Şimdi Ara

Arabaya sonradan yol bilgisayarı yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elm 327 blutehoot ve Cep telefonu ile arabaya yol bilgisayarı yaptım.
    Sizde yapmak istermisiniz.

• Clio-1 aracıma yapmak istiyorum ama tam bir bilgi bulamadım. Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Clio-1 aracıma yapmak istiyorum ama tam bir bilgi bulamadım. Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Hocam aracınızın obd 2 portu yok. Özel bişeyler yapılması gerekiyor. Kolay olmaz. Biraz alangilli olur. Fakat göstergelerin çoğu çalışmaz gibime geliyor.
  • çok yakıyo über sat kurtul

• Bu seviuyede bu donanımla, bu konforlar neyini satayım. 2014 model 30 bin tl ye varmı az km araba.
  • Fiat Marea 2003 te Obd var sanirim,maliyeti ne kadar bu islemin?(Telefon parasi haric)

• quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Bu seviuyede bu donanımla, bu konforlar neyini satayım. 2014 model 30 bin tl ye varmı az km araba.

lütfen söyler misiniz ne donanım var? 5 tane donanım sayar misiniz vay be diyeceğimiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazılımla felan orjinali gibi yapılamıyormu,daçyalarda bilgisayardan açıyorlar .telefonla kullanışlı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Bu seviuyede bu donanımla, bu konforlar neyini satayım. 2014 model 30 bin tl ye varmı az km araba.

lütfen söyler misiniz ne donanım var? 5 tane donanım sayar misiniz vay be diyeceğimiz.

Tamamen kendine özel, lpg yakıt besleme sistemli motor başlı başına bir opsiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Fiat Marea 2003 te Obd var sanirim,maliyeti ne kadar bu islemin?(Telefon parasi haric)

Yazılım için 25 tl
    cihaz için 25 tl gerek.

Bunları ben satmıyorum sadece tarif edebilirm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Fiat Marea 2003 te Obd var sanirim,maliyeti ne kadar bu islemin?(Telefon parasi haric)

Yazılım için 25 tl
    cihaz için 25 tl gerek.

Bunları ben satmıyorum sadece tarif edebilirm.

Tabiki de;internetten alacagim da tahmini bir fiyat icin sormustum.Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yazılımla felan orjinali gibi yapılamıyormu,daçyalarda bilgisayardan açıyorlar .telefonla kullanışlı olmaz

Bluethoot destekli bir tablette iş görür
  • quote:

quote:

quote:

Tamamen kendine özel, lpg yakıt besleme sistemli motor başlı başına bir opsiyon.

herhalde aracınız fabrika çıkışlı lpg li. Ama Ben donanım olarak sormuştum. Tamam lpg yi donanım olarak ilk sıraya koyalım diğer 4 donanım nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

herhalde aracınız fabrika çıkışlı lpg li. Ama Ben donanım olarak sormuştum. Tamam lpg yi donanım olarak ilk sıraya koyalım diğer 4 donanım nedir

Tek tek donanım mı sayacağım. Al burdan bak . Style donanım.

http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/i10/PIP/index.html

• Bu tip projelerde tek sıkıntı bu telefonu - ekranı vs güzelce montaj yapabilmek. Ortalıkta kablo sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Bu tip projelerde tek sıkıntı bu telefonu - ekranı vs güzelce montaj yapabilmek. Ortalıkta kablo sevmiyorum.

Hocam iletişim bluethoot üzerinden sağlanıyor. Bluethoot destekli her cihaz ile haberleşebilir. bu notebook bile olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tek tek donanım mı sayacağım. Al burdan bak . Style donanım.

http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/i10/PIP/index.html

tek tek donanım saymanızı istemedim. " bu donanımda" dediğiniz için sordum.

• Hocam sistem çok güzel görünüyor. Aracımda yol bilgisayarı olmasına rağmen yapasım geldi aracınzda gayet güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• İ10 Bence sana küçük çocuk felanda olursa sen beni dinle 2011-2012 1.4 Manuel/Lpg era'ya geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

İ10 Bence sana küçük çocuk felanda olursa sen beni dinle 2011-2012 1.4 Manuel/Lpg era'ya geç.

Neresi kucuk. Onde motor arkada bagaj yok. Gerisi ic hacim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.