Şimdi Ara

arabaya müzik cdsi yaparken karşılaştığım durum(media player)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • media player ile mp3 cd si yapmaya çalıştığımda bu durumla karşılaştım.media player bazı şarkıları klasör içine koymuş.aşağıya inip cd yi arabada test etmeye de üşendim.

media player ile klasör oluşturmadan nasıl mp3 cd si yapabilirim?araç citroen nemo 2010 kombi.

arabaya müzik cdsi yaparken karşılaştığım durum(media player)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 13 Ekim 2015; 22:32:07 >

• Niye oyle ugrasiyorsunki. Nero veya ultraiso kur. Veri diski olarak yazdir. Istedigin sekilde ayarla klasorleri. Medya playerin yazma seysi pek kullanisli degil. Ultraiso daha kolay olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Niye oyle ugrasiyorsunki. Nero veya ultraiso kur. Veri diski olarak yazdir. Istedigin sekilde ayarla klasorleri. Medya playerin yazma seysi pek kullanisli degil. Ultraiso daha kolay olur

nero istediğim sırada yazmıyor.alfabetik sıraya göre yazıyor şarkıları diske.o yüzden media player a el attım yoksa neroyla yazdıracaktım.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Muzik cdsi yaparken asagi yukari tasima vardi. Ama mp3te olmayabilir. Cunku isme gore caliyor teyp. O zaman dosya isimlerinin basina 1 2 3 diye istedigin numarayi ver. O zaman olur

• quote:

Muzik cdsi yaparken asagi yukari tasima vardi. Ama mp3te olmayabilir. Cunku isme gore caliyor teyp. O zaman dosya isimlerinin basina 1 2 3 diye istedigin numarayi ver. O zaman olur

şuan onu yapıyorum hocam.o kadar şarkıya tek tek isim vermek bayağı zor.internette dosya isimlendirme programları buldum ama beceremedim kullanmayı.
  • quote:

Niye oyle ugrasiyorsunki. Nero veya ultraiso kur. Veri diski olarak yazdir. Istedigin sekilde ayarla klasorleri. Medya playerin yazma seysi pek kullanisli degil. Ultraiso daha kolay olur

Neroyla en fazla kaç şarkı atılabilir cd ye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Ama zaten sarkilari siraya sokacaksin. Yani tek tek sira yapman gerek ki istedigin sirayla calsin. Programla isim veremezsin dolayisiyla. Tek cozum elle. Ama bence muzik cdsi yap. Daha kolay olur. 19 20 sarkilik 3 4 cd yaparsin. Dinlemesi daha kolay olur. Diger turlu 100 tane sarki. Ara ki bulasin ne nerde diye. Yani hepsini bir yere atma. Klasor seklinde yapabilirsen yap. Yoksa 40 40 veya 50 50lik parcalar halinde yap. Dinlemesi daha kolay olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarkinin boyutuna bagli. Yazdirirken dosya ekleme yeri var ya. Oradan ekledikce altta yesil cizgi artip sana bilgi verecek. Ortalama 5mb olsa 140 sarki falan alir.

Tabi mp3 formatinda. Track olarak dersen 19 20 tane atarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 13 Ekim 2015; 23:26:36 >
  • yazdırmak için programa gerek yok ,,,, şarkıların bulunduğu dosyayı aç, tümünü seç, seçtiğinde üstte seçenekler çıkar,ordan diske yazdırı seç, yazdırırken veri cd si hazırlayı seç ,enter a bas tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.