Şimdi Ara

Arabanın toz tutmasını ne ile engelleriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cila yaptırabilirsin tozu kaydıranlardan
  • Ankara için pek mümkün değil,şehir şantiyeye döndü her yer çalışma.Özellikle yenimahalle civarında bildiğin insanlar toz soluyor,araba ne yapsın.
  • İstanbul ve Ankara için biraz zor. Eğer kapalı garajın varsa daha az tozlanır.Özel spreyler var antistatik bi yüzey yapıyor daha geç tozlanıyor deneyebilirsin
  • Ankara için imkansız, arabayı geçtim dışarı girip çıkmada ayakkabı sanki 10yıllıkmış gibi oluyor
  • Cila uygulamasıyla tozlanma az da olsa geciktirilebilir ama tozdan tamamen kurtulmak bizim ülkemiz için maalesef hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara iseniz ankara'dan taşınmanız gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben tozlanıo die ugraşmıyorum her yeri kazdılar bıraktılar toz toprak zaten yıkasanda gene tozlanıo yapcak bişi yok. izmirinde içine ettiler
  • parlatıcı maddeler elektriklenmeden dolayı genelde daha fazla toz tutmasını sağlıyor, yani en iyi antistatik ürünü bulsak bu sorunu büyük ölçüde çözmüş oluruz.

Peki şöyle soryım en iyi bildiğiniz antistatic nedir?
  • Ben en son fk1000p cila kullandım; diğerlerine göre tozlanmayı geciktiriyor gerçekten de.
  • Neredeyse bütün büyük şehirler aynı...Hatta küçükler bile...
    Habire inşaat,habire hafriyat...Neye yarayacaksa...Yollar toz ve çamur içinde...
    İnşaat yaparak kalkınacağını zanneden bir anlayışla olacağı bu...
  • Bizim araba siyah. Ciladan sonra toz pek tutmadı hemen kayıyordu ancak yine de pek farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Ben en son fk1000p cila kullandım; diğerlerine göre tozlanmayı geciktiriyor gerçekten de.

+1903

FK 1000P Kullanmadan önce bu kadar tahmin etmiyordum ama kullandıktan sonra çok daha iyi anladım gerçekten iyi bir ürün
    Araç tozlanmayacak diye bir kural yok illaki tozlanıyor ama daha az ve daha geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

Ben en son fk1000p cila kullandım; diğerlerine göre tozlanmayı geciktiriyor gerçekten de.

+1903

FK 1000P Kullanmadan önce bu kadar tahmin etmiyordum ama kullandıktan sonra çok daha iyi anladım gerçekten iyi bir ürün
    Araç tozlanmayacak diye bir kural yok illaki tozlanıyor ama daha az ve daha geç.

nedir hocam bu ürün nereden temin edilir?
  • Bildiğim kadarıyla normal satışı yok ben sahibinden vasıtasıyla almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

quote:

+1903

Hocam hondacı bir arkadaşım almıştı o tavsiye etti sağolsun beraber uyguladık yurtdışından geldiğini biliyorum,başka bir bilgim yokdetaylı bilgi alırsam sizinle paylaşırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

quote:

+1903

Hocam hondacı bir arkadaşım almıştı o tavsiye etti sağolsun beraber uyguladık yurtdışından geldiğini biliyorum,başka bir bilgim yokdetaylı bilgi alırsam sizinle paylaşırım

teşekkürler.. şuan carpex in carnabua içerikli ıslar cilasını kullanıyorum son parlatıcı olarak, elektriklenme yapmıyor ancak tozlara karşı bir korumada sağlamıyor.. bende araştırmaya devam edip sonuçları burada yazacağım...

• Ben bunun için boya koruma yapmıştım ama eskisinden 10 kat fazla toz tutmaya başladı.Bir de boya koruma toz tutmaz derler.
  • Orijinalden alıntı: ugurozer

Erdem boyada bir dönem varmış şu anda stoklarında yok takip edersen belki yakalayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado -- 9 Ağustos 2012; 8:46:22 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/temizlik-icin-toz-alma-aleti-toz-alma-puskulu-60683850

Burdaki alet işe yarar mı acaba, bende arabada kullansam mı acaba diye düşünüyorum, arabayı yıkatıp evin önüne cektikten sonra ertesi sabah toz içinde görünce verdiğim paraya üzülüyorum, yıkattıktan sonra toz almak için kullanılabilir belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.