yağmurda.
  • Araba camı temizleme işlemini bende merak ediyordum. Buradan bakabilirsiniz: https://sosyola.com/araba-cami-nasil-temizlenir/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.