Şimdi Ara

Arabaya hasar veren çocuklar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler konuya yazılan bütün cevaplar için tek tek teşekkür ederim :) Gerçekten güzel mesajlar ve anlamlı paylaşımlar olmuş.

Bugün site otoparkına indim, benim elemanlar köşe kapmaca tarzında bir oyun oynuyordu. Oyunun bir bölümüne arabaları dahil etmişler :)

Yanlarına gittim, topladım etrafıma buradaki önerilerden yola çıkarak arabadaki ne kadar abur cubur stoklarım varsa dağıttım. Durumu anlayacakları şekilde izah ettim, tamam dediler hepsi anladığını belirtti. Araların sanırım 13 14 yaşlarında olan biri dahada olayı idrak etti :)

Birisinin ailesi kapı komşum, onları uyardım gülüyorlar olur böyle şeyler demeye getiriyorlar. Arabaları yok belki ondan daha tatlı geliyor :)

Uzun lafın kısası medeni şekilde olacak bütün önlemleri alıp elimden geleni yaptım.
  • Anladım dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger ailelere söyleyip sonuc alamadıysanız hic uğraşmayın cözüm yok tek cözüm daha uygun bir yere taşınmak arabanız icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Tek cozum mustakile tasinmak apartmanda bu ve benzeri sorunlar bitmez

Müstakil de çözüm değil,hatta daha kötü İstanbulda müstakil,bahçeli evlerin olduğu bir mahallede oturuyorum ama garaj olnadığından dolayı daracık sokağa 2 yönlü araç park ediliyor.Bu şekilde aracımızın sağ ve sol çamurluğu hep vuruklarla dolu böyle olmasındansa arabaya top çarpmasını yeğlerdim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler konuya yazılan bütün cevaplar için tek tek teşekkür ederim :) Gerçekten güzel mesajlar ve anlamlı paylaşımlar olmuş.

Bugün site otoparkına indim, benim elemanlar köşe kapmaca tarzında bir oyun oynuyordu. Oyunun bir bölümüne arabaları dahil etmişler :)

Yanlarına gittim, topladım etrafıma buradaki önerilerden yola çıkarak arabadaki ne kadar abur cubur stoklarım varsa dağıttım. Durumu anlayacakları şekilde izah ettim, tamam dediler hepsi anladığını belirtti. Araların sanırım 13 14 yaşlarında olan biri dahada olayı idrak etti :)

Birisinin ailesi kapı komşum, onları uyardım gülüyorlar olur böyle şeyler demeye getiriyorlar. Arabaları yok belki ondan daha tatlı geliyor :)

Uzun lafın kısası medeni şekilde olacak bütün önlemleri alıp elimden geleni yaptım.

medeni bi şekilde önlem almak için medeni bir ülkede yaşamak lazım, çok yanlış yapmışsın alcaksın ikitanesini şamarlıycaksın sonra aileleri gelicek onların kulaklarının dibine ikitane sıkıcaksın patatess s*çarlar benım adım bomba soyadım ölümm laynnn gibisinden , şaka biyana iyi yapmışsın , damardan girmek lazım çocuklara , bide elektirikli tel yapabilirsın arabanın etrafına ama yasak sanırım , valla cızt cozt sinek gibi kıvranırlar

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    medenıyetten bahsettın ya kardeşim geçen gün ne oldu biliyormusun , dedimya daha bahçeyle uğraşamadım bizim bahçe kapısı yok daha yaptırmadım , 2 gün önce belediyeden geldiler adamı biri siteyi dolaşıyor biride direk bizim bahçeye girdi , ortalık sessiz çıt yok , neyse bu sırtında ilaç makınasıyla etrafı süzüyor , bende sessizden balkona çıktım tesadüf ya nasıl bir gaz var benım midede , zarıl zarıl bi koydum ama nasıl bişey cayır cuyur , adam aniden arkasını döndü , hayırdır kardeş dedim , abi sinekler için , sen böyle kapısı olmayan her bahçeye kafana göre giriyormusun dedim , ee abi kem küm , olay şu kardeşim sana saygı göstermeyene sende göstermeyeceksin , amerikanın bazı eyaletlerinde bahçendekini garajındakini vurabilirsın sorgusuz , özel hayat giremezsın abi , böyle adamlara anca osurarak cevap verılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

