Şimdi Ara

Arabaya hasar veren çocuklar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Çocuk bu ne bekliyorsunuz ki? Gidin markette bir gün çocuklar aşağıdayken, alın elinize 2-3 paket büyük boy cips ve gazoz vs. içecek. Çağırın hepsini cimlik alana acın paketleri daire şeklinde oturtun etrafınıza hem sohbet edin, hem rahatsız olduğunuzu söyleyin 100mt ilerde oynamalarını rica edin, hem çocuklarla sohbet edin. Bakın bir daha yapıyorlar mı..
    Tam toz pembe bir hikaye yazmışsın helal, ben o dediğini denedim daha önce bi boka yaramıyor ertesi gün tüm söylenenleri unutup arabanın azına sıçmaya devam ediyorlar.Çocuk sonuçta bir kulağından girer ötekinden çıkar, koskoca adam gidip çoluk çocukla muhatap olacak? En iyisi veledin ailesiyle sert bir dille konuşmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Bağıracan çocuklara. Bende önceden zemin katta oturuyodum. Bağıra bağıra geçiyorlar camın dibinden koca sitede binanın yan duvarı yatak oda çocuklara kale olmuş. O zamanlar gençken tatlılıkla uyarırdım. Bir ara zirveye çıktı durum apartman yöneticisine sordum ya böyle bir durum var uyutmuyolar. Bağırsana dedi. Olur mu öyle şey millet evladına bağırılımı dedim. Yeni çocuklar böyle çoğu şımarık dedi. Anlayacağın biz küçükken dediğin gibi milletin arabasına malına kendime malımızmış gibi dikkat ederdik. Zamane çocuklar pehhh anam babam var diyip herşeyi yapma hakkına sahipmiş gibi eğitiliyor zoru görmüyorlar ailelerinden. Onlar çocuk diyenide duydum. Evet çocuk ama anlamazlar senin bağırdığınıda hatırlamazlar. Sen daiiiyttt diye bağır
    Hocam çocuğa bağırdığın zaman mevzu illa büyüyor, haklıda olsan haksızlığa itiliyorsun. Bu daha çok sinir ediyor, bu sefer istenmeyen olaylar silsilesi başlıyor.

Şimdi bahçeli ev konusunda mutlu sona yaklaşmak üzereyim, garajlı bahçeli bir evin tadilat yapılacak işlerini halledince geçeceğim :) Sosyal çevrem geniş, iş çevremde geniş sosyalleşmek istersem artık kendi evimde komşuluk yaparım :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.