Şimdi Ara

Arabaya elektrik gitmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iyi günler herkese bir sıkıntıdan bahsedicem sizlere yardımcı olursanız sevinirim.Öncelikle araç peugout 301 bugün aracı çalıştırmaya gittiğimde arabanın kapılarını açan kumandaya yetecek kadar bile elektrik yoktu,araç çalışmadı gösterge ışıkları bile yanmıyor.sorun aküden kaynaklanabilir dedim kabloyla denedim elektrik var ama araca gelmiyor ne yapmak lazım?

• Far falan açık kalmıştır. Sabaha kadar bitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Akü de yeşil ışık yanıyor ama yani akü dolu gösteriyor

• o göstergelere pek itibar etmeyin. aküde elektrik olabilir ama araca yetecek kadar olmayabilir. Doluluk oranı %60 ın altına düştüğünde benim aracım marş basmaya tenezzül bile etmiyor nasıl olsa çalışmaz diye :D
  • Şimdi bu arada kabloyla tanıdığın aracının aküsüne bağladık yine çalışmadı en ufak şey arabanin kumandası bile calismiyo gösterge ışıkları felan hiç yok sanki arabada hiç akü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: durdurun uçağı iniyoruz

Şimdi bu arada kabloyla tanıdığın aracının aküsüne bağladık yine çalışmadı en ufak şey arabanin kumandası bile calismiyo gösterge ışıkları felan hiç yok sanki arabada hiç akü yok

megane 2 aracımda da bu tür bir problem olmuştu.akü doluydu ama arabaya elektirik gelmiyordu.akünün orada bir sigorta varmış.o değişti sorun çözülmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durdurun uçağı iniyoruz

Akü de yeşil ışık yanıyor ama yani akü dolu gösteriyor

Akün bozulmuş, aynısı başıma geldi değiştirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlayan birini bekliyoz şimdi durduk yere nasıl bozulur neyse sağlık olsun belki hemen yapılır

• aküyü degiştir
    garantın bitmedıyse yol yardımı ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aküdeki yeşile itibar etmeyin. ben ona güvendim akü patlayacak raddeye gelmişti. en iyisi değiştirmek.
  • Herkese tesekkurler yol yardim geldi adam hiç bişey yapmadı ne hikmetse kapıyı açtım adamlar baksın diye ışıklar yandı ve çalıştı anlamadim adamlarda şaşırdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.