Şimdi Ara

arabaya tesisat bağlayamadık yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar biz arabaya 400w smps+250w rms anfi+1000w pioneer sub+aktif bas filtresi bağlamak istedik. araçtaki teyp orjinal teyp kablolar falan bağlı akü kablolartıda çekili halde herşey tamam yani. ararabaya tamamen hepsini koyduk tüm bağlantıları yapık anfi çalışıyor. ama ses girişini bağlayınca araç içindeki ses kesiliyor ve subdanda çıkış gelmiyor ama anfinin çalıştığından eminim. birde teybin ordan gelen ince bir kablo daha var sanırım o remote kablosu ama bizim anfi el yapımı olduğundan onu kullanmadık. anfimiz mono olduğu için L R uçlarından birini taktık anfiye ama sonuç yok. sizce nerde hata yaptık??

• Sistemi araçtan bağımsız bir şekilde ev ortamında kurun eğer sorunsuz çalışırsa araçtaki Bağlantıyı kontrol edip birde taşınabilir bir mp3 çalar vs. gibi bir cihazla deneyin.Anfi ve teyp aynı kaynaktan güç alınca çalmadığını daha önce görmüştüm.Hatırladığım kadarıyla ayırıcı bir trafo kullanılıyormuş.
  • tesisat evden arabaya bağlandı zaten yani evde çok sağlam şekilde çalışıyodu. hiç bir sorun yoktu ama arabada tık yok anfi çalışıyor eminim sesi bağlayınca araç içindeki ses kesiliyo yani düşünüyorum acaba diyoruym ses bağlantısını yapınca teyp sesi kesiyor tamamda ama bağladığım çıkışada vermiyor sanırım.
  • Dediğim gibi birde teypten bağımsız bir şekilde çalıştırın.Anfiyi
  • tamam çalıştırdık dedim ya anfi teypten bağımsızken yani ses girişini falan bağlamadığımıuzda başka cihazla çalışıyor <gayet güzel
  • arabayı çalışırken deneyin belki akü zayıf oldugundan ses i kesiyor olabilir
    sadece tahmin ;)
    akü zayıfsa gücü yetmiyodur anfi ye
  • akü sağlam usta çalışırkende denedik başka sorun var ama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi hocam ayırıcı bir trafo veya devre vardı hatırladğım kadarıyla Anfinin şaseyi teybe at bide öle dene..>Veya araya diot
  • araya diyot derken nasıl yani diyotu nereye atıcam??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.