medenıyetten bahsettın ya kardeşim geçen gün ne oldu biliyormusun , dedimya daha bahçeyle uğraşamadım bizim bahçe kapısı yok daha yaptırmadım , 2 gün önce belediyeden geldiler adamı biri siteyi dolaşıyor biride direk bizim bahçeye girdi , ortalık sessiz çıt yok , neyse bu sırtında ilaç makınasıyla etrafı süzüyor , bende sessizden balkona çıktım tesadüf ya nasıl bir gaz var benım midede , zarıl zarıl bi koydum ama nasıl bişey cayır cuyur , adam aniden arkasını döndü , hayırdır kardeş dedim , abi sinekler için , sen böyle kapısı olmayan her bahçeye kafana göre giriyormusun dedim , ee abi kem küm , olay şu kardeşim sana saygı göstermeyene sende göstermeyeceksin , amerikanın bazı eyaletlerinde bahçendekini garajındakini vurabilirsın sorgusuz , özel hayat giremezsın abi , böyle adamlara anca osurarak cevap verılır

Hocam bakalım ben dikkatsizliğe medeni şekilde cevap verdim, umarım kötü şekilde karşı karşıya gelmeyiz. Kaza yada yanlışlıkla bir şeylere hasar verilebilir, hepimiz insanız çocuk değil koca adamlar aynı hataları yapabilir. Fakat uyarı üstüne aynı hatayı yapıyorsa iyi niyet biter. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Tek cozum mustakile tasinmak apartmanda bu ve benzeri sorunlar bitmez

Müstakil de çözüm değil,hatta daha kötü İstanbulda müstakil,bahçeli evlerin olduğu bir mahallede oturuyorum ama garaj olnadığından dolayı daracık sokağa 2 yönlü araç park ediliyor.Bu şekilde aracımızın sağ ve sol çamurluğu hep vuruklarla dolu böyle olmasındansa arabaya top çarpmasını yeğlerdim ben.

Garajsiz mustakil evmi olur hocam. O mahalle cok eskidir benim eski mahallede oyleydi. Suan kendi arazimde yasiyorum bana en yakin ev 15 km mesafede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef önü alınamıyor. Çocuğa uygun ses tonu ile tatlı sert uyarı yapsan bile ve açık özel site otoparkında bile araca her türlü zarar verebiliyorlar. Ailelerden zaten birşey beklemeyin.

• Yaz gelince site otoparkları oyun alanına dönüyor. En beteri de bisiklete binmeyi yeni öğrenen veletler, arabaları çizik içinde bırakıyorlar. Uzun lafın kısası, kapalı otoparkınız yoksa kaportayı temiz tutamazsınız.
  • Oturduğum yerde tam tersi. Çocuklar arabalara yanaşmıyo ama mal ebeveynleri kapıyı çarpıp duruyor. Kapı kollarında,kapılarda çarpma izi dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Çocuk bu ne bekliyorsunuz ki? Gidin markette bir gün çocuklar aşağıdayken, alın elinize 2-3 paket büyük boy cips ve gazoz vs. içecek. Çağırın hepsini cimlik alana acın paketleri daire şeklinde oturtun etrafınıza hem sohbet edin, hem rahatsız olduğunuzu söyleyin 100mt ilerde oynamalarını rica edin, hem çocuklarla sohbet edin. Bakın bir daha yapıyorlar mı..
    Bu zihniyetten nefret ediyorum. Herkes mecbur mu Malın zarar görmesin diye elalemin laf anlamaz çocuğuna yalakalık yapmaya? Hem hangi hakla küçük çocuklara yaklaşabilirsin? Zaten Ruşvet vermeden Bu memlekette Yaşanmıyor. 15 dk park edicen diye değnekci para ister, vermeni tembihlerler, köpektapar tayfa bile, kendini kopege ısırtanlara “çantanda mama taşı, kafasını okşa” diye öğüt verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Çocuk bu ne bekliyorsunuz ki? Gidin markette bir gün çocuklar aşağıdayken, alın elinize 2-3 paket büyük boy cips ve gazoz vs. içecek. Çağırın hepsini cimlik alana acın paketleri daire şeklinde oturtun etrafınıza hem sohbet edin, hem rahatsız olduğunuzu söyleyin 100mt ilerde oynamalarını rica edin, hem çocuklarla sohbet edin. Bakın bir daha yapıyorlar mı..
    Pedofili, çocuk tecavüzcüsü yaftasını da yedik mi tamamdır. Haklı konumdayken bir anda haksız konuma düşüp linç yiyelim. Gelde çık işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Yaz gelince site otoparkları oyun alanına dönüyor. En beteri de bisiklete binmeyi yeni öğrenen veletler, arabaları çizik içinde bırakıyorlar. Uzun lafın kısası, kapalı otoparkınız yoksa kaportayı temiz tutamazsınız.
    Her kelimesine katılıyor ve imzamı arıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşının
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

Taşının
    Hocam konuyu açtığım yılda farklı bir sitede oturuyordum, şimdi farklı siteye geldim. Fakat benzer durumlar devam ediyor :) Şu an taşındığım sitede oyun alanı ayrıca olmasına rağmen, çocuklar bisikleti yine otoparkta binmek gibi bir fanteziye sahip :)

Benim aracıma bisikletle sağlam bir hasar verildi, kameradan yapan çocuğun ailesini buldum. Hasarı gösterdim ve para istemedim, hasarı gösterme amacım para almaktan ziyade bir daha benzer saçmalığı yapmasınlar demekti fakat uyardığım ailenin çocuğu dahil diğer çocuklar benzer saçmalıkları yapmaya devam ediyor.

Bu ülkede insanlar kesinlikle toplu halde yaşamayı bilmiyorlar, bunu her türlü maddi seviyede görüyorum. İnsanlar sadece canı yandığı zaman karşı tarafla empati kurabiliyor. İşin kötü tarafı insanlara medeni seviyede yaklaşırsanız sizi hiç dikkate almıyorlar. Çözümsüzlüğe itilince ya karşınızdaki adamla sıkıntı mevzular yaşayacaksınız ya oradan taşınacaksınız :)

Uzun lafın kısası şimdi bahçeli bir ev almak üzereyim, Allah'a şükür durumum buna elverişli, ne kadar az insan o kadar az sorun :)

• Bizde cocuk olduk arabada vardi etrafimizda 1gram hasar vermeden oynadim.Bu zihniyetle ailesinin yetistirme tarziyla alakali.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam konuyu açtığım yılda farklı bir sitede oturuyordum, şimdi farklı siteye geldim. Fakat benzer durumlar devam ediyor :) Şu an taşındığım sitede oyun alanı ayrıca olmasına rağmen, çocuklar bisikleti yine otoparkta binmek gibi bir fanteziye sahip :)

Benim aracıma bisikletle sağlam bir hasar verildi, kameradan yapan çocuğun ailesini buldum. Hasarı gösterdim ve para istemedim, hasarı gösterme amacım para almaktan ziyade bir daha benzer saçmalığı yapmasınlar demekti fakat uyardığım ailenin çocuğu dahil diğer çocuklar benzer saçmalıkları yapmaya devam ediyor.

Bu ülkede insanlar kesinlikle toplu halde yaşamayı bilmiyorlar, bunu her türlü maddi seviyede görüyorum. İnsanlar sadece canı yandığı zaman karşı tarafla empati kurabiliyor. İşin kötü tarafı insanlara medeni seviyede yaklaşırsanız sizi hiç dikkate almıyorlar. Çözümsüzlüğe itilince ya karşınızdaki adamla sıkıntı mevzular yaşayacaksınız ya oradan taşınacaksınız :)

Uzun lafın kısası şimdi bahçeli bir ev almak üzereyim, Allah'a şükür durumum buna elverişli, ne kadar az insan o kadar az sorun :)

Alıntıları Göster
    En güzeli Allah iyi insanlara müstakil ev nasip etsin kafayi yedirtir insana cahil cühela kesimle ayni ortamda olmak istemiyorum.Cok fazla bencil insan var.

• Amin hocam ne diyeyim :) açıkçası artık laf anlamayacak hiç kimseye kelime bile sarf etmiyorum, beni anlayacak adamda zaten beni konuşturmadan kendi sıkıntıyı anlayıp hallediyor.

İnsanlarımız mutsuz, huysuz, anlayışsız olmuşlar gibi ya, gerçekten ne insanımızın tahammülü kalmış ne anlayışı...

• Bağıracan çocuklara. Bende önceden zemin katta oturuyodum. Bağıra bağıra geçiyorlar camın dibinden koca sitede binanın yan duvarı yatak oda çocuklara kale olmuş. O zamanlar gençken tatlılıkla uyarırdım. Bir ara zirveye çıktı durum apartman yöneticisine sordum ya böyle bir durum var uyutmuyolar. Bağırsana dedi. Olur mu öyle şey millet evladına bağırılımı dedim. Yeni çocuklar böyle çoğu şımarık dedi. Anlayacağın biz küçükken dediğin gibi milletin arabasına malına kendime malımızmış gibi dikkat ederdik. Zamane çocuklar pehhh anam babam var diyip herşeyi yapma hakkına sahipmiş gibi eğitiliyor zoru görmüyorlar ailelerinden. Onlar çocuk diyenide duydum. Evet çocuk ama anlamazlar senin bağırdığınıda hatırlamazlar. Sen daiiiyttt diye bağır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.